UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Волфзбург типично Германски..излезе со отворен гард па кој ќе јачи и кој ќе плачи на крајот ќе видиме...до крајот ништо нема да се знае и верувам дека Волфзбург ќе оди на гол повеќе за да го дотолчи Реал...иако на Бернабеу очекувам ген-бенг од страна на Реал

Чекајте малку другари, со еден гол Реал има многу поволен резултат. Само да не почнат да се бранат Волзбург како вчера Атлетико пошо ќе го јадат. Вака ако остане многу тешко ќе му биде на Реал дома.
Иначе, ете го Ибрахимович, најјакиот напаѓач у свет. Пенал и ваква шанса пример Лева, Суарез и Агуеро нема шанси да промашат во рок од 5 мин.

Фан на Јунајтед у ЛШ тема. :icon_lol: - Тоа да ти го кажам е арогантност.

Овој погоре што разглобува теории на заговор , заслужува дрско.
Океј, ќе му пренесам на Ејсид да стаи забрана за фановите кои што немаат претставници во тековната фаза од ЛШ. (y) Многу јак одбранбен механизам. Пасив-агресивно, знак дека си се искакал некаде и сега со сарказам сакаш да се извлечиш... :boksix: нвм ги читав сите мислења по ред и ми падна смешно каде му викаш дека не си арогантен а после тоа бла бла бла... :ROFLMAO: :zver:

Сеа ќе дојде Џони да каже како он викаше дека Волф може да ги искине(според моментална ситуација) Реал :D

исто сега ке дојде и тој фанот на рома што викаше дека реал се преценети....

Реал брзо приземјени уште еден доказ дека епилогот од ел класико беше по "вина" на Барса а не од "генијалноста" на Зидан.
Toј пораз во Ел Класико беше најдоброто нешто што можеше да и се случи на Барса. Со тоа веројатно Зидан си обезбеди и од лето да е на клупата на Реал, а нема нешто што повеќе би и одговарало на Барса од тоа на клупата на најлутиот ривал да седи тренерска незналица ко Зидан. Тврдам дека Барса ја добија на мотив а не на некој генијален потег на ќелавицата.

Па нели ова е единствен начин да се игра против Барса? Нели Рома треба да игра ко Бетис за да извади поволен резултат против Реал?
Бетис ги неам глеано у ЛШ како играат ама претпоставувам играат исто ко Атлетико или Атлетико игра ко Бетис, еве не знам.
Аууу до овде бев стигнат. :cuc::cuc:
Џони, ова ти се вика шах-мат другар. :)

Toј пораз во Ел Класико беше најдоброто нешто што можеше да и се случи на Барса. Со тоа веројатно Зидан си обезбеди и од лето да е на клупата на Реал, а нема нешто што повеќе би и одговарало на Барса од тоа на клупата на најлутиот ривал да седи тренерска незналица ко Зидан. Тврдам дека Барса ја добија на мотив а не на некој генијален потег на ќелавицата.
Еве веќе некоја сезона Атлетико ни е најлут ривал.

Океј, ќе му пренесам на Ејсид да стаи забрана за фановите кои што немаат претставници во тековната фаза од ЛШ. (y) Многу јак одбранбен механизам. Пасив-агресивно, знак дека си се искакал некаде и сега со сарказам сакаш да се извлечиш... :boksix: нвм ги читав сите мислења по ред и ми падна смешно каде му викаш дека не си арогантен а после тоа бла бла бла... :ROFLMAO: :zver:

Па не бев арогантен се додека не почна да разглаба теории на заговор , и да вади статистики дека судиите и помагале на Барса. Незнам шо не ти е јасно у ситуацијата. Прво почнува меко да провоцира , и кога му реплицира некој ги вади сите фрустрации на маса од ланското финале кога ги растртивме.

Барем вие тоа најдобро го знаете. :icon_lol:

Луиз те барет од контрола на летање.
Абе сите му бегет ко шо сакет хахах

Аууу до овде бев стигнат. :cuc::cuc:
Џони, ова ти се вика шах-мат другар. :)
@Џонтра Волта
Реал Мадрид е друго,Барселона е трето..две различни екипи кои играат различен фудбал..тие агресивни екипи што играат таков касапски фудбал против Барселона сите излегоа поразени иако му дадоа мака,а против Реал токму тие Бетис му дадоа убави ќотеци ама на Џонтра треба по 30 пати да му напишам еден пост и можеби ќе ме разбери..сега кај и да е треба за Селта да искоментира и пак да му реплицирам и пак да се вртиме во круг...10000 пати објаснав за Бетис и Малага ама кога сака да се инаети џабе е

Де Бријн какво играчиште. :cuc:

Пак Луиз заспа, се загина не ни знај ни кај е ни шо е, ни кој има зад него. Еј и се кладам в година пак ќе е во ТОП 11 :pos:

Кое створење е Луиз, пу!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom