Само А. Knowledge ја имаш за влечење карти ?Пробај агро шаман да склопиш. Ти треба League of Explorers за Sir Finley и Tunnel Trogg, ама освен тоа другото се комони, 4 рерови и 3-4 епика (зависи точно со која листа играш) и не треба нешто посебно многу даст за да се искрафта.
Углавно сите играат горе-доле со истите карти, со некои мали разлики. Конкретно јас играм со следнава листа.
Прегледај го приврзокот 149264
Ти да не купуваш пакови па нас овде не дриблаш како имаш многу среќа ?Мене оваа недела ми се испопаднаа леџендери еден куп ама ме мрзеше да сликам,ми се паднаа:Грул пак,Хухуран,Твин Емперор,Харил,Алекстраза и Хогер новиот.
Па да деТи да не купуваш пакови па нас овде не дриблаш како имаш многу среќа ?![]()
За вистински пари мислев. Зашто сигурно имаш 20 % legendary rate чим толку често ти паѓаат.Па да денешто ми е од пакови нешто од таверн брол
Пакови ама од голд,не давам вистински пари.
За вистински пари мислев. Зашто сигурно имаш 20 % legendary rate чим толку често ти паѓаат.Па да денешто ми е од пакови нешто од таверн брол
Пакови ама од голд,не давам вистински пари.
Што така ?/Мене неделава за не верување ама кинг мукла по 4ти пат ми се падна и конечно ја откажав откако неколку пати ја преинсталирам. Ги дисенчантирав сите epic и legendary, некаде околку 18к dust излезе, и craft/disenchant на мукла му правев за да го сјебам dust-от.
Cho > Mukla
Ама рачунај дека играм на 4 профилиЗа вистински пари мислев. Зашто сигурно имаш 20 % legendary rate чим толку често ти паѓаат.![]()
Релаксација ми беше, ама преминува во завист а и башка уште од beta-та сум, доста е.Што така ?/
Се откажуваш од играва после толку труд и време потрошено?
Де бе !??! зашто на 4 ?Ама рачунај дека играм на 4 профили![]()
Завист !?!?Релаксација ми беше, ама преминува во завист а и башка уште од beta-та сум, доста е.![]()
Зависност најверојатно си сакал да кажеш. Завист е нешто сосема друго.Релаксација ми беше, ама преминува во завист а и башка уште од beta-та сум, доста е.![]()