Само што ми се падна истово гомно и на менеПремногу долго немав отворено legendary. Денес конечно ми светна портокалово, и...
Прегледај го приврзокот 151763
Да требаше да размислам и да кажам нај јуслес леџенд карта немаше да ми текне на гномовПремногу долго немав отворено legendary. Денес конечно ми светна портокалово, и...
Прегледај го приврзокот 151763
Не би требало до крајов на годинава. Иначе ја ја играм играва од фебруар и до сега за 5 месеца ги имам свртено Наксрамас и Молтенкор. На таа последната од 4 мисии ,третата ке ја купам утре зашто ми фали уште 60-70 голд за 700.Дечки знае некој кога ќе бидат тргнати LoE и BRM како авантури ? Почнав со играње пред 1 месец и сега прочитав некаде дека кога авантурите ќе бидат тргнати, картите од нив ќе станат невалидни (во стандард), па се мислам дали вреди да ги купувам сега или пак да собирам голд за следните кога ќе излезат ?
Па во моментов ги имам првото крило од LoE и првото од BRM. Сакам да ги завршам целосно, ама па не сакам да поминам 2-3 месеца во кои ќе отварам само по 1-2 packs неделно .Не би требало до крајов на годинава. Иначе ја ја играм играва од фебруар и до сега за 5 месеца ги имам свртено Наксрамас и Молтенкор. На таа последната од 4 мисии ,третата ке ја купам утре зашто ми фали уште 60-70 голд за 700.
Ако секој ден играш и ги завршуваш квестовите за 3-4 месеца ке ги завршиш сите.
Ја да ти кажам ни zoo зашто има доста комон карти што се играат у поише шпилови а ја немам ниедна. А кога ке ги завршиш мисиите ке фатиш ке собираш кеш за арена и таму ке се нафармаш ако добро играш.[DOUBLEPOST=1467843273][/DOUBLEPOST]Пак едно нупско прашање ... @Донев @martin_92 @beaverknight @Have an ice day @SmertПа во моментов ги имам првото крило од LoE и првото од BRM. Сакам да ги завршам целосно, ама па не сакам да поминам 2-3 месеца во кои ќе отварам само по 1-2 packs неделно .
Мислам дека тоа е проблемот ако си нов (F2P) играч, треба повеќе време за да ги собереш добрите карти и да направиш интересни шпилови. Во моментов само zoo можам да играм
Basic се картите што се добиваат со левелирање на класите до 10ти левел. Можеш да ги познаеш по тоа што немаат никакво кругче во боја што означува реткост(common, rare, epic, legendary). Expert се картите од сега наречениот Classic сет. Тогаш се викаа експерт бидејќи немаше експанзии и постоеја само тие и бејзик.@Smert
Како се завршуваат овие скриени квестови :
- Collect every card in the basic set (all classes to level 10) – Award: 100 gold
- Collect every card in the expert set – Award: 100 gold
Кои се тие и чиви се тие бејзик и експерт сет ?
Првиот го завршив одма првиот ден-два кога почнав да играм, а за вториов што викаш можно е и никад да не го завршам.Basic се картите што се добиваат со левелирање на класите до 10ти левел. Можеш да ги познаеш по тоа што немаат никакво кругче во боја што означува реткост(common, rare, epic, legendary). Expert се картите од сега наречениот Classic сет. Тогаш се викаа експерт бидејќи немаше експанзии и постоеја само тие и бејзик.
Вториот е многу тежок квест за комплетирање, додека првиот е прилично лесен и можеш да го направиш дури и со играње неколку партии против AI со секоја класа.
Ја Kripparian румучето го пратам, овој холандезов или ватевр многу ќути а кога ке реши да каже мумла и ништо паметно не кажува.Али е тој ненормален шо гејмат појќе од 6 сати али су јс шо го прата толку?