UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Погба еј. Мислам дека ако имаше некои што се сомневаа во неговиот квалитет, сега се убедени за класа играч дека станува збор. Веќе неколку сезони игра одлично без разлика дали е тоа со Пирло, Видал, Стураро или Маркизио. Топката вчера како му ја намести на нога на фудбалскиот Анте Томич т.е Манџукич во продолжението, на тацна преку 5 играчи го најде. 80 милиони ко од шала вредат за типов.

DLdEqty.png

........................
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Каква смејурија од особа, човече.... Ова е дефиниција за комплекс :LOL:

Бтв со Џонтрата што се блокираат на фб па се додаваат, изгледаат ко брачен пар, се караат урлаат викаат еден на друг па после се смируваат се гушкаат, водат љубов ....

Сите што го пљукаат Пеп, да даде Господ Ван Гал да ви биде тренер : )))
Не требаше Анчелоти, требаше некоја вонвременска "класа" да им стаат како Ван Гал, Капело, Хидинк, Бенитез, Липи, Доменех итн. тренери со визија и адаптибилни со план Б и Ц.

Ако се вратат Стелт ќе ви ебе матер на сите. :D

Кажи бројки за лото, гледам ти оди прогнозирањето. Ем се вратија, ем тука дечките одат кривејќи после ебавањето синоќа...

Gianluigi Buffon: "I'm very proud of the team we are."

12278945_1343685178992041_4928927359541205398_n.jpg

:place:

Уште пострашно е што навивачи на пропали екипи како Челзи (Донев, Хот Бот и остала багра), земале ме тагираат на полувреме. Абе земете скриете се во некоја дупка, не ви е срам ццц :facepalm::facepalm::facepalm: 10 факинг место сте во Англија, земале ме тагираат на полувреме од осминафинале во ЛШ против Јувентус. Скријте се некаде и не умарајте.

Идете тагирајте навивачи на Евертон во тема за Карлинг куп или слично. Се гледаме во тема за ЛШ за две години и више :facepalm:

Море море утакмичиште еј, ова влага у онаа конкуренција на Ливерлул- Милан(y).Стварно не би сакал да сум навивач на Јуве, имаа све а завршија со кур у раце.Само требаше да играат паметно и коњот Алегри да остави бар еден играч за контра.Али не братов се затвори ко конзерва:facepalm:, па каде бе така против шваби бе ут еден.Најако беше ја гледав со еден фан на Јуве, прво викаше еј само да не не отворат брзо 6 комада ќе јадеме.После беше задоволен со пораз од 2-0.За на крај ко водеа да бара 3-0 за да биде сигурен:pos::pos:.Сирот и сам збореше шваби се ова, а пука коментари на фб, ја па уште го бцкам пиши космодиск им е лекот:D.За на крај да има вакви коментари.
Mi smo savez privatne investitore;
Nudimo kredite domacinstva i siromašne

maksimalna period otplate : 15 godina
kamatne stope godišnje: 2%
na raspolaganju iznos : 2000 eura da 800.000 euro

Kredit je dostupan svakome tko pobjeduje redoviti mjesecni prihod.
Ako trebate kredit, molimo, kontaktirajte nas za više informacija
(E-mail: rogepero@gmail.com)
"}" class="UFILikeLink">Like · Одговори · пред 8 часа
И следи
Idi brat lecise
Za juve sum knock down a ti mi pricas price
:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Гатачката вика:
Баерн - ПСЖ
Реал - Бенфика
Барса - Волзбург
Сити - Атлетико
:duel:

Смешно е Кун ако се спомиња, Кун со просечниот тим на Сити
Сити имал просечен тим? Што ти е тебе бе опекотино? Пак си шмркал бело пециво, а?

2-3 сезони прв стрелец у Премиер лига
Ау богу на непроверени информации, само еднаш и тоа лани, после 5та сезона беше прв стрелец во ПЛ.

ПСЖ мора веќе во полуфинале! Нека се паднат со Волфсбург, Бенфика или дрвата Сити :D

За Арсенал ќе каже некој нешто, се осеќаме запуштено и заборавено :(

Сити имал просечен тим? Што ти е тебе бе опекотино? Пак си шмркал бело пециво, а?

Ау богу на непроверени информации, само еднаш и тоа лани, после 5та сезона беше прв стрелец во ПЛ.
Сити годинава се распашана банда откако им се повреди Де брујн .. ја ебаа работата со стоперите бековите им се ужас , без Јаја не можат да сврзат 3 паса . Тоа глушецот Стерлинг не покажа ништо ама баш ништо за тие 50м што ги фукнаа за него .. Сума сумарум само Агуеро плетка нешто од цел тим само тој Јаја и Силва играат нешто другите се комедијанти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom