HearthStone

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.151
Поени од реакции
27.737
Кој е боље,дали треба измена и што треба ?
Hearthstone Screenshot 06-28-16 16.38.59.png Hearthstone Screenshot 06-28-16 17.37.45.png

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Премногу долго немав отворено legendary. Денес конечно ми светна портокалово, и...

Hearthstone Screenshot 07-05-16 16.24.48.png

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.151
Поени од реакции
27.737

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.231
Поени од реакции
1.280
Дечки знае некој кога ќе бидат тргнати LoE и BRM како авантури ? Почнав со играње пред 1 месец и сега прочитав некаде дека кога авантурите ќе бидат тргнати, картите од нив ќе станат невалидни (во стандард), па се мислам дали вреди да ги купувам сега или пак да собирам голд за следните кога ќе излезат ?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.151
Поени од реакции
27.737
Дечки знае некој кога ќе бидат тргнати LoE и BRM како авантури ? Почнав со играње пред 1 месец и сега прочитав некаде дека кога авантурите ќе бидат тргнати, картите од нив ќе станат невалидни (во стандард), па се мислам дали вреди да ги купувам сега или пак да собирам голд за следните кога ќе излезат ?
Не би требало до крајов на годинава. Иначе ја ја играм играва од фебруар и до сега за 5 месеца ги имам свртено Наксрамас и Молтенкор. На таа последната од 4 мисии ,третата ке ја купам утре зашто ми фали уште 60-70 голд за 700.
Ако секој ден играш и ги завршуваш квестовите за 3-4 месеца ке ги завршиш сите.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.231
Поени од реакции
1.280
Не би требало до крајов на годинава. Иначе ја ја играм играва од фебруар и до сега за 5 месеца ги имам свртено Наксрамас и Молтенкор. На таа последната од 4 мисии ,третата ке ја купам утре зашто ми фали уште 60-70 голд за 700.
Ако секој ден играш и ги завршуваш квестовите за 3-4 месеца ке ги завршиш сите.
Па во моментов ги имам првото крило од LoE и првото од BRM. Сакам да ги завршам целосно, ама па не сакам да поминам 2-3 месеца во кои ќе отварам само по 1-2 packs неделно :D .
Мислам дека тоа е проблемот ако си нов (F2P) играч, треба повеќе време за да ги собереш добрите карти и да направиш интересни шпилови. Во моментов само zoo можам да играм :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.151
Поени од реакции
27.737
Па во моментов ги имам првото крило од LoE и првото од BRM. Сакам да ги завршам целосно, ама па не сакам да поминам 2-3 месеца во кои ќе отварам само по 1-2 packs неделно :D .
Мислам дека тоа е проблемот ако си нов (F2P) играч, треба повеќе време за да ги собереш добрите карти и да направиш интересни шпилови. Во моментов само zoo можам да играм :D
Ја да ти кажам ни zoo зашто има доста комон карти што се играат у поише шпилови а ја немам ниедна. А кога ке ги завршиш мисиите ке фатиш ке собираш кеш за арена и таму ке се нафармаш ако добро играш.[DOUBLEPOST=1467843273][/DOUBLEPOST]Пак едно нупско прашање ... @Донев @martin_92 @beaverknight @Have an ice day @Smert
Како се завршуваат овие скриени квестови :
  • Collect every card in the basic set (all classes to level 10) – Award: 100 gold
  • Collect every card in the expert set – Award: 100 gold

Кои се тие и чиви се тие бејзик и експерт сет ?

Последно уредено:
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
@Smert
Како се завршуваат овие скриени квестови :
  • Collect every card in the basic set (all classes to level 10) – Award: 100 gold
  • Collect every card in the expert set – Award: 100 gold

Кои се тие и чиви се тие бејзик и експерт сет ?
Basic се картите што се добиваат со левелирање на класите до 10ти левел. Можеш да ги познаеш по тоа што немаат никакво кругче во боја што означува реткост(common, rare, epic, legendary). Expert се картите од сега наречениот Classic сет. Тогаш се викаа експерт бидејќи немаше експанзии и постоеја само тие и бејзик.

Вториот е многу тежок квест за комплетирање, додека првиот е прилично лесен и можеш да го направиш дури и со играње неколку партии против AI со секоја класа.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.151
Поени од реакции
27.737
Basic се картите што се добиваат со левелирање на класите до 10ти левел. Можеш да ги познаеш по тоа што немаат никакво кругче во боја што означува реткост(common, rare, epic, legendary). Expert се картите од сега наречениот Classic сет. Тогаш се викаа експерт бидејќи немаше експанзии и постоеја само тие и бејзик.

Вториот е многу тежок квест за комплетирање, додека првиот е прилично лесен и можеш да го направиш дури и со играње неколку партии против AI со секоја класа.
Првиот го завршив одма првиот ден-два кога почнав да играм, а за вториов што викаш можно е и никад да не го завршам.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Али е тој ненормален шо гејмат појќе од 6 сати али су јс шо го прата толку? :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.151
Поени од реакции
27.737
Али е тој ненормален шо гејмат појќе од 6 сати али су јс шо го прата толку? :D

Ја Kripparian румучето го пратам, овој холандезов или ватевр многу ќути а кога ке реши да каже мумла и ништо паметно не кажува.

Kajgana Shop

На врв Bottom