Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
:eek:

Миxтаријан, Валенсиа, Блинд, Херера, Шо, Лингард, Мата, Бејли

Во проектираниот тим за новата сезона, тоа се тројца првотимци. Другите ќе бидат резерви или продадени. Што не ти е јасно овде? Михтаријан, Бејли и Шо ќе бидат првотимци, другите не.

Во проектираниот тим за новата сезона, тоа се тројца првотимци. Другите ќе бидат резерви или продадени. Што не ти е јасно овде? Михтаријан, Бејли и Шо ќе бидат првотимци, другите не.
проектираниот тим бе хаххаха друго што проектираш вака во слободно време..
Значи Мурињо допрва ќе продаде и ќе купи пола екипа!
убо дете

сериозно жал ми е за тебе

убо дете

Не допрва туку на Еуро беа другите. Де Геа, Дармијан, Смолинг, Беји, Шо, Шнајдерлин, Погба (ако го донесат, пошо нели за проектиран збориме а Погба е во проекциите), Марсијал, Руни, Мкитарјан, Ибрахимовиќ. Толку се, тројца. Беји, Шо и Мики.
Ако дојде Погба толку е со трансферите за јадрото, се друго ќе е клупа ако некој од овие што се бламираа вчера сака да си иде.

убо дете

Ama zosto se inaetis ne sfakjam koga ne si vo pravo :D ubavo ti vika..
De Gea Shaw Smalling Baily Darmian Sneiderlin Pogba? Rooney Martial Miki Ibra..
Kolku od tie gore se vo timov?
Poednostavno i pojasno ne moze.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

значи Мата, Херера, Блинд, Рохо, Лингард, Валенсиа, Џонс, ќе копаат на нива, само со 11 играчи ќе терате цела сезона, клупа не ви треба

убо дете

Значи глуп си како рѓосана шахта. Ама не си ти виновен, толку ти делиле. Јас сум виновен што потрошив 20 минути од животот за да ти објаснам нешто.

Ајде гитла.

Ama zosto se inaetis ne sfakjam koga ne si vo pravo :D ubavo ti vika..
De Gea Shaw Smalling Baily Darmian Sneiderlin Pogba? Rooney Martial Miki Ibra..
Kolku od tie gore se vo timov?
Poednostavno i pojasno ne moze.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
ја незнам што не ви е јасно вас, кога никадр не спомнав стартни 11 него squad играчи. Ајде кажи ми кој ќе ви биде резерва ако не тие што играа вчера?

Командантот капитен?

Џабе му се ставаше хендерсон на Коста у фаца.

Каква дискусија човече :facepalm:
Ај да разјасниме неколку работи, squad player e некој што влага во ротација и не е стандарден првотимец. Rotation player е некој што влегува кога се повредува Squad player или first team player.
Второ уште е рано за проценка на тимовите, дортмунд се спрема за новата сезона веќе 3-4 недели и нормално е да го победи било кој тим од премиер лига моментално, ако се земе во предвид дека почнаа покасно повеќето премиерлигаши со припреми. И трето дај полека малце, читајте се, ко петооделенци сестри си пцуете.

Све е релативно. У фудбалот сите овие се просеци, спроедено со тоа какви играчи има. Али за останатите од екипата се богови.

Све е релативно. У фудбалот сите овие се просеци, спроедено со тоа какви играчи има. Али за останатите од екипата се богови.
Дај преиспитај се што си кажал ! Да не мислеше : За Манчестер Јунајтед овие се просеци ама споредено со тоа какви играчи имаат некои тимови во ПЛ , овие се богови ?

Па некоја класа играчи да не се случајно?
Не е поентава кој се класа ја кажав кој играа вчера дека сите се играчи што ќе ротираат, објаснувањево нивно е као овие немало да играат прва постава а кој кур спомна прва постава-нивни член ја изврте тезата. Е сеа ја им викам кој ќе ви биде на клупа и молчат као џмурови.

Еј ај не го дрвете. Кажете колку фора ќе им дадеме на жабарине да напунат страни со темана за новата сезона, пред ние да отвориме и да ги стигнеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom