:nesvest::nesvest::nesvest:Слаткар!!!!!!!!!!!
Па добро да,стариот слаткар е мртов:wink:Слаткар!!!!!!!!!!!
Имам доживеано и знам колку боли. Кога сме веќе кај Тоше многу од македонците, повеќе од јасно е дека ги погоди неговата смрт. Исто како за Елвис иако тогаш не сум ни била родена ама сум слушала на колку луѓе им било тешко и колку болно ја примиле веста. На некои овие трагедии им имаат извршено еден вид влијание на правците на музиката што ги слушаат.Јас нигде не посочив дека животот ќе ти се смени тотално. Точно е дека знам од документирани емисии или од клипови, но и мн луѓе што успеале да ги фатат овие музички имиња ги гледале само на телевизија, па сепак ги сметаат за трагедија нивната предвремена смрт.Темава ти е гној! Прво и основно треба да ја доживееш нечијата смрт на некој па за да осетиш колку тоа било трагично! Шо мислисш ти.Загина Тоше,почина Мајкл Џексон и тебе толку,животот ти се промени.Земи во предвид кој не ѕвезди починале во дваесетиот век,пред се од замавот што го завзела дрогата.Да не знаеш нешто за Елвис Присли или за Битлси или за Хендрикс или за Кобејн или за Морисон или за Фреди Меркјури?? Секако дека НЕ,освен ако си гледала некоја документарн емисија или клип на јутуб :nenene:
Обичните луѓе не се доволно вредни за да бидат жалени па ке изразуваме тага кон познатите музичари?...Имам доживеано и знам колку боли. Кога сме веќе кај Тоше многу од македонците, повеќе од јасно е дека ги погоди неговата смрт. Исто како за Елвис иако тогаш не сум ни била родена ама сум слушала на колку луѓе им било тешко и колку болно ја примиле веста. На некои овие трагедии им имаат извршено еден вид влијание. Точно е дека знам од документирани емисии или од клипови, но и мн луѓе што успеале да ги фатат овие музички имиња ги гледале само на телевизија.