HearthStone

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.581
Поени од реакции
29.206
Пробај агро шаман да склопиш. Ти треба League of Explorers за Sir Finley и Tunnel Trogg, ама освен тоа другото се комони, 4 рерови и 3-4 епика (зависи точно со која листа играш) и не треба нешто посебно многу даст за да се искрафта.

Углавно сите играат горе-доле со истите карти, со некои мали разлики. Конкретно јас играм со следнава листа.

Прегледај го приврзокот 149264
Само А. Knowledge ја имаш за влечење карти ?
Најдов ја Агро Паладин ама бара мн даст зашто има 3-4 епик карти а и многу комон карти шо ги немам до сега ич. Од тоа паковите све некој глупости ми се паѓаат шо никој не ги игра у ниеден дек.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Мене оваа недела ми се испопаднаа леџендери еден куп ама ме мрзеше да сликам,ми се паднаа:Грул пак,Хухуран,Твин Емперор,Харил,Алекстраза и Хогер новиот.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.581
Поени од реакции
29.206
Мене оваа недела ми се испопаднаа леџендери еден куп ама ме мрзеше да сликам,ми се паднаа:Грул пак,Хухуран,Твин Емперор,Харил,Алекстраза и Хогер новиот.
Ти да не купуваш пакови па нас овде не дриблаш како имаш многу среќа ? :icon_mrgr:

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Ти да не купуваш пакови па нас овде не дриблаш како имаш многу среќа ? :icon_mrgr:
Па да де :LOL: нешто ми е од пакови нешто од таверн брол :)

Пакови ама од голд,не давам вистински пари.

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Мене неделава за не верување ама кинг мукла по 4ти пат ми се падна и конечно ја откажав откако неколку пати ја преинсталирам. Ги дисенчантирав сите epic и legendary, некаде околку 18к dust излезе, и craft/disenchant на мукла му правев за да го сјебам dust-от :icon_lol:.
Cho > Mukla

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.581
Поени од реакции
29.206

За вистински пари мислев. Зашто сигурно имаш 20 % legendary rate чим толку често ти паѓаат. :cautious:[DOUBLEPOST=1465579190][/DOUBLEPOST]

За вистински пари мислев. Зашто сигурно имаш 20 % legendary rate чим толку често ти паѓаат. :cautious:
Мене неделава за не верување ама кинг мукла по 4ти пат ми се падна и конечно ја откажав откако неколку пати ја преинсталирам. Ги дисенчантирав сите epic и legendary, некаде околку 18к dust излезе, и craft/disenchant на мукла му правев за да го сјебам dust-от :icon_lol:.
Cho > Mukla
Што така ?/
Се откажуваш од играва после толку труд и време потрошено ?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.581
Поени од реакции
29.206
Ама рачунај дека играм на 4 профили :D
Де бе !??! зашто на 4 ?
повеќе шанси да имаш за да се радуваш на леџенд карти ? :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1465595317][/DOUBLEPOST]
Релаксација ми беше, ама преминува во завист а и башка уште од beta-та сум, доста е. :cenzura:
Завист !?!? :cautious:
Ја четири месеца ја играм и нешто посебно не се соживеав . Башка со карти е и нема доволно акција ко стратегиија или фпс за завист.
Ја играм 10ина партии ,4-5 тепам па 4-5 ме праат дупе ке се напиздам и ке се угасам.

Последно уредено:

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Последна леџендари шо ми се падна беше Cho'gall пред еден месец,денес отварам пакче од арена свети жуто си викам ќе има фешти и еве ти уште еден таков..трауми.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.542
Поени од реакции
85.099
Релаксација ми беше, ама преминува во завист а и башка уште од beta-та сум, доста е. :cenzura:
Зависност најверојатно си сакал да кажеш. Завист е нешто сосема друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom