Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еј со новиов подфорум тотално ќе заборавам на играва...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.273
Кога ќе ми стигнат понуди за играчиве што се на трансфер листа бе? Преку куров веќе недела дена ми дремат, а глупиот бот пушта понуди за робен.

@ForzaVardar иско за 32 милиони е најлошиот трансфер во историјата на играва :icon_lol:

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Кога ќе ми стигнат понуди за играчиве што се на трансфер листа бе? Преку куров веќе недела дена ми дремат, а глупиот бот пушта понуди за робен.

@ForzaVardar иско за 32 милиони е најлошиот трансфер во историјата на играва :icon_lol:
Ќе згази Иско сеа на европсково, му рипа одма рејтинг, све е тоа испланирано :ROFLMAO: Друг играч требаше да зеам, за Ериксен бевме договорени со Клипче, ама се предомисли и ми го понуди Иско, а у другата лига ми го даде Ројс :D

G

Goldie

Гостин
Ќе згази Иско сеа на европсково, му рипа одма рејтинг, све е тоа испланирано :ROFLMAO: Друг играч требаше да зеам, за Ериксен бевме договорени со Клипче, ама се предомисли и ми го понуди Иско, а у другата лига ми го даде Ројс :D
Така ли те лаже @Клипче со тие пари и чистка на дел од нападот ќе го земеше Агуеро или Игуаин :)

Шала на страна добар е клипче за пазар, да го има и лордот во тим ќе го ували на некој за 10-15 милиона

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Da be "Ili daj MI go toj Ili jas ne ti go prodavam ovaj vo drugata liga" I baba mojt da e transfer guru.
A gi sobrale site igraci.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Nema vrska i nemalo uceni nikad.

Baern normalno deka e napraen mn lesno ali Milan u dvete ligi ne bi rekol.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Како се проверува рејтинг промени на играва? Неам појма како да стигнам до тој таб на играва..

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Како се проверува рејтинг промени на играва? Неам појма како да стигнам до тој таб на играва..
Од десна страна Game World---->Player Database таму ги имаш промените кои се направени секој ден.Моментално од Бундеслига мислам дека ги работат играчите, на некои им ги смалуваат, а на некои качуваат рејтинзите.
А ако сакаш да видиш на некој играч како му варирал рејтингот, одиш на играчот и History.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Екипата на Интер на само бод до првата шампионска титула во Кајгана Европа лигата . Полесно од очекувањата екипата на интер 99% ќе ја освои првата шампионска титула . Менаџерот ацереал изјави дека е среќен поради игрите што ги прикажува неговата екипа а со неколку засилувања за следната сезона најавува одбрана на истата . За следната сезона екипата на интер најавува и неколку трансфер бомби во кои се споменуваат најдобрите играчи на денешницава.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
За следната сезона екипата на интер најавува и неколку трансфер бомби во кои се споменуваат најдобрите играчи на денешницава.
Forfar Athletic have sold Rab DOUGLAS to Internazionale on a deal believed to be around 6,000.

Како овој или не толку добри?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
PSV ceka kiks na Nerazurite, slicno nesto kako Ajax sto napravi :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И на 2 кола до крај има само 3 можни позиции за мене. 3то, 4то и 5то.

Ајде, битно имаме плејоф! :vozbud:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Forfar Athletic have sold Rab DOUGLAS to Internazionale on a deal believed to be around 6,000.

Како овој или не толку добри?
Топ трансфер ми е овој . хахаха се зезам имав 21 играч и не можев да праќам понуди 2играчи + кеш за други и затоа ги зедов тие 4ца ветерани .

Kajgana Shop

На врв Bottom