UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Абе имаше смисла ја виде шансата што ја направи за Лихт во 100та минута? Тоа требаше да го прај Манџукич, и да задржва топка и игра имаше логика али тоа што не беше фит е друг муабет.

Да ама ко што сам викаш,не беше фит.

Незнам Мората направи мноооогу поголема штета,и е по опасен од Манџо,технички подобар,требаше да го остаи до крај.

Вадење на Кедира ваљда беше изнудено иначе исто е глупост.

Ја оплеска Алегри со замените.. Ај го стави Стураро место Кедира ама што кур ти требаше Манџукич кој е како стап и е поспор во напад кога играш со префрлање на средината и брзи контри со само 1 играч на противничка половина , за ова беше сам крив стави брз играч напред го имаш Заза на клупа а овој му даваат топка во фор на Манџукич тој се мести да ја стопира на гради и чека да дојде уште еден играч па да проигра. Е тука паднаа Јуве тоа го немаше со Мората тој сам одеше на таквите топки.

Абе ај сеа сите генерали после војна. Ако останеше 2-0 ќе го утепавте од пцуење зашто Тијаго му седеше на клупа и зашто Коман влезе а не Робен.
Или па трет гол да им дадеа Јуве.. ете ти Пеп неспособен земал вади штопер става лев бек на полувреме и сл.

не те знам дечко ама таква погана уста имаш тоа не е нормално жива среќа што си за интер .

Да ама ко што сам викаш,не беше фит.

Незнам Мората направи мноооогу поголема штета,и е по опасен од Манџо,технички подобар,требаше да го остаи до крај.

Вадење на Кедира ваљда беше изнудено иначе исто е глупост.
Кедира се мачеше прошлата недела со повреда заедно со Сандро и Лихт, па после со Евра имавме мака...

Мората мн љуфна ама мн исто и Квадрадо али Мората 2 со ред ги љуфна изгубен е оваа година чоекот.

Знаете како беше таа, фудбалот е игра во која секогаш победува Германецот.
Мене па преку кур ми е од фразава на Линекер. Ако ги изброиме сите титули репрезентативни и тимски, германецот е далеку од тоа дека секогаш победува ама битно сенилниот Линекер истрескал глупост па сега секој ја користи истата.

Ништо не ми мена овај резултат во животов мој, исто како што немаше да ми менит ниту победата.
Утре немат да ми го спомнат Јуве, немат да ме заебаваат, исто како што немаше да ме тапкаат по грб и да ми честитаат ако победеше.
Задутре немат да ја паметам, исто како и некоја си победа, следната сезона ќе морав да барам на резултати да видам како завршила оваа утакмица.

Едино што ми мена е што некако овај спортски тим успева да мe научи на најголемите животни лекции.

Вечерва беше таа дека никогаш да не се предаваш и никогаш да не потценуваш.

Никогаш немат да ги разберам луѓето што сакаат да се постават над другите и да им ги одземат шансите дали на терен дали во животот уште пред да почнат.

Дали не разбирам затоа што не сум бил тој што јадел чврги и ме терале да носам вода како мал, и секогаш сум ги бранел послабите од мене, незнам.

Невикам дека сите фанови се такви, има такви и што навиваат за Јуве и од нив се срамам како што Маја се страмит од Ѓорѓе.

Јуве успеа да им одржи лекција на таквите, иако кратка но тука беше, штета што не беше целосна, ама целаа таа негативна енергија еден ден ќе им се врати.

Juve bese eliminiran radi nemanje kondicija i srekja, se ostanato e irelevantno.. Ama i baba da imase muda ke go vikavme dedo, taka da ne ss znae sto ke se desese da ne padnaa kondiciono

Најголема брука на двомечов беше Ноер. Моронот заеба 2 ебани гола на двомечов. Два гола на ваков двомеч ради неговите цирузантски потези, еј брука и срамота.
Уствари да не досудеа непостоечки офсајд ќе беа 3.
После двомечов не заслужува да биде спомнат како најјак голман за најмалку 3 години унапред

Беше офсајд мислам, на сликава лош ти е аголот од кој е направена. Плус стави слика точно во моментот кога подава..

Инаку одлична игра на Јувентус секоја чест, ептен ги потценија пред натпреварот.
Па таа што ја ставив е точно моментот кога подава каде нема офсајд,а еве и момент пред подавањето Мората беше далеку од офсајд
LbNvoVg_tMg.jpg

Најголема брука на двомечов беше Ноер. Моронот заеба 2 ебани гола на двомечов. Два гола на ваков двомеч ради неговите цирузантски потези, еј брука и срамота.
Уствари да не досудеа непостоечки офсајд ќе беа 3.
После двомечов не заслужува да биде спомнат како најјак голман за најмалку 3 години унапред

Не заебавај,ако некој заеба Алаба заеба на велико за првиот гол,вториот немаше многу опции.

Ќе ја најдам,незнам која минута беше у второ шансата на Квадрадо-одбрани Ноер и не остаи во игра.Де факто не остави во игра.Ако паднеше тука гол ќе беше крај.Страшна одбрана беше добро се сеќавам.

Мене па преку кур ми е од фразава на Линекер. Ако ги изброиме сите титули репрезентативни и тимски, германецот е далеку од тоа дека секогаш победува ама битно сенилниот Линекер истрескал глупост па сега секој ја користи истата.
Само на 2 СП на кои учествувале, Германците не се биле во топ 4.Денес на типичен германски начин ве победија, со гол у последна минута.

Imase i Bajern na prvata utakmica sansi za 5-0, ako taka gledame. Zasluzeno idat Baern dalje, nema koj da gi sopre osim Barsa
Нека го тргнат Атлетико петок ќе видиш дали има или нема.
Ама тие трчат 90 мин. не како Јуве денес 45 и назад сите.;)

Абе ај сеа сите генерали после војна. Ако останеше 2-0 ќе го утепавте од пцуење зашто Тијаго му седеше на клупа и зашто Коман влезе а не Робен.
Или па трет гол да им дадеа Јуве.. ете ти Пеп неспособен земал вади штопер става лев бек на полувреме и сл.

Робен е болен, не беше ни во составот.

Па таа што ја ставив е точно моментот кога подава каде нема офсајд,а еве и момент пред подавањето Мората беше далеку од офсајд
LbNvoVg_tMg.jpg

Ама аголи ваѓаш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom