Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Grimsby е една од појаките комедии што ги имам гледано у задње време

Мислам тукаго прочитав или во темана за Moviespotting, овој Coma од 1978 година многу добар трилер/мистерија испадна.

На кој му текна за филмот да му се позлати раката. :D

Мислам тукаго прочитав или во темана за Moviespotting, овој Coma од 1978 година многу добар трилер/мистерија испадна.

На кој му текна за филмот да му се позлати раката. :D
Koma e od vremeto ..... Odlicen film

According to Yelchin’s publicist, he passed away early on the 19th after what has been referred to as a “fatal traffic collision.” TMZ reported further details, claiming that he had been pinned against a brick mailbox attached to a security gate by his own car; it is suggested that he got out of the car for an unknown reason before leaving for a rehearsal, and the car rolled down the steep driveway. Police do not suspect foul play.

damn ...

Warcraft.
Очекував многу повеќе. Приказната е таа, опфатиле доволно. Глумата беше очајна, дијалозите бетер, да не беа јаките ефекти мислиш гледаш евтина пародија. CGI-то од друга страна беше одлично и беа запазени некои детали од играта. Во глобала, ништо посебно. Филмче за влечење пари.
4.5/10

Починал Антон Јелчин...ај у курац.. :(

They went to his San Fernando Valley home at around 1 AM and found him pinned between his car and a brick mailbox

wat?

океј ова малку појасни но сега не што туку како побогу

The vehicle struck him after rolling backwards down the drive at his Studio City home, pinning him against a brick postbox pillar and a security fence

Fuck..Уште еден прерано заминат актер..Chekov you have the bridge now..

They went to his San Fernando Valley home at around 1 AM and found him pinned between his car and a brick mailbox

wat?

океј ова малку појасни но сега не што туку како побогу

The vehicle struck him after rolling backwards down the drive at his Studio City home, pinning him against a brick postbox pillar and a security fence

го згмечила колата додека он глеал шо има у сандачето, дали у лер му била или рачната му откажала којзнае

Demolition е одличен 8/10

Не знам зошто толку ме потсетуваше на Silver Linings Playbook, само што овој филм ми се допадна а тој не :)

Demolition е одличен 8/10

Не знам зошто толку ме потсетуваше на Silver Linings Playbook, само што овој филм ми се допадна а тој не :)
дај раскажи го у кратки црти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom