HearthStone

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Furtive rumors swirl about an upcoming party of unfathomable grandeur! Who could it be for, and, more importantly, are YOU on the guest list? Join Lead Game Designer Ben Brode for a special stream that’s sure to delight, enthrall, and illuminate!

Clear your social calendar on July 28th at 11PM PDT and find out what’s next for Hearthstone on the official Hearthstone Twitch channel. Toss the channel a follow now and ensure that you’re privy to all of the hubbub when it goes live!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.271
Поени од реакции
84.379
Furtive rumors swirl about an upcoming party of unfathomable grandeur! Who could it be for, and, more importantly, are YOU on the guest list? Join Lead Game Designer Ben Brode for a special stream that’s sure to delight, enthrall, and illuminate!

Clear your social calendar on July 28th at 11PM PDT and find out what’s next for Hearthstone on the official Hearthstone Twitch channel. Toss the channel a follow now and ensure that you’re privy to all of the hubbub when it goes live!
Пред некој месец имаше луѓе кои добија најави (оние на свиток што ги праќаат) за најавата на 28 јули.
Личи ли на нив вака помпезно да најават обични вингови или нешто друго ќе биде?
(соло адвенчр, тоа е на ред сега колку што знам)

Ова со најавите на најави некако многу изненадно ми доаѓа, сметам дека треба да има барем една најава на најавата дека ќе највуваат нешто.

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Пред некој месец имаше луѓе кои добија најави (оние на свиток што ги праќаат) за најавата на 28 јули.
Личи ли на нив вака помпезно да најават обични вингови или нешто друго ќе биде?
(соло адвенчр, тоа е на ред сега колку што знам)

Ова со најавите на најави некако многу изненадно ми доаѓа, сметам дека треба да има барем една најава на најавата дека ќе највуваат нешто.
Авантура е на ред сега, не верувам нешто друго да има.

D

Daedalus

Гостин
Barnes делува како поприлично јака карта. Статсите се малце полоши од ванила, ама ако имаш миниони со добри ефекти (deathrattle) ова ќе си гази во мидрејнџ темпо декови.

Ivory Knight исто ми фаќа око. Паѓа на ванила, ама ако се сложиме дека просечниот спел што ќе го најде е околу 3 - 4 мана, имаш 3 - 4 хил и спел со ефект кој зависно од RNG можда ќе јебе, а можда и ќе ја сврти партијата у твоја полза. Ми изгледа фино иако не сум гледал коментари за картава.

The Curator ќе треба да се игра у некој специфичен дек за да има ефект и ќе има таков некој архетип со комбо од бист, мрлок и змај кој можда ќе гази.

D

Daedalus

Гостин
Канцер што смета цело време. -_- Може да стои у стелт и да штампа миниони, после да го бафнеш со +4/+4 паладин спелот или да спуштиш кипер оф улдаман и да го бафнеш.
Не изгледа лошо за херои ко паладин ако го имаш 2 круг и да го спуштиш со паричка.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Грешен бил текстoт, oвa е вистинскaтa:

Штo знaчи декa aвтoмaтски ти ги стaвa кoгa ќе пoчне пaртијaтa :D :D
Вaкa изгледa oдличнo зa кoнтрoл декoви.
Премногу ќе беше OP ако беше секој круг. 2 круга да ти остане на маса нема никогаш да стигнеш до fatigue.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Шиткам акаунт на Европа,ако има некој што сака сега да почне нека ми пише,авантурите не ми се отворени,имам некои леџендери ти реков ми рече...:)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Има начин да добиете 10 долари од Амазон, кои после можат да се искористат за било што.

Еве инструкции:
http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/167067-amazon-10-credit-promotion

Мене ми стигнаа сабајлево, сега ја чекам авантурата :X3:
На имеил адреса ти стигаат парите?

Kajgana Shop

На врв Bottom