НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
После оваа изјава можеш комотно да избришеш акаунт и да не коментираш повеќе. Озбилно, немам нешто посмешно прочитано.
Леброн лош тим го носел во плеј оф, ок. Кој лош тим само објасни ми, со супер стар играчи ко Ирвинг, Лав, Вејд, Бош, такви лоши тимови? Во ред.
Не ти се ГСВ криви што си имал лошо детство грмехехехее
Да пошто во 2007 кога ги однесе Кливленд во финале имаше дрим тим составен од Илгаускас,Варежао и Гуден,ама кога е Џејмс во прашање мора да се зборува од инат,додека за Кари и ГС(најдобриот играч и тим во универзумот) недај боже да кажеш нешто,има среќа шо игра во една крајно испедеризирана НБА,да играше во време кога шетаа играчи како Бовен и Артест жими стојко шо ќе имаше ваков просек или ГС ќе имаа волку победи.

Да пошто во 2007 кога ги однесе Кливленд во финале имаше дрим тим составен од Илгаускас,Варежао и Гуден,ама кога е Џејмс во прашање мора да се зборува од инат,додека за Кари и ГС(најдобриот играч и тим во универзумот) недај боже да кажеш нешто,има среќа шо игра во една крајно испедеризирана НБА,да играше во време кога шетаа играчи како Бовен и Артест жими стојко шо ќе имаше ваков просек или ГС ќе имаа волку победи.
Не оспорувам дека е многу јак Леброн, ама во 2007ма скорот кој го имаше Кливленд на истокот беше рамен на екипа од 4/5то место у западна конференција.
Нула конкуренција.

И после го посра детроит

Не, мене ме нервира што нон стоп тука некој се обидува да ја протне тезата дека Леброн имал слаби тимови низ целата кариера, а сите знаеме дека тоа не е така. Ок, тој Кливленд беше послаб од моменталниов, без супер ѕвезди и некои дрим тимови, само со Леброн на чело, али тоа беше само една сезона. Секако одличен резултат е тоа, али си беа сметени у финалето од Спарси.

Јас не го сакам Леброн ко играч, ама никад го немам оспорувано, факт е дека е еден од најдобрите во историјата. Никој тука не тера никого да ги сака ГСВ, ама проблемот е што некои членови ги оспоруваат и ги омаловажуваат. Чекајте малце другари, ликовите имаат 62-7, ги поместуваат границите на спортов, а тука некој се избацува дека Кари да немал шут ќе играл во Д-лига, дека се пичкарски тим, не играат машка кошарка и слично. :tapp: Бај д веј, спортот севкупно еволуира, не кошарката него општо секој спорт, така да ако пред 15-20 години се играло една кошарка, сега се игра друга и мора да се навикнуваме на новите трендови.

Човече, ГСВ играле пичкарска кошарка :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Не оспорувам дека е многу јак Леброн, ама во 2007ма скорот кој го имаше Кливленд на истокот беше рамен на екипа од 4/5то место у западна конференција.
Нула конкуренција.
Многу лош факт, да прочита некое дете може ќе наседне. 2007, Cleveland 50 победи регуларна, состав: James, Brown, Gooden, Ilgauskas, Pavlovic, Polard...

Не, мене ме нервира што нон стоп тука некој се обидува да ја протне тезата дека Леброн имал слаби тимови низ целата кариера, а сите знаеме дека тоа не е така. Ок, тој Кливленд беше послаб од моменталниов, без супер ѕвезди и некои дрим тимови, само со Леброн на чело, али тоа беше само една сезона. Секако одличен резултат е тоа, али си беа сметени у финалето од Спарси.

Јас не го сакам Леброн ко играч, ама никад го немам оспорувано, факт е дека е еден од најдобрите во историјата. Никој тука не тера никого да ги сака ГСВ, ама проблемот е што некои членови ги оспоруваат и ги омаловажуваат. Чекајте малце другари, ликовите имаат 62-7, ги поместуваат границите на спортов, а тука некој се избацува дека Кари да немал шут ќе играл во Д-лига, дека се пичкарски тим, не играат машка кошарка и слично. :tapp: Бај д веј, спортот севкупно еволуира, не кошарката него општо секој спорт, така да ако пред 15-20 години се играло една кошарка, сега се игра друга и мора да се навикнуваме на новите трендови.

Човече, ГСВ играле пичкарска кошарка :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Во секој спорт, посебно во америчките се менуваат правила кои се во корист на офанзивата и секоја година се рушат офанзивни рекорди(посебно во НФЛ, многу од вас следат и тоа), едноставно офанзивната игра продава поќе. ГСВ најдобро ги корсти денешните правила и ги користи да ги буши на здраво противниците. ГСВ е најдобар тим на денешницата но не на сите времиња.

Ете добар пример ви е Вилт кој играше без правила за 3 секунди и гоал-тендинг.

Во секој спорт, посебно во америчките се менуваат правила кои се во корист на офанзивата и секоја година се рушат офанзивни рекорди(посебно во НФЛ, многу од вас следат и тоа), едноставно офанзивната игра продава поќе. ГСВ најдобро ги корсти денешните правила и ги користи да ги буши на здраво противниците. ГСВ е најдобар тим на денешницата но не на сите времиња.

Ете добар пример ви е Вилт кој играше без правила за 3 секунди и гоал-тендинг.
Па кој рекол дека е најдобар тим на сите времиња? Инаку се слагам околу напишаното.

Кога играат пак Спарси и ГСВ?

Многу лош факт, да прочита некое дете може ќе наседне. 2007, Cleveland 50 победи регуларна, состав: James, Brown, Gooden, Ilgauskas, Pavlovic, Polard...
Пробај изрезонирај, не беа потребни епски напори за да го тепаш Детроит 2007ма со Хамилтон и Билапс како главни ѕвезди и Вебер со 100 години, и со тоа да играш финале у НБА. Денеска е невозможно тоа.. погледни ја само разликата у конференциите.

aha.png

Јасно ни е,, на Марли му фали онаа, атомска кошарка на лошите момци на Детроит.Која све беше само убава кошарка за око не.тепај влечи, провоцирај, пошто он има 35 години и ја прател кошарката од прво оделение(y).Остај те не нас,деца да се радуваме на убавата кошарка, толку разбираме и ние.

Не бе супер е ова што го игра ГСВ, ве замислувам вас од еспн кајгана како подскокнувате на свака тројка на Кари и реагирате нешто вака

laughing.gif

Плус колку е сладок со тоа очињата плави

tumblr_inline_nicfinhA8e1sc2hgb.gif

ок си е терајте си, мене не ми смета, само не се прајте паметни на свите што ова педерлуков не ни се свиѓа :icon_mrgr:

Ne svacas deka rekov deka denesnive pravila se takvi. I GSV gi koristi tie pravila. Da mozese da mu se zalepi nekoj ko Peyton ns Kari kur moj ce mrdnese.
Sea vie so gleate kosarka 4-5 godine e vash problem, nemora svekoj sto ne gi saka GSV da ne rqzbira kosarka. Sami sebe si se degradirate so ovoj muabet. Posto ja nikad ne sum rekol deka vie ne razbirate kosarka stp go drkate ba pedercinjava, svacam 21 vek gej lobi, gej kosarka, im se svidza na novite generacije. Za mene ova ne e kosarka i kraj na prikaznata, dosadni ste vise so muabetov.
Pa uste Barkley, karim, dominik nemale pojma vie ovde so ninota ste ekspertite kosarkarski od espn kajgana :icon_mrgr:

Пред да мудруваш кога не ме знаеш колку години имам и колку време пратам НБА, подобро молчи. Пратам НБА од 2000та година, така да сум фатил време и на Пејтон и на сите.[DOUBLEPOST=1458513480][/DOUBLEPOST]Келнерот: Дечко повели?
Новицки: 40ка со кромид. :D

Последно уредено:
Диркештајн, што прави човеков во својата 38ма година од животот...

Ako nekoj ovde mudruva toa ste vie, toa mi e cel muabet :)
Demek mnogu pametni ste i razbirate kosarka sto navijate za GSV.
Mie drugive ne razbiramo nisto.
Ti sine da pratis kosarka od 2000 i da si go glel peyton nemase da tropas gluposti u stilot kako moze da ne ti se svidza gs ne razbiras kosarka, ili ppstarive igraci od inat go hejtaat Gs.
Ali nema vrska stvar ukusa e nema kraj muabetov.
Uzivajte si u uspesite na vasiot tim i ostajte ne nas drugite da ne go sakamo vasiot tim na raat.:icon_lol:

Nego ostaj toa glejte Dirkules so prae :vozbud:

Ako nekoj ovde mudruva toa ste vie, toa mi e cel muabet :)
Demek mnogu pametni ste i razbirate kosarka sto navijate za GSV.
Mie drugive ne razbiramo nisto.
Ti sine da pratis kosarka od 2000 i da si go glel peyton nemase da tropas gluposti u stilot kako moze da ne ti se svidza gs ne razbiras kosarka, ili ppstarive igraci od inat go hejtaat Gs.
Ali nema vrska stvar ukusa e nema kraj muabetov.
Uzivajte si u uspesite na vasiot tim i ostajte ne nas drugite da ne go sakamo vasiot tim na raat.:icon_lol:

Nego ostaj toa glejte Dirkules so prae :vozbud:

Добро, еве немам гледано од 2000та година, само ти имаш и само ти го имаш гледано Пејтон. Во ред е сега?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom