Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Отпаднаа Олимпијакос од Израелците, исто и Андерлехт од Ростов. Јанг Бојс и Шахтјор сега на пенали ќе решаваат.

Отпаднаа Олимпијакос од Израелците, исто и Андерлехт од Ростов. Јанг Бојс и Шахтјор сега на пенали ќе решаваат.

Со овој неуспех на Грците догодина веројатно ќе има 2 екипи од Хрватска во ЛШ бидејќи скоро сигурно ги поминуваат на ранг листата..освен ако почнат од сезоната 2018/2019

Јанг Бојс ги победи Шахтјор преку пенали

И Шахјтор испадна од Јанг Бојс:pos:..тој Фонсека уште недојден отказ ќе јади..ама кој ги еба,кога не станаа шампиони минатата сезона и кога вадеа нерешени со Черноморетс Одеса и Зорја мене ме болеше а тие си го ладеа..нека му кисни сега

Со овој неуспех на Грците догодина веројатно ќе има 2 екипи од Хрватска во ЛШ бидејќи скоро сигурно ги поминуваат на ранг листата..освен ако почнат од сезоната 2018/2019

И Паок отпаднаа од Ајакс, но во ЛЕ продолжуваат заедно со Олимпијакос.

И Паок отпаднаа од Ајакс, но во ЛЕ продолжуваат заедно со Олимпијакос.
Паднаа во 3 тото предкласификациско коло и за тоа нема да играат ниту Лига Европа доколку испаднеа во Плеј-офот т.е наредната рунда ке играа Лига Европа .

Паднаа во 3 тото предкласификациско коло и за тоа нема да играат ниту Лига Европа доколку испаднеа во Плеј-офот т.е наредната рунда ке играа Лига Европа .
Вака играат плеј-оф за Лига Европа.

Ке играт во плеj-офот за Лига Европа. Сите отпаднати во ово коло играт плеj-офф.

Можни противници на Менхенгладбах, Сити и Виљареал во плеј-оф се:
Рома
Стеауа
Монако
Ростов
Јанг Бојс

Можни противници на Менхенгладбах, Сити и Виљареал во плеј-оф се:
Рома
Стеауа
Монако
Ростов
Јанг Бојс
Може малку подетално, некоја табеличка ово оно и за другите комплет.. линкче де .. и за ЛЕ ме интересира утрешните шо ќе се квалификуваат со какви противници очекуват у плеј оф... ако не ти е тешко фала.

Може малку подетално, некоја табеличка ово оно и за другите комплет.. линкче де .. и за ЛЕ ме интересира утрешните шо ќе се квалификуваат со какви противници очекуват у плеј оф... ако не ти е тешко фала.

Who is in the play-off draw?
Champions route:
Seeded

Viktoria Plzeň (CZE) coefficient 44.585
FC Salzburg (AUT) 42.520
Celtic (SCO) 40.460
APOEL (CYP) 35.935
Legia Warszawa (POL) 28.000

Unseeded
Dinamo Zagreb (CRO) 25.775
Ludogorets Razgrad (BUL) 25.625
FC København (DEN) 24.720
Hapoel Beer-Sheva (ISR) 4.725
Dundalk (IRL) 2.590

--------------------------------------------------------------

League route:Seeded
Manchester City* (ENG) 99.256
Porto* (POR) 92.616
Villarreal* (ESP) 60.142
Ajax (NED) 58.112
Borussia Mönchengladbach* (GER) 42.035

Unseeded
Roma* (ITA) 41.587
Steaua București (ROU) 36.576
Monaco (FRA) 36.549
Young Boys (SUI) 24.755
Rostov (RUS) 11.716

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2394111.html

За ЛЕ утре ќе знаеме.

Утре Шкендија ќе ја даваат на некој наш канал? Или на МТВ2 ќе биде? Или ни таму?

Ирскава екипа со 2500 поени ако влезе во ЛШ ќе биде ептен сензација. Вардар и Работнички имат дупло поени од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom