Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Донев не е Донев ако не пецне нешто за Арсенал.

Иначе поставава врска си нема, пола од овие никогаш не биле поврзувани со Арсенал, ко второ, како може ИБРА да го нема во нападот....
Се извинувам, ќе им пренесам на Скај дека поима немаат :(

Прво, ако го отвореше линкот ќе видеше дека за секој играч имаат пишано зошто е ставен, и има цитат од Венгер. Второ, нема место за Ибра. На клупа е со Роналдињо и Паје...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште како помала памтам баш за Компани, бидејќи тогаш имаше информации дека Манчестер се заинтересирани за младиот штопер на Андерлехт ама имаше изјави дека Компани сакал да игра за Арсенал, баш од неговиот агент. Еве најдов цитати од 2003 :D

Vincent Kompany's agent has revealed to skysports.com that the young defender has his heart set on a switch to England should he leave Anderlecht.
The 17-year-old has attracted the interest of a host of clubs across Europe after breaking into the Anderlecht side this term.

The classy defender has shone in his side's Champions League campaign so far and his performances have not gone unnoticed by several major clubs.

Manchester United have been strongly linked with the Belgian ace, while Bayern Munich have made tentative enquires about his availability.

Kompany's representative Jacques Lichtenstein admitted there had been a great deal of interest in the youngster although there had been no offers as yet for him.

"At present there has been no concrete offers, but I know that there has been a lot of clubs around Europe scouting him," said Lichtenstein.

"I think someone from Manchester United was watching him in the Champions League win over Celtic last week.

"He is undoubtedly one of the best talents around at 17-years-old and there is a lot of clubs looking at him.

"Anderlecht do not want to sell and Vincent is quite happy to stay and learn his football at the club.

"He will definitely stay during the January transfer window, but things could change in the summer depending on Anderlecht.

"Bayern Munich phoned Anderlecht about him after their Champions League game, but Anderlecht told them he was not for sale."

Lichtenstein revealed if Kompany ever left Anderlecht his preferred move would be to The Premiership.

"In a few years he could move and if he did he would prefer to move to England ahead of Italy or Spain.

"His priority is to play in England and Arsenal is his team.

"His best friend is Yves Makaba Makalamby, who is at Chelsea and he has told him all about London.

"He knows everything about England and he follows The Premiership.

"He watched Arsenal play last season against Leeds and even if he got an offer from a top Italian club he would like to go to England."

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ако праиме муабет за кошула класичен крој, еднобојна плус, што се носи на панталони, тотално е безвеза таа да биде на куси ракави, овие модерниве да, но ако сакаш класичен и елегантен изглед, па на сето тоа и кравата да ставиш, на кратки ракави не бива!

Офтопик, добро тимче ќе било тоа на Арсенал, ама џабе и сите овие да биле во клубот, немало никогаш заедно да играат, или ќе биле повредени стално или ако изиграле добра сезона ќе биле продадени одма во Сити или Барселона, согласно политиките од тоа време на клубот :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кариус ја скршил раката и ќе отсуствува 2 месеца. Која среќа ја има Мињоле само, по лоша сезона потпишува нов договор од 5 години а сега тој што требаше да го замени како бр.1 ја крши раката. Нејќам на Пејо да му праќам СМС да му го расипам одморот, аневризма ќе му пукне во главата :unsure:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.780
Поени од реакции
9.593
Таа година Компани како тинејџер сигурно сакал да е во златната генерација на Арсенал...Не знам зошто баш прв трансфер надвор од Андерлехт му беше Хамбургер, а беше следен од многу клубови баш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.978
Поени од реакции
116.659
Кариус ја скршил раката и ќе отсуствува 2 месеца. Која среќа ја има Мињоле само, по лоша сезона потпишува нов договор од 5 години а сега тој што требаше да го замени како бр.1 ја крши раката. Нејќам на Пејо да му праќам СМС да му го расипам одморот, аневризма ќе му пукне во главата :unsure:
Добро што кажа, одма ќе му пратам Смс и на ѕид на ФБ ќе му пишам, бем му ја одмор на него, му ебам тоа корењастите израстоци на фаца.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Што да дискутираме, местат прелази праат пари за Погба :unsure:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Ќе ја дискутираме оваа пријателска на Ман Утд или не се важи кога играат првотимци? :coffee:
кец у два, класична турска местенка :coffee:
:D[DOUBLEPOST=1469909924][/DOUBLEPOST]Гледам од небитни играчи некој станале првотимци :rolleyes:
just sayin :cautious:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Vardy on turning down AFC: "It wasn't that big when I think about it. It was quite easy & this is where I want to be."

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Марсело играчиште. Според мене најдобриот лев бек после Карлос

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom