Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај вака чисто да те прашам не е ни провокација ни ништо туку ме интересира мислење, дали мислиш дека судите се причината поради која интер не е во трка за првото место т.е. а скудето ?
А шо па мене ме прашуваш?Сум рекол ли јас дека судиите се криви?Од септември навака трубам дека со овие играчи толку.Нема ден да не му испцујам на тохир се до 5 колено.
А дека вие излеговте лигуши и плачковци коа губевте како магариња на почетокот,тоа нема збор...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

А шо па мене ме прашуваш?Сум рекол ли јас дека судиите се криви?Од септември навака трубам дека со овие играчи толку.Нема ден да не му испцујам на тохир се до 5 колено.
А дека вие излеговте лигуши и плачковци коа губевте како магариња на почетокот,тоа нема збор...

Така ми текна да те прашам те забележвам 2-3 пати судиите криви да не беше вака така па зато реков да прашам. И најкултурно ти велам дај не генерализирај и кога ти пиши некој културно не глуми да речам - кабадаја и одма лугуши плачковци ко децата од 1во. Исто ко јас да ти речам дека ко мајмуни се мававте по гради дека готово скудетото е освоено а Јуве нема ЛШ да фати пошто 3 месеци тие маубети фрчеја, просек екипа и шо не, а мене ми се смееше цел форум ко велев (ко бевме на -17п) дека Јуве титула ќе освој, па не генерализирам како ти во случајов.

Абе знаете какви се, тој кикс на судиите со Торино за вториот нивен гол, поништен и целата сезона на Јуве ке им падне во вода, тоа е стара приказна Виери убаво има објаснето за овој феномен уште пред 15 години.

Немој бе вака ќе ме расплачеш...
Баајги време го смислуваше овој трогателен говор или брзо ти текна?
Абе златен уфо,ама сеирот еднаш е мајка а другпат маќеа.

Сеирот за вас постојано е маќеа нешто последните 5 години :pos:

И не се вадате на Даре кога речиси сите потајно овде го подржувавте како демек па ајде нека ги гази, во право е дека Дибала флоп ќе биде, Интер сигурно ќе се пласира во ЛШ, а Јуве 7мо место ќе заврши, за потоа сите заедно да си ја свиткате опашката и да го критикувате за тоа што го зборувал. Особено Џонтра се сеќавам прв беше да го подржи за Дибала да тресе зелени, за од после да му се смее во стилот "што да очекуваш од човек кој велеше дека Дибала флоп ќе е".

И не знам какво лигавење виде на почетокот, кога 90% од јувенташите беа присутни на форумот и кога имавме очаен старт, за разлика од други фанови кои само после победи се јавуваат, така мудро си молчат од страна.

Игуаин изгледа ќе одмори бааѓи, 4 натпревари

И не се вадате на Даре кога речиси сите потајно овде го подржувавте како демек па ајде нека ги гази, во право е дека Дибала флоп ќе биде, Интер сигурно ќе се пласира во ЛШ, а Јуве 7мо место ќе заврши, за потоа сите заедно да си ја свиткате опашката и да го критикувате за тоа што го зборувал. Особено Џонтра се сеќавам прв беше да го подржи за Дибала да тресе зелени, за од после да му се смее во стилот "што да очекуваш од човек кој велеше дека Дибала флоп ќе е".

И не знам какво лигавење виде на почетокот, кога 90% од јувенташите беа присутни на форумот и кога имавме очаен старт, за разлика од други фанови кои само после победи се јавуваат, така мудро си молчат од страна.
И ти и другар ти пд погоре ги имате измешано брзините и тоа баајги.Дибала лично уште за палермо првпат коа го видов како игра,знаев дека ќе биде играчина.Имаше и шпекулации за у Интер ,си помислив камо среќа да дојде.Неам намера да се објаснувам,крај краева еве прочепкајте што сум пишувал јас и кај нас у фан клуб а и тука.Се фино лепо си стои,како што си стои дека се мрсулавевте ( не сите,ама грото),кај сите модератори да го банираат уфо коа кркавте сеир тука.
Околу сеирот на интер шо трае 5 год. -
тркалото се врти,пред 2010 вие бевте за сеир со мело амаури григера молинаро диего,сеа наш циклус е на ред (кој ќе потрае се додека е тојир на чело по се изгледа)
А најсеирот беше коа ве фатија живи какви местачи сте и фино лепо си лапнавте уште една титула која ретко кој голем клуб ја има - серија Б шампиони [emoji1]

Reports suggest Napoli striker Gonzalo Higuain will be given a four-match ban after his red card against Udinese.

The Argentinian striker was shown a second yellow card in the 3-1 defeat to the Zebrette, and appeared to push referee Massimiliano Irrati, before being dragged away by his teammates.

According to Gazzetta dello Sport, Irrati’s report doesn’t mention any violent conduct, but does note “a light push”. Had the referee not used the term “light”, Higuain would be looking at 10 matches out.

The four game ban is broken down into one game for the red card, one each for his insulting remarks and one for pushing Irrati. If the suspension is confirmed, Higuain would miss games against Verona, Inter, Bologna and Roma.

In addition, Coach Maurizio Sarri is expected to be given a one-game touchline ban for telling officials “you should be ashamed of yourselves”, for which he was sent to the stands.

The official disciplinary report will be released tomorrow, as there is still one Serie A fixture to go in this round, tonight’s match between Bologna and Verona.

Музички поздрав до сите лациали.Веднаш по натпреварот снимена песна за овој натпревар.FORZA ROMA

Глупо е да се вадиш на судии, ја највише го мразам тоа, ама ако искритикуваш судија кој со глупи одлуки му ебал матер на цел натпревар не значи дека судиите се криви за цела сезона.
И за вчера исто, никој не рече абе ок е изгубивме од Торино не се замараме многу многу пошто судијата не еба. Самите се криви што не ја затворија утакмицата на време, поведи 2,3-0 па нека изиграва кловн вчера судијата.
Вчера апла не беше пенал се виде од прва, Нагатомо да го собереше Белоти ќе го однесеше у курац, кој кур стојат тие мртовци позади гол не ми е јасно.

Иначе тоа на почетокот на сезона што викавме готово дајте ни ја титулата и Јуве ќе испадне ако не сте биле способни да препознаете сарказам ондак никој не ви е крив. Што се лигавевте цел фан клуб по Уфото исто си стои. Као деца мали, наставничке кажете му на Дарко се закача. :D

Не не, за другото може ми беше интересен коа ви влагаше у дуел на сите ама за Дибала никад не сум рекол дека ќе биде флоп или слично. У право е Фреди погоре што пиша, имаше шпекулации за него кај нас да иде, се тресев, страва тандем со Икарди. :D
Даре беше упорен со Дибала.

Не не, за другото може ми беше интересен коа ви влагаше у дуел на сите ама за Дибала никад не сум рекол дека ќе биде флоп или слично. У право е Фреди погоре што пиша, имаше шпекулации за него кај нас да иде, се тресев, страва тандем со Икарди. :D
Даре беше упорен со Дибала.
Сеа со Кавани ќе се страва тандем :vozbud:
Не во ПСЖ, во Јуве :icon_lol:
[DOUBLEPOST=1459796842][/DOUBLEPOST]
12967321_10153766136742851_5922250223326560100_o.jpg

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom