Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Лигата неможе да се распадне, освен ако админот не ја избрише. Незнам дали постои таква опција???

Следно коло ја и ти, Дерби Де Ла Кокаина.:icon_mrgr:
Џабе лигата ако никој не ја игра тоа ми беше муабетот

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Џабе лигата ако никој не ја игра тоа ми беше муабетот

Па он може и сам да си ја фура, ќе си гази.:D

Спремај дрогата за у недела неко трефки, ово оно. Ние фармацеути сме од Баер само таблетки иаме.:LOL:

Gajle mu e, ke si gazit Sam[emoji28]

Sent from my D2403 using Tapatalk

Nikad sum nemal vaka dno rezultati ke zeam ke gi prodadam site u Lanciano ke im ebam mrtvacite shugavi.

Ke zeam 3-3-4 ke igram aukurac.

^ Па кога си тапа менаџер.. :D

Што е ова со International? Зашто ко ќе кликнам ништо не се покажува?

Па он може и сам да си ја фура, ќе си гази.:D

Спремај дрогата за у недела неко трефки, ово оно. Ние фармацеути сме од Баер само таблетки иаме.:LOL:
Да праиме бизнис со Украинки да шверцаш назад :D

Џеко не ги мина лекарските прегледи во Интер али затоа ги мина Кавани кој се очекува да пристигне до утре.

Да праиме бизнис со Украинки да шверцаш назад :D

У пресред на утрешната утакмица им го препуштаме поседот на гостите, да ја попушат травата и да го пошмркаат центарот , ние само ќе ги пуниме головите.:cool:
Некој нека каже дека сме домаќини лоши.:cool:

Овој шо е менаџер на Евертон е сто посто фан на моменталните главни фаци у Челзи штом ми го продаде Лукаку :D

Овој шо е менаџер на Евертон е сто посто фан на моменталните главни фаци у Челзи штом ми го продаде Лукаку :D
То е таа фудбалса магија.
Знаев дека ќе ме решит Лукаку. :D

Мајстор за нерешено станав..[DOUBLEPOST=1459106382][/DOUBLEPOST]Галатасарај има само 3 бода у лигава...и тоа извадени од мечот со мене....после тоа ја пораз немав....а бе ајде... :ROFLMAO:

Ај бе да ти ебам колоквиумската и глупата игра. Ми се повредил чави алонсо и место да ми ја стави најдобрата алтернатива она ми лупнала некој хендикепирани дебил, па уште и плејмекер ми го наместило...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom