Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100% си во право, со hand-check правилото Кари,Ирвинг и сите други дриблери би имале огромни проблеми да играат во таа НБА. Едноставно кога ќе му стават рака на играчот многу потешко е да се помини покрај него, сега дефанзивецот единствено што можи е да проба да остани пред играчот што е многу тешко.Ова е причина највише што постариве играчи од НБА викаат дека у таа кошарка ГСВ би биле просечна екипа. Поп ги доби со олд скул грид ен грајнд физикална кошарка. Денешниве правила многу ги чуваат педерско циркуските екипи ко ГСВ и еден пун кур мекуши у денешнава НБА, али Поп изгледа најде баланс измеѓу, ќе биде многу интересно дали ќе можат да играат вака 4 од 7 !
Ќе те молам сине да се извиниш
![]()
Тие постарите играчи и вие хејтерите на ГСВ ве нема 2 месеци и тек после тоа кога ГСВ ќе загуби меч, излегувате од дупка. Ако некој вели дека ГСВ биле шутерска екипа или нешто слично, или нема врска од кошарка или зборува од инает. Кај Баркли во случајов е второто. Тимот кој е на чекор да направи историја сезонава, кој 2 сезони со ред е убедливо најдобар тим во лигата да се води само како шутерска екипа, не знам колку треба да немаш појма од кошарка па ова да го велиш.
Го свиркаат бе уште Metta world peace во Детроит? Вчера онака ми текна па да прашам[DOUBLEPOST=1458476767][/DOUBLEPOST]Кари 1/11, Томпсон 1/7 ова доволно говори дека ако не им тргне шутот не се ништо повеќе од просечни играчи за во девелоупмент лигаNe svacas deka rekov deka denesnive pravila se takvi. I GSV gi koristi tie pravila. Da mozese da mu se zalepi nekoj ko Peyton ns Kari kur moj ce mrdnese.
Sea vie so gleate kosarka 4-5 godine e vash problem, nemora svekoj sto ne gi saka GSV da ne rqzbira kosarka. Sami sebe si se degradirate so ovoj muabet. Posto ja nikad ne sum rekol deka vie ne razbirate kosarka stp go drkate ba pedercinjava, svacam 21 vek gej lobi, gej kosarka, im se svidza na novite generacije. Za mene ova ne e kosarka i kraj na prikaznata, dosadni ste vise so muabetov.
Pa uste Barkley, karim, dominik nemale pojma vie ovde so ninota ste ekspertite kosarkarski od espn kajgana![]()
Го свиркаат бе уште Metta world peace во Детроит? Вчера онака ми текна па да прашам

Го свиркаат бе уште Metta world peace во Детроит? Вчера онака ми текна па да прашам[DOUBLEPOST=1458476767][/DOUBLEPOST]Кари 1/11, Томпсон 1/7 ова доволно говори дека ако не им тргне шутот не се ништо повеќе од просечни играчи за во девелоупмент лига
))) samo kako se 62-7 izglea samo 7 puti ne im trgnal sutot
)))Леброн лош тим го носи во плејоф, стави го Кари во лош тим ќе се последни во пацифик. Разлика во разновидност и квалитетdobar zaklucok mozes da ides da predavas statistika))) samo kako se 62-7 izglea samo 7 puti ne im trgnal sutot
)))
После оваа изјава можеш комотно да избришеш акаунт и да не коментираш повеќе. Озбилно, немам нешто посмешно прочитано.Го свиркаат бе уште Metta world peace во Детроит? Вчера онака ми текна па да прашам[DOUBLEPOST=1458476767][/DOUBLEPOST]Кари 1/11, Томпсон 1/7 ова доволно говори дека ако не им тргне шутот не се ништо повеќе од просечни играчи за во девелоупмент лига
Леброн лош тим го носел во плеј оф, ок. Кој лош тим само објасни ми, со супер стар играчи ко Ирвинг, Лав, Вејд, Бош, такви лоши тимови? Во ред.Леброн лош тим го носи во плејоф, стави го Кари во лош тим ќе се последни во пацифик. Разлика во разновидност и квалитет
Не ти се ГСВ криви што си имал лошо детство грмехехехееMene loso ste me razbrale, ja ne gi hejtam, ednostanvo nivniot stil ne mi se svidza, sum rasnel u drugo vreme i so druga kosarka.
Не ти се ГСВ криви што си имал лошо детство грмехехехее