HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Авантурата ја пуштија на Америка а парите уште не ги пратија да им ебам мамата!:ROFLMAO:

Проверете го линкот што го стави Донев. Ставаат реферал купони од 5 долари што може да се искористат за попуст. Добиваш 10 долари од промоцијата, купуваш прв винг од Каразан со 700 голд и остатокот кошта 15 долари. Го ставаш купонот и со кредитот го купуваш остатокот од експанзијата. Немам испробано зашто уште не е излезена и ги немам добиено парите, ама претпоставувам дека може така.

Зошто уште не е пуштена авантурава,еве го 12 август е веќе,а ја најавија за 11 :mad:

Пробавте да ја инсталирате преку амазон? Кај мене неќе,ќе се симне и неможе да се инсталира.

Пробавте да ја инсталирате преку амазон? Кај мене неќе,ќе се симне и неможе да се инсталира.
Кај мене успешно се инсталираше. Провери дали имаш слободно место на телефонот и дали имаш дозволено инсталација на апликации кои не доаѓаат од google play.

Кај мене успешно се инсталираше. Провери дали имаш слободно место на телефонот и дали имаш дозволено инсталација на апликации кои не доаѓаат од google play.
Тоа второто каде да го најдам?

Само што сакав да кажам ти го стави линкот,кога ќе ги штиклирам и двете неможам да влезам на амазон.
A таа другата апликација, што требаше да ја спуштиш за да го добиеш бонусот, успешно ја инсталираше ?

Што е серверов Америка цел месец само по 40 голд ми дава:mad:

UmNx3bb.jpg

kyYqgK0.jpg

aa6GrNd.png

Now back to not playing. XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom