Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Monchengladbach have been awarded 15,580,845 in prize money.

39 мил. сега имам :cool:, + Патрик Херман планирам да го шитнам (14 мил.). Ќе се купува мега ѕвезда :zloo:

Инаку 3-то место завршив. Ќе играм во плеј-оф против Галатасарај.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Смее да се купува од клубовиве што се од нашиот свет, ама што останаа без менаџери, така ? На почеток демек рековме не смее, ама после мислам рековте дека може, а и веќе купи некој знам, Порто мислам го зема Алдервајрелд.. Иначе, што им е филмов што ги стаиле утакмициве од плеј-оф у сабота бе, одма утакмица ти набутале, можеле бар плус еден ден, да си се игра во недела, за повеќе одмор на играчите

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Смее да се купува од клубовиве што се од нашиот свет, ама што останаа без менаџери, така ? На почеток демек рековме не смее, ама после мислам рековте дека може, а и веќе купи некој знам, Порто мислам го зема Алдервајрелд.. Иначе, што им е филмов што ги стаиле утакмициве од плеј-оф у сабота бе, одма утакмица ти набутале, можеле бар плус еден ден, да си се игра во недела, за повеќе одмор на играчите
Купувај слободно.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Финалето ќе е понеделник излеа. :D

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.474
Поени од реакции
4.628
На некој да не му фаќа око играч од Бемфика?

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.349
Поени од реакции
5.729
Шахтјор со океј сезона .. можеше да бидне и многу полошо ама фактот дека завршивме од 3,4,5 и 6 место во разлика од 2 поени зборува дека имаше добра сезона во прва лига.
За мојот тим само едно ке кажам ЏОВИНКО ! Ништо друго .. како клучен потег беше очајно пребарував шпиц затоа што имав мизерна реализација по 20 шута на гол ке завршам 0-0 или ке изгубам 1-0,2-0 .. го најдов човекот на полу сезона некаде и дојде до втората позиција на листата на стрелци во прва лига .. прашањето беше што доколку го купев порано .. тоа нема врска одиме на наредна сезона со неколку засилувања .. мал буџет имаме од околу 12-13 милиони .. се бара Бек-ап голман, централен дефанзивец и евентуално крило некое ама за ова последново ке размислиме мора да ја појачаме одбраната 28 гола примени имаме мислам .. што се многу !

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
ВАРДИ СТРЕЛЕЦ ЗА ПОБЕДА НА ЊУКАСЛ

Џејми Варди го комплетираше трансферот во Њукасл на време за да може да игра во последното коло од сезоната и после само 38 минути за својот нов клуб, покажа што може да се очекува од него наредната сезона. Со својот деби гол му донесе победа на Њукасл за трета позиција на табелата.
Задоволен сум од сезоната. На почетокот не изгледаше баш добро, но потоа тимот се среди и почна да го покажува својот клавитет. Но, секако се знаеше дека не може да се носи со моќниот Интер оваа сезона.

Подготовките за наредната сезона веќе започнаа со трансферот на Варди, а во следните неколку часа ќе потпише и младиот Чарли Мусонда. Мусонда има голем потенцијал и лесно може да стане еден од најдобрите играчи во иднина. Ќе се потрудам со прилично лимитираниот буџет да пополнам уште неколку позиции и да пружам посериозна битка за титулата наредна сезона.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Гo имaв нa shortlist Мусoндa. Бaш пред некoј ден му пoрaснa рејтингoт. Кaсниш мaлку :D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.253
Кој се ќе бидува за Робен? Мене ич не ми треба ама ќе го купам само за да не заврши кај конкуренција.

Пост за КуриКејн

Ќе се качи сигурно 92+ и шитни си го после. Со тие пари плус уште некое евро Меси го зимаш.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Заинтересирани за Алекс Тешеира?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Кој се ќе бидува за Робен? Мене ич не ми треба ама ќе го купам само за да не заврши кај конкуренција.

Ќе се качи сигурно 92+ и шитни си го после. Со тие пари плус уште некое евро Меси го зимаш.
Поминаа денес од Тотенхем излеа. Си остана Кане на 90че :D

И не јади гомна за Робен. xD

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.253
РВП, Хунтелар, Љпренте, Лавеци, Џексон Мартинез и Хернандез се девеескецови. Ако овие останат со поголеми рејтинзи од кејн јас не ја играм веќе играва. Ќе оставам простор до после европсково. Чемпионс кажи им таму во централа во уса сигурно стекна некој авторитет одкако им донесе 48982 играчи од Македонија.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Каде бе по робен кај сте тргнале :D Баш тој ми треба за во Интер .

Kajgana Shop

На врв Bottom