Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно лета после ова. Еве кај нас Рагнар му ја зеде 17ката на Сако и летна Сако :coffee:

Смешно е тоа што вие спомнувате као најјаките не ни играа а овие што играле се на проба земени од прибилци.
Само се појавуваат овие оптичка варка као ама ќе видите сеа јаките ко ќе ни дојдат, овие во подрум ќе ги затворите
Тие штo игрaa ќе игрaaт еднa у три утaкмици. Сo исклучoк нa трoјцaтa шo сите ти ги спoмнaa, a рaчунaј Шo се врaти сеa скoрo oд пoвредa, a другите двaјцa се oд другa лигa и тренирaaт oдвaј 2 недели.

Е сеa aкo му се пoвредaт тие штo не игрaa не дaј бoже, ќе држи твoјoт муaбет

Да знаете ако не освои Јунајтед тоа ќе биде ради ЛЕ

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/muri...o-le-kje-ni-nashteti-na-shampionskite-ambicii
само си прави алиби уште сега дека нема да се замара со ЛЕ па ако испадне да не го јадат, ама па затоа шпанските екипи се крстат у ЛЕ зашо у првенство се знае кој може да освои

Sent from my iPhone using Tapatalk

Со тимов што го има, најмалку полуфинале треба да игра.

Мене едно нешто само не ми е јасно, зошто и дали Јунајтед сериозно мисли дека со потпишувањево на Погба ги решава проблемите и има тим за титула? Клупа немаат, играчи за ротација немаат, дури и овие од прва 11ка што се има многу прашалници како ќе играат под Мурињо. Некако многу all-in ми е потегов на Јунајтед со Погба и мислам дека навистина не вреди да се даде толкава сума за играч како него додека има дупки во екипата, особено во одбрана. Мислам дека Мурињо сезонава ќе го јаде дебело исто како и во Челзи кога немаше клупа во првата и втора сезона, ќе биде блиско до титула но тешко шампион.
А за Погба не знам што да кажам, 120 милиони за тој играч не се даваат па мајка Јана нека биде. Нејмар вреди толку, Суарез толку вреди, Роналдо на времето играчи што за Барселона и Реал Мадрид се изнадаваа голови и носат титули за нивни екипи, како што вика Сколс, Погба ниту е блиску, ниту ќе биде до тоа ниво за да биде толку клучен фактор во утакмици за Јунајтед, дури и во ваков забеган маркет каде што цените на играчите се ненормални.

Мене едно нешто само не ми е јасно, зошто и дали Јунајтед сериозно мисли дека со потпишувањево на Погба ги решава проблемите и има тим за титула? Клупа немаат, играчи за ротација немаат, дури и овие од прва 11ка што се има многу прашалници како ќе играат под Мурињо. Некако многу all-in ми е потегов на Јунајтед со Погба и мислам дека навистина не вреди да се даде толкава сума за играч како него додека има дупки во екипата, особено во одбрана. Мислам дека Мурињо сезонава ќе го јаде дебело исто како и во Челзи кога немаше клупа во првата и втора сезона, ќе биде блиско до титула но тешко шампион.
А за Погба не знам што да кажам, 120 милиони за тој играч не се даваат па мајка Јана нека биде. Нејмар вреди толку, Суарез толку вреди, Роналдо на времето играчи што за Барселона и Реал Мадрид се изнадаваа голови и носат титули за нивни екипи, како што вика Сколс, Погба ниту е блиску, ниту ќе биде до тоа ниво за да биде толку клучен фактор во утакмици за Јунајтед, дури и во ваков забеган маркет каде што цените на играчите се ненормални.
Не им треба клупа со 11 души ќе си играат, им се сонило така

Колку гладни деца во Африка може да се нахранат со тие пари за Погба

Треба да сфатите оти во цената на еден играч не влегува само неговиот фудбалски квалитет. Доволен е постот од @Cassaro уствари, кратко и јасно. :)

Дада јасна работа, дека се работи за играч на Јунајтед, вие и со Кагава исто милијарди направивте на кинески пазар.

Еј да бе Кагава, го имав заборавено тој гревот :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom