Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Од сите ликови, неа најдоа да ја убијат.

Katie-Cassidy-Images.jpg

:place:

Сега веќе тотално ми се одгледа серијава.

Ај сваќам до негде дека ликовите сеа барем имаат поголема "мотивација" for lack of a better word, ама во свет кај шо ја имаат The Lazarus Pit, нема за шо да се грижат. Иначе не знам дали приметивте али во овие последни сезони ко 3 и 4, нејзиниот лик ич не беше искористен.

Нејзиниот карактер у серијава од секад бил тиња, ептен плиток, онака само ради ред ( ко и сите остали карактери, as a matter of fact ).

Толку пати ликовите умираа и оживуваа, што веќе делува како небитно кога некој ќе умре. Така да кој знае што ќе бидне. Верувам дека ќе ја остават мртва до крајот на оваа сезона, чисто за да имаат јака мотивација за да го средат Дарк. За другата сезона ќе видиме, се’ е можно....

Како и да е, ова беше далеку подобра епизода од претходните две, кои беа тотално небитни и снимени ради-реда.

Ќе ја додадат ..... во legends of tomorrow.
Rory со украдениот TARDIS ќе ја вози, може и Малком да го земе, и да напраат уште еден спиноф Time Agents Unite.
Ако успеат да напраат дупка во the fabric of the reality може и Ејми да ја соберат од Марвел

Rory со украдениот TARDIS ќе ја вози, може и Малком да го земе, и да напраат уште еден спиноф Time Agents Unite.
Ако успеат да напраат дупка во the fabric of the reality може и Ејми да ја соберат од Марвел

hello_sweetie_by_darksarina-d3f0kwf.gif

> Dinah = River
> River = Time Lord's wife
> Cpt, Lance = Time Lord :o
> Sarah = Time Lord's daughter
> Затоа Сара никако да умре, she's part Time Lord

Уште Мерлин да го обезглават и пикнат во тегла :D

> Dinah = River
> River = Time Lord's wife
> Cpt, Lance = Time Lord :eek:
> Sarah = Time Lord's daughter
> Затоа Сара никако да умре, she's part Time Lord

Уште Мерлин да го обезглават и пикнат во тегла :D

Па кај да е и тоа, раката веќе му ја пресекоја и му го зедоја vortex manipulator-oт.

1. Ероу: РИП Лорел
2. Публиката: :jeeee::jeeee::jeeee:(озбилно, има некои разочарани од ова :cautious:?! Сара. Сара кога ја скинаа сите плачевме:place::place::place:, оваа беше џоук. И не, не е ни најмалку потребна во ЏЛ филмовите)
3. CW: Wait, you thought you got rid of her!?
4. CW (again): Gotcha! AGAIN ! AND AGAIN !!!! U are adorable ..
giphy.gif

ПС - :busi:

Последно уредено:
Мислам дека ќе гостува и во Леџендс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom