Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пишуеше у лер билаго згмечила колата додека он глеал шо има у сандачето, дали у лер му била или рачната му откажала којзнае
дај раскажи го у кратки цртиDemolition е одличен 8/10
Не знам зошто толку ме потсетуваше на Silver Linings Playbook, само што овој филм ми се допадна а тој не![]()

И јас ептен пријатно се изненадив! Знам дека изненади филмов со номинацијата за Оскар, но дефинитивно е заслужена, по тоа што го видов. Понекогаш едноставноста може да биде многу ефективна во филмската уметност, како што е во случајов.Fucking Tangerines man... Какво генијално парче склопиле Естонциве/Грузијциве за 80 минути, алал да им е.
Добрината во човекот always gets me.
@Zlatikevichius

Не е тој, тој е еднина, мандарина. Овој е мандарини. Повеќе се -> подобар е.za toj snimeniot so ajfon zborite?
mene ic ne mi se dopadna...
anon so prais ti na 800tata strana na temava?![]()

Овој, @wot - Mandariinid (насловот во оригинал, за да не ги мешашza toj snimeniot so ajfon zborite?
mene ic ne mi se dopadna...
anon so prais ti na 800tata strana na temava?![]()
)хаха, жити се како го имаш најдено ова дека се има збунето баш за овие 2 филма?
Конан си го гледам редовно и останало у глава, а плус ова е втор ваков случај кај шо го праќам видеово за истава збункахаха, жити се како го имаш најдено ова дека се има збунето баш за овие 2 филма?