Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо ќутите бе?
CoCXuEHXYAA6dRy.jpg:large

Стив Брус си дал оставка од Хул, сега и тие ќе треба да бараат нов тренер, три недели пред да почне новата сезона.

Не е поентава кој се класа ја кажав кој играа вчера дека сите се играчи што ќе ротираат, објаснувањево нивно е као овие немало да играат прва постава а кој кур спомна прва постава-нивни член ја изврте тезата. Е сеа ја им викам кој ќе ви биде на клупа и молчат као џмурови.
Dobro be ti ozbilno ne razbiras nekoi raboti,ako ovie sto gi spomna dremat na klupa onda sto zamaras za vcerasniot poraz,znaci sme igrale so 2 tim,ne sfakjam sto sakas da dokazes?
Ozbilno,ne znaes ni sam koja teza ja postavi pa sega da ja branis so fakti.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ти благодарам за информацијата, од витално значење ми е што ти прерипна.
Информацијата беше наменета за Дани, зошто ме искара за повторното постирање на "Мојс Избраниот во Сандерленд", извини ако се почувствува навреден што ги прерипав страните во кој што ти водеше одлична дискусија со колегата МкГанер.

Ја гледав Јунајтед снимка синоќа. Реално беше извршено силување, макс уште една шанса ќе им даде мурџо на тие што играа, а играа побааѓи squad играчи во најмала рака и ќе летаат ко мачори. Ама рака им пуштам на ѓаоливе на форумов како само уиграно ги релативизираат работиве кога не им одат во корист, заташкуваат пар екселанс Гоца од мвр не им е рамна :D Припреми се ок ама на припреми кога губиш ако не е битен резултат битна е играта, а неа вчера ја немаше, ги утепа Дортмунд.
Знам сеа одма ќе се уфрли некој со паралела како лани се тепале на припреми ама после не ги бивало. Заеби то бајо мој шо би рекол џонтра, мурџо иде на победа па и черити меч да е. Вакви слаби припреми имаше и лани со Челзи... just saying

Ајде сконцентрирај се и кажи кои беа тие побајаги squad играчи кои играа? Јас избројав точно 3 за кои мислам дека ќе играат прва постава. Ти колку изброја?

Како прво squad player не е играч шо ќе игра стриктно прва постава тоа
ако не го знаеш незнам како ќе дискутираме. Второ вчера играа
Смолинг, Мибтаријан, Валенсиа, Блинд, Херера, Шо, Лингард, Мата, Бејли...
Кому ти продаваш муда за бубрези

Dobro be ti ozbilno ne razbiras nekoi raboti,ako ovie sto gi spomna dremat na klupa onda sto zamaras za vcerasniot poraz,znaci sme igrale so 2 tim,ne sfakjam sto sakas da dokazes?
Ozbilno,ne znaes ni sam koja teza ja postavi pa sega da ja branis so fakti.

Прво рочитај прв мој пост, на кој к.роф спомнав ја прв тим втори тим трет тим клупа кој играл кој ќе дојде. То што ликови како ставрогин немаат појма што значи squad player а што ти без да прочиташ ме цитираш мене и незнаеш што сум кажал не е мој проблем

Прво рочитај прв мој пост, на кој к.роф спомнав ја прв тим втори тим трет тим клупа кој играл кој ќе дојде. То што ликови како ставрогин немаат појма што значи squad player а што ти без да прочиташ ме цитираш мене и незнаеш што сум кажал не е мој проблем
Smesen si be covek,sto si go boldiral prviot del,sto praime so dolniot del od postot kade naveduvas deka sme bile pregazeni od dortmund i deka bitna bila igrata na pripremite?
Koja igra ja sakas koga igra cel vtor tim so cel da se vidi koj kolku moze i da vlezat vo ritam za sezonava?
I ne spominjaj kurovi sramota e :D

Smesen si be covek,sto si go boldiral prviot del,sto praime so dolniot del od postot kade naveduvas deka sme bile pregazeni od dortmund i deka bitna bila igrata na pripremite?
Koja igra ja sakas koga igra cel vtor tim so cel da se vidi koj kolku moze i da vlezat vo ritam za sezonava?
I ne spominjaj kurovi sramota e :D

Смешно е тоа што вие спомнувате као најјаките не ни играа а овие што играле се на проба земени од прибилци.
Само се појавуваат овие оптичка варка као ама ќе видите сеа јаките ко ќе ни дојдат, овие во подрум ќе ги затворите

многу е зезнато да си упорен па и глуп

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom