Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
е во

Абе кој и да ја земе Барселона на играва има доминација играм во една трета лига што нема врска со форумов ја имам Барса ништо посебно не правам само измени си правам прв сум на табелата 1-2 порази имам ..
Немора да значи. И јас сум во таа лига, ама се уклучувам еднаш на 100 години. :) Вчера видов дека си убедливо прв. Како и да е, може да ти извадам многу примери каде што Барса не е на врвот, играм на милион светови. :D А и јас константно правев промени, еве веќе пола тим ми е сменет. Предноста е уствари во тоа што играчите вредат многу и лесно ќе си замениш еден играч.. Пример за Нејмар ги земав Гризман и Зума и слободно можев да го дадам Кавани (со Мунир) за Робен.

А баш тоа и го зборев погоре, дека во Волфсбург има потенцијал да се направи мнооогу појака екипа од што може во ПСВ пример, но 3те лига се, и за да дојдеш до прва и да се бориш за Шампион ти треба цела година.. Така да не се исплаќа. xD

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.365
Поени од реакции
5.756
Немора да значи. И јас сум во таа лига, ама се уклучувам еднаш на 100 години. :) Вчера видов дека си убедливо прв. Како и да е, може да ти извадам многу примери каде што Барса не е на врвот, играм на милион светови. :D А и јас константно правев промени, еве веќе пола тим ми е сменет. Предноста е уствари во тоа што играчите вредат многу и лесно ќе си замениш еден играч.. Пример за Нејмар ги земав Гризман и Зума и слободно можев да го дадам Кавани (со Мунир) за Робен.

А баш тоа и го зборев погоре, дека во Волфсбург има потенцијал да се направи мнооогу појака екипа од што може во ПСВ пример, но 3те лига се, и за да дојдеш до прва и да се бориш за Шампион ти треба цела година.. Така да не се исплаќа. xD
Епа тоа си во право .. во оваа лига ми се свиѓа тоа што на рандом се доделија тимовите и на кого како му е среќата само штета што се испооткажаа :/

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Братучед му на @Mad_Coko, што игра со Евертон на другата, и неможам со сигурност да ви потврдам дека му е братучед :D сака да ги игра Волфсбург. Сега пошто кажавме дека нема прифаќање на играчи што не се членови на форумов, а @DaniBMW вели дека регистрациите се затворени моментално ве прашуваме тука дали да го пуштиме да игра и во оваа лига? :)

Кој има проблем нека каже, ако никој не се побуни до утре вечер значи океј е. :P

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Нека игра ако сака детето :D
Иначе можам да си ги земам овие што ми се на позајмица ? гледам имам 6-7 играчи ќе ги продадам ќе земам едно 20-30м .

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.273
Прошлиот пат кога имавме доверба во братучеди гадно се заебавме. Имајте го на ум ова :pipi:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Братучед му на @Mad_Coko, што игра со Евертон на другата, и неможам со сигурност да ви потврдам дека му е братучед :D сака да ги игра Волфсбург. Сега пошто кажавме дека нема прифаќање на играчи што не се членови на форумов, а @DaniBMW вели дека регистрациите се затворени моментално ве прашуваме тука дали да го пуштиме да игра и во оваа лига? :)

Кој има проблем нека каже, ако никој не се побуни до утре вечер значи океј е. :P
Преку ноќ му стана брачед на Мед Цоко.:eek::eek::eek:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Шо кренавте толку фама бе, за разлика од некои тука, јас сум поштен човек, не правам превари.:rolleyes:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Шиме Врсаљко качи еден рејтинг. :vozbud::D

Од Евертон се договорени првите 2 засилувања на @ManUtdChampions , кои ќе бидат презентирани во текот на ноќта.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Што не кажете дека добивме свој подфорум? :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Ти бе уште си тука??:eek::eek:
:D

Уште ден ипол. xD Мада со оглед на тоа што ќе земам лап топ, ваљда ќе иам доволно време да ве посетувам тука и да менувам тим 2 пати во неделата. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490

Уште ден ипол. xD Мада со оглед на тоа што ќе земам лап топ, ваљда ќе иам доволно време да ве посетувам тука и да менувам тим 2 пати во неделата. :D
Боље дај му пасворд на Дани.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600

Не треба да не посетуваш, доволно една разгледница еднаш месечно да праќаш.:icon_mrgr:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Според член 5.2 вика дека лигата е Europa League така да забрането е секакво учество на луѓе надвор од Европа, така да слободно можете да го кикнете моментот кога ќе стапне во УСА.

Kajgana Shop

На врв Bottom