Киблер е еден од најпознатите MTG играчи.
Абе земав да го спектејтам за да видам дали е стварно он(чисто онака,не оти ми значи нешто)и видов дека пола од картите не му беа златни,нели обично на стримерите им се златни и некаде после 15 мин ме избриша од пријатели.Киблер е еден од најпознатите MTG играчи.
Воедно е и еден од творците на WoW tcg. Hearthstone е буквално прекопирана WoW tcg (поточно - упростена). Дури некои од цртежите (и имињата) на картите од WoW tcg се преземени од Hearthstone. WoW tcg ја изгаснаа некоја година пред почетекото на closed Beta-та на HS.
Скроз е можно некој така да се потпишува.
(а може и стварно е он)
Овој е првиот што ќе биде у Conquest best-of-5 форматот.Не е интересно веќе,секој втор ден турнир,вака се намалува бројот на играчи.
Како и да е,зборот ми е секој месец има турнир,ќе си рече некој"ајде бе на овој не идам и онака пак ќе има за брзо време".Нека го праат 2-3 годишно и нека даваат парични награди поголеми(незнам дали даваат сега)и да видиш како играчите ќе чекаат со душа да дојде тој ден да играат.Овој е првиот што ќе биде у Conquest best-of-5 форматот.
Те укапирав што сакаше да кажеш, и се сложувам со тебе, има превише турнири во мал временски период, еднаш во 3 месеци би било одлично.Како и да е,зборот ми е секој месец има турнир,ќе си рече некој"ајде бе на овој не идам и онака пак ќе има за брзо време".Нека го праат 2-3 годишно и нека даваат парични награди поголеми(незнам дали даваат сега)и да видиш како играчите ќе чекаат со душа да дојде тој ден да играат.
Чекаме следна експанзијаВе нема нешто,да не се откажавте?
Moja исповед ....Ве нема нешто,да не се откажавте?
Кога почнавме со исповедиве, немам упалено игра месец+ дена, не знам зашто...Moja исповед ....
После 4 месеца секојдневно играње, сеуште немам склопено асален дек.
Максимум ранк 18
Пробај агро шаман да склопиш. Ти треба League of Explorers за Sir Finley и Tunnel Trogg, ама освен тоа другото се комони, 4 рерови и 3-4 епика (зависи точно со која листа играш) и не треба нешто посебно многу даст за да се искрафта.Moja исповед ....
После 4 месеца секојдневно играње, сеуште немам склопено асален дек.
Максимум ранк 18