UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Пеп ја превзеде Барса во време кога тимот се бореше за влез во топ4 во шпанската лига па направи тим кој речиси 8 години гази се пред себе и денес играта на Барса се базира на тактиката од времето на Пеп,така да глупаво е да кажеш дека Пеп е лош тренер.

Pak otidoa Atletiko i Baern.:LOL::LOL::LOL:
Kvalitetot uvek ke ispliva na krajot.
Оти да не нема квалитет Атлетико ?
Псж нема квалитет ?
На Псж му се враќа Ауриер за 1/4 финале и се враќат играчите на своите позиции, Маркињос иако изигра солидно против Челзи на бек сепак подруго е со Ауриер.
Јас бев убеден дека ќе оди Јуве, особено откако дознав дека Робен нема да игра :D
Цело друштво ги убедував да ја пиштат 0-2 точен :D
Close enough :icon_mrgr:
Јас му давав поќе шанси на Јуве ама пред натпреварот во Торино :D мораше значи мораше да победат на тој натпревар, цела одбрана на Баерн беше повредена, како дозволија два гола да примат на домашен терен не знам, една од најцврстите одбрани ја имат во Европа, плус ретко кога Јуве во Торино примил воопшто еден гол а камоли два.

@ElNinho ако замените што ги напраи Пеп не зборат за неговите тренерски квалитети, тогаш глупостите на Алаба му ги препишуваш нему како потфрлaње? :ROFLMAO:

Кај Пеп замените да го решат мечот се дешава еднаш у сто случаи, а грешки ко таа на Алаба му се дешаваат во речиси секој меч против посилен противник.

Измена што му беше одлилна денеска беше Коман. Но денеска Алегри му ја олесни работата ненормално со промената на концепцијата и ставањето на ебениот Стураро. На тактички план пак беше уништен од Алегри, но се извлече заради Милер и никој друг.

Пак ќе го употребам мечот со Реал, еве вака со dual видео, за уште подобро да се примети колку е тоа истата ситуација.

http://youtubedoubler.com/hRHE

Ова му се дешава против секој појак тим, и против Барса лани, па дури и против еден Порто му се деси слично.

Пеп нема променето ништо во неговата игра, секогаш оди со неговата филозофија, никад ги нема поправено слабостите. Секогаш оди со неговата игра и никогаш не пробува да се постави спрема противникот. Тоа му успева во Бундес каде скоро сите се посеруваат против Баерн уште пред да почне мечот, ама во ЛШ е друга песна.

Пеп не е лош тренер ама не е најдобар, не е во топ3. За него ставот ми е ко за Тиаго силва. Добар на својата позиција ама не најдобар.

Ќе видите догодина со Анчелоти колку Пеп го гушеше потенцијалот на Баерн во ЛШ.

Огромниот хејт према фановите на Баерн на форумов (оправдан или неоправдан не навлегувам) придонесува огромен дел од коментарите за тој тим да бидат исполнети со субјективност и нереалност. Искрено за оние што на полувремето ги отпишавте Баерн дека се отпаднати не знам што да кажам. Постојано истите грешки. Кога ќе се сетам дека после поразот од 2-0 од Арсенал некој правеа веќе планови како Арсенал ќе добиел на Алијанц, па како ќе има шанси за прво место :facepalm:

:cuc:

По некоја моја калкулација кој со кој би играл мислам дека на УЕФА годинава фаворити им се Барса и Баерн, па мислам дека ќе играат со најслабите од тие што пројдоа Бенфика/Волфсбург. Реал веќе играше во групи со ПСЖ, не верувам дека пак би ги лупнале заедно, иако не се знае никогаш. Така да остануваат две поверојатни опции за Реал, а тоа се Атлетико и Сити. Атлетико е кошмар на Реал, а е сепак ко бренд андердог споредено со Реал, плус неутралниве фанови свршаваат на поразите на Реал од Атлетико и генијалноста на Симеоне кој го понижува Реал веќе неколку години. Од тој аспект може Атлетико пак да паднат, што е за мене помалку посакувана опција. Од друга страна Реал одамна нема играно со Англичани во елиминациона фаза во ЛШ, така да исто им давам шанси и на Сити.

, ali za pep nikad nema da recam deka e klasa se dodeka ne menadzira klub koj ne se vika barsa ili baern..

Сега ќе иде у Сити кај шо ќе има тешки милиони на располагање , па тоа ќе ти биде изговорот. Ве реши со измените факт е , џабе ќе куцаш.

Тој ауриер е отпишан не се враќа веќе :D
Се враќа, моментално тренира со младинците на Псж, исто така достапен е да игра за нив ама изјавија од управата дека 1/4 финале ќе го има во составот.

Мислам дека си грешка ама да не тврдам, баварциве можат да потврдат.

Не е од Пеп тоа, сега е попотенцирано пошто се испече у тоа и си дозволува повише. И под Јуп имаше, ме мрзи да тражам.

И како не ви е срам да го кењате Ноер, Алаба го имаше најслабото полувреме откако е во Баерн, он ја утна за првиот гол. Џонтра откако се усра за 5 месеци унапред на темава, продолжува да кења. На крајот и Берни ќе го хејта дека не е права мечка, ебате беља.

Оти да не нема квалитет Атлетико ?
Псж нема квалитет ?
На Псж му се враќа Ауриер за 1/4 финале и се враќат играчите на своите позиции, Маркињос иако изигра солидно против Челзи на бек сепак подруго е со Ауриер.

Јас му давав поќе шанси на Јуве ама пред натпреварот во Торино :D мораше значи мораше да победат на тој натпревар, цела одбрана на Баерн беше повредена, како дозволија два гола да примат на домашен терен не знам, една од најцврстите одбрани ја имат во Европа, плус ретко кога Јуве во Торино примил воопшто еден гол а камоли два.

Орие е отпишан до крај на сезона мислам.
Е сеа ако имаш другар што тренира со Ибрахимовиќ па овој да му кажал дека АУРИЕР им се враќа за 1/4 ондак прими го моето длабоко извинување. :pipi:

Јуве изигра одлична партија, едино од помош може да им биде за во Сериа А и на некои играчи за самодоверба. А навивачите на Јуве имаат за што да жалат, барем навивањето за Валенсија тоа ме научило... добрите партии ќе се заборават, а светот ќе памти кој поминал понатаму.

Мората изигра партија за следната сезона да се врати во Реал

Орие е отпишан до крај на сезона мислам.
Е сеа ако имаш другар што тренира со Ибрахимовиќ па овој да му кажал дека АУРИЕР им се враќа за 1/4 ондак прими го моето длабоко извинување. :pipi:
Ете пишав за Ауриер како е состојбата моментална.:D[DOUBLEPOST=1458171550][/DOUBLEPOST]
http://www.espnfc.us/story/2816004/serge-aurier-to-spend-three-weeks-with-psg-reserves

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom