Знам дека го даваа... ама не беше на различен фестивал?Мислам дека лани го даваа Victoria.
Да, дефинитивно.
Прегледај го приврзокот 141695
Жалам.Должиш миљон долари сега.
![]()
Ќе се убијам дека не отидов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека го даваа... ама не беше на различен фестивал?Мислам дека лани го даваа Victoria.
Да, дефинитивно.
Прегледај го приврзокот 141695
Жалам.Должиш миљон долари сега.
![]()
Еве, ти ја прикачив програмата од лани. Спремај парите!Знам дека го даваа... ама не беше на различен фестивал?
Ќе се убијам дека не отидов.
[DOUBLEPOST=1458215392][/DOUBLEPOST]
Го нема уште. Ни тој, ни колумбисккиот Embrace of the Serpent. Од номинираните за странски годинава Mustang и Theeb не би ти ги препорачал, за A War нема превод никаков, ако знаеш дански, гледај го. Од останатите странски од 2015, мене само германскиот Labyrinth of Lies и финско-естонскиот The Fencer ми се допаднаа, па ете, ако сакаш, можеш некој од нив...Son of Saul го нема по торенти така? Море филм немам гледано две недели у пм.
Не ти е реприза?![]()
Па излезе нормална снимка?@Zlatikevichius ako ne ti e uste gledan Anomalisa, odma da mu sednes.
Anomalisa.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBGПа излезе нормална снимка?
Фала, можеш да избришеш сега, се симнува.Anomalisa.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
klikni, ke go izbrisam posle linkot
okej e
за A War има и српски превод. а Son of Saul го има на edonkey, ама пак превод нема, и корејски титлови налепени.Еве, ти ја прикачив програмата од лани. Спремај парите![DOUBLEPOST=1458215392][/DOUBLEPOST]
Го нема уште. Ни тој, ни колумбисккиот Embrace of the Serpent. Од номинираните за странски годинава Mustang и Theeb не би ти ги препорачал, за A War нема превод никаков, ако знаеш дански, гледај го. Од останатите странски од 2015, мене само германскиот Labyrinth of Lies и финско-естонскиот The Fencer ми се допаднаа, па ете, ако сакаш, можеш некој од нив...
Да, го најдов утрово. Само што го изгледав. Подобар од Mustang и Theeb, во секој случај. Убав филм, но кога станува збор за нешто од Данска, очекувам повеќе. 7/10за A War има и српски превод

Веројатно си поупатен зашто знам дека ги следиш фестиваливе: кога ќе ја објават програмата?Дај боже Son of Saul да го даваат на СФФ![]()
Кај нас искача се у 5 до 12, така што очекувај програма таму 15 април најрано.Веројатно си поупатен зашто знам дека ги следиш фестиваливе: кога ќе ја објават програмата?
Освен Son of Saul, јас ги сакам и Birth of a Nation, победникот на Санденс, пa - Smrt u Sarajevu на Данис Тановиќ (сребрена мечка во Берлин годинава), Swiss Army Man со Ретклиф и Дејно од Санденс и The Commune, новиот од Винтерберг, имаше премиера на Берлинале.

Мислам дека сите што ги спомена може да ги очекуваме на Синедејс, рано е уште сега за СФФ, пошто на филмскиот саем во Кан во мај голем дел од филмовите ги откупуваат нашите фестивали. Така што мислам дека Синедејс е за тие филмови, башка на Данис Тановиќ минатиот филм беше на Синедејс премиерно.Веројатно си поупатен зашто знам дека ги следиш фестиваливе: кога ќе ја објават програмата?
Освен Son of Saul, јас ги сакам и Birth of a Nation, победникот на Санденс, пa - Smrt u Sarajevu на Данис Тановиќ (сребрена мечка во Берлин годинава), Swiss Army Man со Ретклиф и Дејно од Санденс и The Commune, новиот од Винтерберг, имаше премиера на Берлинале.