Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Primitivci. A ushte ni vikash taka nareceni navivaci, FK Iskra hahahahahah kopile.
Primitivci, pleme, klasicni picki se krijat celo vreme i cekaat da pominuvaat za da gagjat.
Ај немој да си мрсул жити се. На вашето не-однесување мора да сe одговори на тој начин.
Друг начин нема.
Чекај бе, главна улица затворена , поминувате по 4-ти јули (сега Борис Сарафов) и провоцираш и ми се ку*чиш во сред Ѓорче со финти што ги правиш пред чајџилница у Речица.
Чекај малце бе? Кај се наоѓаш ти? Ја у Речица тоа да го правам ќе ми извадиш калаш.
Си провоцирале си добиле и тоа е тоа.
Класични пички нас не маваа и нас во Тетово кога гостувавме (Лавови беа прва македонска група што гостуваше во Тетово после војната против Шкендија) па се вративме со две здрави стакла.
Без плачки само те молам.

Последно уредено:
Kriza Na identitetot...
Placat zasto Ballistite go narekuvat stadionot Adem Jashari a ustvari Jashari si borel protiv Srbite tie sto vie dojdoa Vo SK So Grcko zname....
Daj be ne ste plasite, nie znaeme site deka ste "Anticki" samo sakame Onaka da se vika stadionot koga Igrame nie.:vozbud::pipi:

Абе кретен стадионот има официјално име кое е Филип II Македонски и тоа треба да се употребува. Не боли кур кој бил Адем Јашари и против кого се борел

Незнам како ве толерираат модераториве на форумот со глупостиве

Ај бе гoлем стaп aкo некoјси кoментaтoр нa некoјa Албaнскa тв кaжaл другo име. Oвде немaвме ни пренoс, гледaв седници нa лoпoвине и некaкви си серии, нaместo дa нaпрaвaт еден пренoс дa не мoрa нa стримoви дa гледaме. Штo е битнo кoј игрa, битнo дa си гледaме кo луѓе. Зa oвa никoј не се буни, пoбитнo е иметo нa стaдиoнoт.

Голточкаком 10 поени и бан од недела дена. Уште еден офтопик коментар со навреда на било што македонско катаљарда поени и катаљарда години бан од форум.

- На Шкендија добро и иде до сега, а да го достигне успехот на Вардар од 95/6, ќе треба да стигне до групите на LE.
- Балистите и коментаторот албански си го прекрстија стадионот Филип Втори во Адем Јашари.
- Балистите го демолираа и уништуваа стадионот.
- Балистите извикуваа УЧК низ Ѓорче и на некои од нив им беа искршени колите од страна на локалното население.

Ете, тоа се факти, а кој што ќе извлече од нив...

Lele kakov crven karton, pa uste delije ke peat protiv UEFA. Ako pominat dalje treba majicki da napravat so UEFA i nivni slogani da furaat.:LOL:

Lele kakov crven karton, pa uste delije ke peat protiv UEFA. Ako pominat dalje treba majicki da napravat so UEFA i nivni slogani da furaat.:LOL:
Па не беше црвен туку втор жолт и тоа беше чист. УЕФА може да го дува со примањето на вештачка држава ко Косово. Утре кога ќе ја признаат Западна Македонија ќе те прашам дали не се мафија и дали ќе носиш маички со нивни натпис.

i zvezda crven, kanga dobil haha, na poluvreme ja spukal so kapitenov na bugarive i aaajt u pm.[DOUBLEPOST=1470166301][/DOUBLEPOST]
cist kao suza crven.

Па не беше црвен туку втор жолт и тоа беше чист. УЕФА може да го дува со примањето на вештачка држава ко Косово. Утре кога ќе ја признаат Западна Македонија ќе те прашам дали не се мафија и дали ќе носиш маички со нивни натпис.
Ne zaebavaj, prvi 2 faula mu bea u cela utakmica i odma 2 zuti, nikakov opasen start.
i zvezda crven, kanga dobil haha, na poluvreme ja spukal so kapitenov na bugarive i aaajt u pm.[DOUBLEPOST=1470166301][/DOUBLEPOST]
cist kao suza crven.
Da sea gledam, ondak pravdata e zadovolena, moze da se fura Uefa Mafija.:pos:

Што е задоволено бе чист втор жут значи црвен картон, за тоа од Канга не знам не видов. само да се јаде гомна, чиста гробарска работа. Признај ти се навлажни гзето а? али џабе пак.ќе ве ебат у домашно првенство.

Што е задоволено бе чист втор жут значи црвен картон, за тоа од Канга не знам не видов. само да се јаде гомна, чиста гробарска работа. Признај ти се навлажни гзето а? али џабе пак.ќе ве ебат у домашно првенство.
Човекот направи два фаула први у утакмицата, и тоа безопасни и одма 2 жути. Пеналот несакам ни да коментирам, еј на голманот му даде жут картон, ако имаше контакт тоа беше од играчот.:pos::pos:

И после пролаз против некоја екипа од Андора и толку ќе им биде снагата.:LOL:

Човекот направи два фаула први у утакмицата, и тоа безопасни и одма 2 жути. Пеналот несакам ни да коментирам, еј на голманот му даде жут картон, ако имаше контакт тоа беше од играчот.:pos::pos:

И после пролаз против некоја екипа од Андора и толку ќе им биде снагата.:LOL:
Готово ме убеди, типичен гробарски коментар, дека први два фаула му биле не требало да му се даде жут:tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom