Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@wot да го префрли ова у темата за фестивалот.

Знам дека го даваа... ама не беше на различен фестивал?Мислам дека лани го даваа Victoria.
Да, дефинитивно.
Прегледај го приврзокот 141695
Жалам.Должиш миљон долари сега.
![]()
Еве, ти ја прикачив програмата од лани. Спремај парите!Знам дека го даваа... ама не беше на различен фестивал?
Ќе се убијам дека не отидов.
[DOUBLEPOST=1458215392][/DOUBLEPOST]
Го нема уште. Ни тој, ни колумбисккиот Embrace of the Serpent. Од номинираните за странски годинава Mustang и Theeb не би ти ги препорачал, за A War нема превод никаков, ако знаеш дански, гледај го. Од останатите странски од 2015, мене само германскиот Labyrinth of Lies и финско-естонскиот The Fencer ми се допаднаа, па ете, ако сакаш, можеш некој од нив...Son of Saul го нема по торенти така? Море филм немам гледано две недели у пм.
Не ти е реприза?![]()
Па излезе нормална снимка?@Zlatikevichius ako ne ti e uste gledan Anomalisa, odma da mu sednes.
Фала, можеш да избришеш сега, се симнува.Anomalisa.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
klikni, ke go izbrisam posle linkot
okej e
за A War има и српски превод. а Son of Saul го има на edonkey, ама пак превод нема, и корејски титлови налепени.Еве, ти ја прикачив програмата од лани. Спремај парите![DOUBLEPOST=1458215392][/DOUBLEPOST]
Го нема уште. Ни тој, ни колумбисккиот Embrace of the Serpent. Од номинираните за странски годинава Mustang и Theeb не би ти ги препорачал, за A War нема превод никаков, ако знаеш дански, гледај го. Од останатите странски од 2015, мене само германскиот Labyrinth of Lies и финско-естонскиот The Fencer ми се допаднаа, па ете, ако сакаш, можеш некој од нив...
Да, го најдов утрово. Само што го изгледав. Подобар од Mustang и Theeb, во секој случај. Убав филм, но кога станува збор за нешто од Данска, очекувам повеќе. 7/10за A War има и српски превод
Веројатно си поупатен зашто знам дека ги следиш фестиваливе: кога ќе ја објават програмата?Дај боже Son of Saul да го даваат на СФФ![]()