Киблер е еден од најпознатите MTG играчи.
Абе земав да го спектејтам за да видам дали е стварно он(чисто онака,не оти ми значи нешто)и видов дека пола од картите не му беа златни,нели обично на стримерите им се златни и некаде после 15 мин ме избриша од пријатели.Киблер е еден од најпознатите MTG играчи.
Воедно е и еден од творците на WoW tcg. Hearthstone е буквално прекопирана WoW tcg (поточно - упростена). Дури некои од цртежите (и имињата) на картите од WoW tcg се преземени од Hearthstone. WoW tcg ја изгаснаа некоја година пред почетекото на closed Beta-та на HS.
Скроз е можно некој така да се потпишува.
(а може и стварно е он)
Овој е првиот што ќе биде у Conquest best-of-5 форматот.Не е интересно веќе,секој втор ден турнир,вака се намалува бројот на играчи.
Како и да е,зборот ми е секој месец има турнир,ќе си рече некој"ајде бе на овој не идам и онака пак ќе има за брзо време".Нека го праат 2-3 годишно и нека даваат парични награди поголеми(незнам дали даваат сега)и да видиш како играчите ќе чекаат со душа да дојде тој ден да играат.Овој е првиот што ќе биде у Conquest best-of-5 форматот.
Те укапирав што сакаше да кажеш, и се сложувам со тебе, има превише турнири во мал временски период, еднаш во 3 месеци би било одлично.Како и да е,зборот ми е секој месец има турнир,ќе си рече некој"ајде бе на овој не идам и онака пак ќе има за брзо време".Нека го праат 2-3 годишно и нека даваат парични награди поголеми(незнам дали даваат сега)и да видиш како играчите ќе чекаат со душа да дојде тој ден да играат.
Чекаме следна експанзијаВе нема нешто,да не се откажавте?![]()
Moja исповед ....Ве нема нешто,да не се откажавте?![]()
Кога почнавме со исповедиве, немам упалено игра месец+ дена, не знам зашто...Moja исповед ....
После 4 месеца секојдневно играње, сеуште немам склопено асален дек.
Максимум ранк 18![]()
Пробај агро шаман да склопиш. Ти треба League of Explorers за Sir Finley и Tunnel Trogg, ама освен тоа другото се комони, 4 рерови и 3-4 епика (зависи точно со која листа играш) и не треба нешто посебно многу даст за да се искрафта.Moja исповед ....
После 4 месеца секојдневно играње, сеуште немам склопено асален дек.
Максимум ранк 18![]()