UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Сити годинава се распашана банда откако им се повреди Де брујн .. ја ебаа работата со стоперите бековите им се ужас , без Јаја не можат да сврзат 3 паса . Тоа глушецот Стерлинг не покажа ништо ама баш ништо за тие 50м што ги фукнаа за него .. Сума сумарум само Агуеро плетка нешто од цел тим само тој Јаја и Силва играат нешто другите се комедијанти.
Па он не збори за годинава, збори за утакмица од пред 2 сезони. Како и да е, не знам како Харт, Забалета и Компани ги ставаш во категорија комедијанти.

Siti osven Aguero i Silva sve drugo se beda na bedata,cirkus medrano,teski grevovi,bombonjera za u cetvrtfinale.Benfika ke se nosi so niv.

Nemozam samo da sfatam kako uste trae taa debata dali Pep ili Murinjo se razbirale od fudbal i dali imale pojma ili ne.

Onaka dali ste svesni,dali se slusa narodov sto zbori...Ja neznam dali kaj nas e ova samo ili sto e rabotava ali e smesno do bola.

Биваше ли поништениот гол да биде поништен... Јер судијата не може да виде. Фаулот над Погба на крај, па такви фаули 100 досуди за Баерн додека траеше утакмицата. секоја 50%-50% идеше како од шала за Баерн. Имаа ветер на грбот Швабите. Не дека се слаби или не заслужија напротив играа мушки и они до крај. Али такво ебење од страна на судија не сум видел од дамна. На мората му свиреше едно добри 10 фаули у напад од тоа дали 2 беа за свирење.. Секој обид за контра у второ беше свирано фаул у напад. Додека не беше исто и за Баерн кога они напаѓаа. Видал се тепа со Квадрадо жут му дава на Видал ама и на Лихштајнер. Кедира врзува копачки, жут му дава. Обичен фаул на бонучи жут. И што уште не..
Скандалозно судење да не кажам наместено.
Горд сум на Јуве пошто со десеткуван состав излегоа со Муда и им држеа лекција на Баерн.
Без Дибала, Киелини и Маркизио беше тешко пошто требаат и измени. Пеп го има на клупа Алкантара ние наместо Маркизио мораше Стураро да го стаиме. Тоа се тие лоши работи у спортов.
Тоа што не издржаа е веќе друг муабет малце потпомогнат од напишаново погоре малце од тие промашени шанси за 0-3.
Тоа е тоа.
Следната година нова приказна нови потценувања на Јуве и нови шокирања за истите потценувачи, само што се надевам дека Алегри си ја научи лекцијата и дека сега у лето заедно со Марота ќе знаат какви корекции треба да се направат за да се подигне тимот за уште едно ниво.Не треба многу 2 играчи кои што можат да направат разлика.
Баерн секоја чест за нив. Сигурен сум дека не освојуваат сезонава иако пред дво мечот тврдев дека они ќе освојат. Барса ќе ги добие полесно од лани.

Ајмо утре се чека ждрепката. Како фан на Барса имам некоја желба за Ел Класико во четвртфинале. Да го „погалиме“ Реал и во ЛШ. :) Не ги сакам Баерн или ПСЖ, пошто против тие екипи ќе биде поинтересно полуфинале или финале. И само да не ни падне Сити, пошто ми скисна секоја година против нив, а и греота е луѓево пак да јадат ќотек. :)

Инаку, замислете кое тролање ќе биде ако извлечат дуел Волфсбург - Бенфика. :D

Last night, Arsenal equalled the record for successive CL exits at the last 16 stage set by Real Madrid (2004/05-2009/10).

Ете така, а бев разочаран дека и од вас, нашите најверни следбеници и подржувачи, нема ниедна заебанција или статистички податок.

Кој црн Агуеро, дај не дупете. Знае само на помалите екипи да им се сити. Видете против кој екипи давал голови сезонава, 5 на Њукасл, 2 на Вила , 2 на Кристал Палас, Сандерленд, Вотфорд и другото на натпреварите Ливерпул и Лестер каде што веќе беа во негатива од 3 гола, исто и на почетокот кога го начекаа мртвиот Челзи. И нормално ќе стигне до бројка од 20гола, така прави секоја година. Што не направи нешто против поголемиве екипи, туку ги начекува екипиве од долниот дел на табелата и им се става ко хиена.

Најубаво ќе биде за добар напаѓач да се смета оној кој ќе им даде 20 гола у сезона само на големите екипи у домашната лига + Европа.
Ama ne ne ti neznaes,Aguero lani sam ja ispadna Barsa i posle u finale isto gi ispadna pak i na kraj im se derese sakatee usteee aaa i ovie ne sakaa i kolarov mu rece nemoj simo ne gi seci i go predomisli...

Ете така, а бев разочаран дека и од вас, нашите најверни следбеници и подржувачи, нема ниедна заебанција или статистички податок.
Видов дека си се пожалил и нејќев да ве разочарам. Отворив твитер и буквално прв твит што ми излезе беше овој од Опта. Не знам што е работата :D

Најубаво ќе биде за добар напаѓач да се смета оној кој ќе им даде 20 гола у сезона само на големите екипи у домашната лига + Европа.
Не, ама барем малце да покаже и против поголемите екпии. Што ќе им помогне на Сити тоа што он дал 5 гола на Њукасл, а против другиве да го нема нигде? Ништо, на крај пак ќе завршат со мизерна сезона.
Добрите напаѓачи не прават разлика меѓу слаба и јака екипи, и не се кријат како пички кога ќе им дојде појака екипа. Ќе го земам за пример Коста од Челзи. Може е пргав играч, ама кога се игра против појака екипа секогаш го давал максимумот. Види сезонава како играше против ПСЖ, Јунајтед, Арсенал, е тоа на пример Агуеро не го прави. Ќе даде гол на Сандерленд и кога ќе дојде подобра екипа ќе си рече, што ве ебам јас дадов гол против Сандерленд и ќе го снема ко пичка.

Не, ама барем малце да покаже и против поголемите екпии. Што ќе им помогне на Сити тоа што он дал 5 гола на Њукасл, а против другиве да го нема нигде? Ништо, на крај пак ќе завршат со мизерна сезона.
Добрите напаѓачи не прават разлика меѓу слаба и јака екипи, и не се кријат како пички кога ќе им дојде појака екипа. Ќе го земам за пример Коста од Челзи. Може е пргав играч, ама кога се игра против појака екипа секогаш го давал максимумот. Види сезонава како играше против ПСЖ, Јунајтед, Арсенал, е тоа на пример Агуеро не го прави. Ќе даде гол на Сандерленд и кога ќе дојде подобра екипа ќе си рече, што ве ебам јас дадов гол против Сандерленд и ќе го снема ко пичка.
И што им помогна тоа на Челзи што Коста давал максимум . Испаднаа од ПСЖ во ПЛ врска немаат против мид-лоу екипи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom