Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ако не служи за испукување лични фрустрации, зошто тогаш погоре спомена дека другите се воздржувале да не испукаат, како за тоа да е наменета темава? Ако некој има потреба од тоа да се олеснува во врска со тим кој не го сака, си има теми на форумов како најомразен фудбалски тим, како Драга Кајгана и не ти знам што. Пишувај колку ти душа сака таму, пцуј, колни што сакаш прави. Никој не е должен да чита глупости од ракав треснати на темава.

Дополнително забораваш дека модераторот кој го банираше Уфото е за Ливерпул и нема никаква допирна точка со лигава. Тој сепак може пообјективно од мене и од тебе да процени, бидејќи јас сум фан на Јуве, а ти си на Рома и очигледно е дека не го поднесуваш многу Јувентус. А и не генерализирај со тоа вие, бидејќи не поднесе цел фан клуб иницијатива да го банираат дечкото. Двајца или тројца споменаа такво нешто и заврши работата. Десет пати имам кажано дека мене лично не ми сметаат такви падобранци и никогаш нема да сметаат. Уште утре нека го одбанираат Даре и нека го остават па макар Јуве и 20то место догодина да е.

Нигерот беше баниран ако не си забележал, сега го немам прочитано на темава да се испонаша како што тоа го правеше интерашот.

Тоа што спомнав дека другите се воздржувале е моја претпоставка на база на досегашно однесување на поголемиот број на членови на форумов, не само против Јуве, туку и против останатите клубови. Се согласувам со тебе дека темава не е место за „олеснување“ и дека за тоа си има посебни теми.
Нема врска за тоа кој е модераторот, дали е за Јуве, Интер или др. клуб, бидејќи си има одредени правила и критериуми, коишто треба да се почитуваат и секој оној, кој ќе ги наруши ќе биде санкциониран. Просто како грав. Не го правдам уфото и се согласувам дека претеруваше со глупостите исто како и нигерот и двајцата беа банирани заслужено.
Што се однесува до моите чувства за Јуве, да бидам искрен ме заболе петелот мене за Јуве. Ниту го сакам, ниту го мразам. Пак ќе напоменам дека Јуве е таму каде што е, со добар играчки кадар и со добар менаџмент. Ако ве провоцира тоа што одвреме навреме ќе се спомене „бруката“ со местењето и исфрлањето на Јуве во Серија Б не е мој проблем, туку е ваш проблем. Тоа е факт, којшто секогаш ќе биде присутен тука, како што е факт дека ние се брукаме и ја „брукаме“ лигата последниве години во ЛШ.
И за крај да се вратиме не почетокот, од постот, од каде што започна дискусијава со прашање за тоа дали е испукување на фрустрации муабетот: Ги нема сега тие што спамаа на почеток , ... да ни кажат кој трансфери се ок , кои не се ... .
Тука се бе братучед, тука се. Пиши им во ПП ако толку те засега тоа.

Прегледај го приврзокот 146333

Игуаин со нов рекорд со постигнати 36 гола. Досега рекордот го држел Лука Тони од сезоната 2005/06 со 31 гол.
Гунар Нордал постигнал 35 гола за Милан во сезоната 1949/1950. Не знам зошто не фигурира на листава, ама ако беше Тони втор тогаш Игуаин ќе го поставеше рекордот уште со постигнувањето на 32от гол што се случи пред една недела.

Тоа што спомнав дека другите се воздржувале е моја претпоставка на база на досегашно однесување на поголемиот број на членови на форумов, не само против Јуве, туку и против останатите клубови. Се согласувам со тебе дека темава не е место за „олеснување“ и дека за тоа си има посебни теми.
Нема врска за тоа кој е модераторот, дали е за Јуве, Интер или др. клуб, бидејќи си има одредени правила и критериуми, коишто треба да се почитуваат и секој оној, кој ќе ги наруши ќе биде санкциониран. Просто како грав. Не го правдам уфото и се согласувам дека претеруваше со глупостите исто како и нигерот и двајцата беа банирани заслужено.
Што се однесува до моите чувства за Јуве, да бидам искрен ме заболе петелот мене за Јуве. Ниту го сакам, ниту го мразам. Пак ќе напоменам дека Јуве е таму каде што е, со добар играчки кадар и со добар менаџмент. Ако ве провоцира тоа што одвреме навреме ќе се спомене „бруката“ со местењето и исфрлањето на Јуве во Серија Б не е мој проблем, туку е ваш проблем. Тоа е факт, којшто секогаш ќе биде присутен тука, како што е факт дека ние се брукаме и ја „брукаме“ лигата последниве години во ЛШ.
И за крај да се вратиме не почетокот, од постот, од каде што започна дискусијава со прашање за тоа дали е испукување на фрустрации муабетот: Ги нема сега тие што спамаа на почеток , ... да ни кажат кој трансфери се ок , кои не се ... .
Тука се бе братучед, тука се. Пиши им во ПП ако толку те засега тоа.
каде се бе ? не видов некој да пише , за тренсферите сега , за разлика у септембар каде што вриеше од експертски мислења?

ТрЕнсферите пишал и сака некој да му води озбилна дискусија. :D

Иначе за трЕнсферите највеќе се расправаа за Џеко мислам, Џеко вс Бака и Манџукиќ.
Од другите трансфери, Бертолачи во флоп тимот на сезоната за разлика од флопот над флоповите Кондогбија.
Исто и Хернанес а.к.а само да ја врати формата од Лацио и Фелипе Мело а.к.а многу сум јак и шорам по сиротиње.
Друго нема ништо, Дибала најдобар трансфер сезонава, Џеко најлош.

Ја памтам нешто бладав со цифри, со курци со споредби ама добро ја не сум ја ако не се избламирам за сите пари, тоа ви е добро познато. :icon_mrgr:
Дај барајте мислења да видиме што експерти сме биле. :pos:

каде се бе ? не видов некој да пише , за тренсферите сега , за разлика у септембар каде што вриеше од експертски мислења?

Па врати се во септембар со временската машина и види од експертите кој што пишувал и почни да им пишуваш на истите (да ги прозиваш).

Среќа Удинезе претходното коло скина бод на Аталанта, иначе денес грчевито ќе се бореше за опстанок...

Јас се изглупирав кога реков дека Монтела е јак тренер. :D

Останаа Палермо циганите.

CiatwAGUYAEcncL.jpg:large

Тимот што не можам да го смислам (Палермо), почна да собира македонци. Сега треба да навивам за неуспех на нашиве. Море нека испаднат наредна сезона крФ им ебам нивна сицилиска мафијашка!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom