Ќе згази Иско сеа на европсково, му рипа одма рејтинг, све е тоа испланираноКога ќе ми стигнат понуди за играчиве што се на трансфер листа бе? Преку куров веќе недела дена ми дремат, а глупиот бот пушта понуди за робен.
@ForzaVardar иско за 32 милиони е најлошиот трансфер во историјата на играва![]()
Така ли те лаже @Клипче со тие пари и чистка на дел од нападот ќе го земеше Агуеро или ИгуаинЌе згази Иско сеа на европсково, му рипа одма рејтинг, све е тоа испланираноДруг играч требаше да зеам, за Ериксен бевме договорени со Клипче, ама се предомисли и ми го понуди Иско, а у другата лига ми го даде Ројс
![]()
Од десна страна Game World---->Player Database таму ги имаш промените кои се направени секој ден.Моментално од Бундеслига мислам дека ги работат играчите, на некои им ги смалуваат, а на некои качуваат рејтинзите.Како се проверува рејтинг промени на играва? Неам појма како да стигнам до тој таб на играва..
Forfar Athletic have sold Rab DOUGLAS to Internazionale on a deal believed to be around 6,000.За следната сезона екипата на интер најавува и неколку трансфер бомби во кои се споменуваат најдобрите играчи на денешницава.
Dva kiksa treba da ceka.PSV ceka kiks na Nerazurite, slicno nesto kako Ajax sto napravi![]()
Топ трансфер ми е овој . хахаха се зезам имав 21 играч и не можев да праќам понуди 2играчи + кеш за други и затоа ги зедов тие 4ца ветерани .Forfar Athletic have sold Rab DOUGLAS to Internazionale on a deal believed to be around 6,000.
Како овој или не толку добри?