Wimbledon 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Wimbledon 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 33 39,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,3%
  • Роџер Федерер

Гласови: 21 25,0%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,0%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 6 7,1%
  • Гарбињ Мугуруза Бланко

Гласови: 6 7,1%
  • Петра Квитова

Гласови: 2 2,4%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,0%
  • Кур ќе освои Ноле

Гласови: 17 20,2%

• Вкупно гласачи
    84
Статус
Затворена за нови мислења.
prv igrac u istorija na open erata sto uspeal da stigne do 30 pobedi vo niza na slemovi.

:kafence:

Младенович која е ко праена за игра на трева загуби од Саснович која трева само за 1ви Мај има видено :shook:

Троицки :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
5-3 и 30-30 за Рамос во петтиот сет и сервира братот и никој ништо не вика и после 2-3 секунди главниот судија вика 40-30, а уствари у аут беше топчето и Троицки здиве. Ај се расправаа тука што се расправаа, иде следниот поен, го губи Троицки и му иде на судијата и му урла у фаца: WHAT DO YOU SEE? THE WORST UMPIRE EVER!!! И така едно 2 минути се кара со него и судијава вика ПОЛИЦИЈА :pos: И Троицки мртов ладен му вика: А тоа знаеш да го викнеш а? :vozbud::vozbud: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Бреј со Балканец да си нема работа човек у пичку материну. :ROFLMAO:

Ставајте видео од ова кога ќе излезе. :pos: И минатиот Вимблдон пцуеше судии и публика , луд лик дефинитивно. :pos:

Жени и тенис :popce:

Да ти ебам судиите гнасни

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Коњух не искористи 3 меч топки против Радванска, имаше и тоа 40-15 на нејзин сервис. После тоа загуби со 9-7 во третиот сет. Штета, одличен меч изигра, огромна победа ќе беше тоа за неа.

Коњух не искористи 3 меч топки против Радванска, имаше и тоа 40-15 на нејзин сервис. После тоа загуби со 9-7 во третиот сет. Штета, одличен меч изигра, огромна победа ќе беше тоа за неа.

Можеше да победи ама на 7-7 бајаги ја свитка ногата. Трчаше да стигне една топка на Ага, згазна на топчето и го свитка зглобот. Многу болно изгледаше и мислев дека ќе предаде (и коментаторите прокоментираа дека најубаво е да предаде), ама повика оваа медицински тајм аут и ја врзаа ногата и продолжи. Ама толку можеше, не можеше да се движи, Радванска дури успеа на сервис да и врати со дроп шот и да освои поен, прелесна топка, висока, ама не ни проба да трча да ја стигне Ана.

https://www.youtube.com/watch?v=jjnNvSJ6DAQ

ne vidov samo sto se sluci? za sto se buni srbendava :D
Линискиот вика аут, главниот судија вика поен за Рамос ... Виктор му го носи топчето да му покаже дека нема траги од кредата значи не ја допрело линијата за да му докаже дека згрешил, плус му вика дека е идиот, најлош на светот, дека направил 30 грешки не само ова.. Мрш Мрш исто му вика...

Дали на крајот му викаше what are you doing БРЕ? :pos::pos::pos:

Дали на крајот му викаше what are you doing БРЕ? :pos::pos::pos:
Да да, what are you doing БРЕ? MРШ :pos::pos:

А и Новак има едно вакво, не бе све што е од Балканов е забегано, нема збор тука. :ROFLMAO::ROFLMAO:
0:58
What the hell is going on БРЕ хахахаахаха

Прогнозава денес катастрофа, утре бетер... Ќе дозволат Енглезиве игра у недела или пак традицијата ќе си ја тераат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom