Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Милион теории.Можеби на крајот Варис ќе седне на Железниот Трон,

Прво треба да му порасне пак. Не мислам на косата.
Не дека не е можно да се зацари Варис, ама има извесни обрвски кои се очекуваат од владетел, кои, меѓу другото, се многу важни и од дипломатски аспект, а таа празнина тој не е во состојба да ја исполни.

Последно уредено:
А што се тепаат сите за Железниот трон кога и онака не царува оној кој седи на него туку тие до него и околу него :cautious::ROFLMAO:

@Шкорпион
Мала замерка зелените и црните таргеријани се од времето на dance of dragons. Граѓанската војна помеѓу Рејнис и Егон втори.
Блекфајр доаѓаат на сцена покасно, кога Егон четврти ќе ги легализира сите негови копилиња и повторно ќе има војна за престолот.

Последно уредено:
Eдно да прашам само, дали сте сигурни сите дека Станис е мртов.
Колку ми текнува не ја прикажаа цела сцена на неговата смрт (ако е вистина мртов)?

И јас на истово размислував и можда не е мртов. Ама од друга страна пак и за The Hound немаше сцена каде што дефинитивно го кркна Арја.

И јас на истово размислував и можда не е мртов. Ама од друга страна пак и за The Hound немаше сцена каде што дефинитивно го кркна Арја.

Арја не го збрца сигурно, го остави таму жив, да се мачи повеќе бидејќи беше ептен осакатен и прашање на време беше кога ќе умре.

Eдно да прашам само, дали сте сигурни сите дека Станис е мртов.
Колку ми текнува не ја прикажаа цела сцена на неговата смрт (ако е вистина мртов)?
Бриен им кажа на Давос и Мелисандре дека го егзекутирала. Не знам зашто би лажела и што друго би направила со Станис после толку трагање по него да го убие.o_O

Арја не го збрца сигурно, го остави таму жив, да се мачи повеќе бидејќи беше ептен осакатен и прашање на време беше кога ќе умре.

Да ама зборот ми е, од кај знаеме и за него дека (некако) не се спасил?[DOUBLEPOST=1464776106][/DOUBLEPOST]
Бриен им кажа на Давос и Мелисандре дека го егзекутирала. Не знам зашто би лажела и што друго би направила со Станис после толку трагање по него да го убие.o_O

Чудно ми е зошто не го прикажаа убиството.

Да ама зборот ми е, од кај знаеме и за него дека (некако) не се спасил?[DOUBLEPOST=1464776106][/DOUBLEPOST]

Чудно ми е зошто не го прикажаа убиството.
Тука е проблемот. Во Гот дур не летне главата, не си сигурен дека некој е мртов.:D

Тука е проблемот. Во Гот дур не летне главата, не си сигурен дека некој е мртов.:D
dd919bbc04c9c93225714ddbe1513d30.jpg

Bitch please!

Па и не е толку значаен лик за да го ,,враќаат'', не би требало да зачестат со невозможни враќања зошто и на публиката ќе и здосади.
За Станис е друга приказна, ем не беше смртно повреден ем нема да е невозможно да се спаси доколку не е убиен од Бриен. Јас Станис верувам дека е уште жив, не би ме чудело во 9та епизода да се појави.

Па и не е толку значаен лик за да го ,,враќаат'', не би требало да зачестат со невозможни враќања зошто и на публиката ќе и здосади.
За Станис е друга приказна, ем не беше смртно повреден ем нема да е невозможно да се спаси доколку не е убиен од Бриен. Јас Станис верувам дека е уште жив, не би ме чудело во 9та епизода да се појави.
Што знам, после толку сезони во последната епизода пак ги спомнаа така што можеби ќе се вклучат и тие во битката во Риверлен ли се викаше

Колку само се заплеткани роднинските врски меѓу ликовите: јас вчера прв пат дознав дека Ширин Баратеон и Сем Тарли биле братучеди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom