Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е жалното, што вие си добивате СЕ, на ваков или таков начин, ние го јадеме курот. Не само во фудбалот, туку во секое поле. Точно ти е ова последното и се слагам со тоа, колку и да не ми/ни одговара.
Samo Voda mozete da ni nosete.

Да де пошто Сан Сиро/Џузепе Меаца некој го нарекува и Јосиф Сталин арена или Наполеон Бонапарта.

Не трескајте глупости бе, поголема штета биле искршени 2-3 коли од директна навреда на цела нација.
Убаво ви рекоа погоре, замислете сценарио у сред Тирана или Приштина некој да го нарече стадионот Гоце Делчев арена или Александар Македонски.
Мрш таму, убаво пиша на фб Игор Трпески, да е малце нормална државава па да ви се забрани да настапувате на стадионот.
Лингури искомплексирани.

А кога србите ви истакнаа грчко знаме на ракомет мислам беше и кога Македонија ја пишуваа како ФИРОМ тогаш не се чуствувавте навредено бидејќи сепак се ваши браќа нели!?

Сега коментаторот кажал за стадионот друго име, а тоа име е на човек кој се борел против Србија и нема врска со Македонија, ама јас сепак кажав дека не е во ред тоа.

А слободно нека го нарече некој коментатор како сака било кој стадион во Албанија, ние си немаме проблем и знаеме на што сме. Не знам зошто толку паничите. Уште ми кажуваш за комплекси :pos:

А кога србите ви истакнаа грчко знаме на ракомет мислам беше и кога Македонија ја пишуваа како ФИРОМ тогаш не се чуствувавте навредено бидејќи сепак се ваши браќа нели!?

Сега коментаторот кажал за стадионот друго име, а тоа име е на човек кој се борел против Србија и нема врска со Македонија, ама јас сепак кажав дека не е во ред тоа.

А слободно нека го нарече некој коментатор како сака било кој стадион во Албанија, ние си немаме проблем и знаеме на што сме. Не знам зошто толку паничите. Уште ми кажуваш за комплекси :pos:
Види го глуп. Абе и Гоце Делчев да го наречеше стадионот немаше да е во ред, разбираш ли? Зошто да прекрстува некој стадион/објект/ватева кога тој си има име? А да не збориме што тоа прекрстување овој пат беше направено со одредена цел...

Види го глуп. Абе и Гоце Делчев да го наречеше стадионот немаше да е во ред, разбираш ли? Зошто да прекрстува некој стадион/објект/ватева кога тој си има име? А да не збориме што тоа прекрстување овој пат беше направено со одредена цел...

Види го уште поглуп овој! Абе јас сепак велам не е во ред што го нарекол така, ама игнорираш друго нешто што кажав.

Види го уште поглуп овој! Абе јас сепак велам не е во ред што го нарекол така, ама игнорираш друго нешто што кажав.
А ти озбилен си дека не се буневме против Србите кога извадија грчко знаме? Зашто тропаш глупости на празно? И мене апсолутно не ме занима со кое име го нарекол стадионот, него зошто тоа го направи кога стадионот си има име. А веќе кога се споменува името, зошто па баш тоа?

А ти озбилен си дека не се буневме против Србите кога извадија грчко знаме? Зашто тропаш глупости на празно? И мене апсолутно не ме занима со кое име го нарекол стадионот, него зошто тоа го направи кога стадионот си има име. А веќе кога се споменува името, зошто па баш тоа?

Абе какво бунење, два-три коментари и ништо друго.

Ти кажав бе зошто тоа име. Затоа што Балистите така го викаат.

Колку и да се заебани гадни провокатори , нашите се дно дна шо воопшто им дозволуваат да играт на Филип Втори.

Ама пара буши , бургија не.

A кој рекол дека не сме се осеќале навредено после тие гестови на србите?
И не е баш иста споредбата ама ок, да не навлагаме у религии и кур се тресе.

Aј сеа дека се борел против Србија треба да ни одговара на нас, демек ок е што стадионот самоиницијативно си го преименувале по ТЕРОРИСТ ама ок бе битно против Србија се борел а не против нас. Ментален да не си малце? Или мислиш ние нафта пиеме.

И за ова последново.. ја бреее што сте вие невини и цвеќиња за мирисање, немате гајле вие за вакви работи така, вие сте елита народ, над сите па немате проблеми со вакви провокации.. а се лигавите као пички коа некој ќе ве нарече племе, индијанци, ши птари и слично.
Мрш таму ај не мора на секое да изигравате жртви и невинашци.

Некој се избаци овде у стил ''нека им забранат да играат па нека играат во шталата во Тетово''.
Не смеете ни да помислите тој стадион да го поистоветувате со Шкендија. Тој стадион е правен од работниците на комбинат Тетекс. Правен е од пари на народот. Грото од Македонци. Моментално тие го користат ради Х причини.
Такви зелени уште еднаш НЕ.

А да, и за т.н. навивачи на ФК Искра нешто.
Такви планински ку*чења што ги правите во Речица, Порој и Џепчиште, со тие не-фаци, со дрифтање и со рокање музика... во Ѓорче не поминуваат.
Следен пат кружете преку обиколница. ;)

Него, нели нерегуларно беше првенството, како сеа прифатија да играат во ЛЕ пласирани од нерегуларна лига? :icon_lol:

A кој рекол дека не сме се осеќале навредено после тие гестови на србите?
И не е баш иста споредбата ама ок, да не навлагаме у религии и кур се тресе.

Aј сеа дека се борел против Србија треба да ни одговара на нас, демек ок е што стадионот самоиницијативно си го преименувале по ТЕРОРИСТ ама ок бе битно против Србија се борел а не против нас. Ментален да не си малце? Или мислиш ние нафта пиеме.

И за ова последново.. ја бреее што сте вие невини и цвеќиња за мирисање, немате гајле вие за вакви работи така, вие сте елита народ, над сите па немате проблеми со вакви провокации.. а се лигавите као пички коа некој ќе ве нарече племе, индијанци, ши птари и слично.
Мрш таму ај не мора на секое да изигравате жртви и невинашци.

А каде кажав јас дека е ок што го нарекол така стадионот? Ти или глуп си и не знаеш да читаш или па така ти одговара за да имаш за што да се фатиш.

Не знам кој изигрува жртва, до Тетово ви се слуша крикот за именувањето на стадионот на еден тв пренос, а на другата страна имаме искршени коли и ставање во опасност на луѓето од дивјачките хорди во Ѓорче.
Уште па плачат како пички...

Ете го тоа што го зборував пред една недела кога парталчињата на македонски јазик хиперболизираа за два три чкртања на ѕидовите на стадионот, а ова на полјаците не им сметаше иако е чкртаница, исто и на Комити се гледа на сликата, ама кога се работи за Балисти мора да се јаде гомна. Епа нека се удават во гомната тогаш.

31b43de3c66fc035e8597a932789be8e.jpg

Ете го тоа што го зборував пред една недела кога парталчињата на македонски јазик хиперболизираа за два три чкртања на ѕидовите на стадионот, а ова на полјаците не им сметаше иако е чкртаница, исто и на Комити се гледа на сликата, ама кога се работи за Балисти мора да се јаде гомна. Епа нека се удават во гомната тогаш.

31b43de3c66fc035e8597a932789be8e.jpg
Споредуваш баби и жаби, и сам си свесен за тоа само се правиш наудрен.

А каде кажав јас дека е ок што го нарекол така стадионот? Ти или глуп си и не знаеш да читаш или па така ти одговара за да имаш за што да се фатиш.

Не знам кој изигрува жртва, до Тетово ви се слуша крикот за именувањето на стадионот на еден тв пренос, а на другата страна имаме искршени коли и ставање во опасност на луѓето од дивјачките хорди во Ѓорче.
Уште па плачат како пички...
Ок ај да не ја шириме.
Нас ни сметаат вакви работи, вас ви импонираат и тоа е тоа. Ние ништо нема да напраиме да се смени тоа туку ќе си ќутиме пошто таков ни е системот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom