UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
не сеа чекам анализи од вакви "i told you so" ликови како тебе
Mногу си вицкаст . Се смееше на тоа што го напиша членот погоре дека ПСЖ имаат самодоверба и знаат дека се подобар противник а еве сега и го потврдија тоа .

Ајде со добар пласман во лигата на европа Лацио може уште на крајот од сезоната италјаните да имат 4 преставника во лигата на шампиони за сезоната 2017/2018 на сметка на англичаните

и ти сметаш дека е трет играч после Меси и Роналдо? :(
Ќе останам воздржан по тоа прашање оти не беше таа теза ти што ја бранеше. Ти викаше дека е чекач, дремач во шеснаесетник кој што не пружи ништо за тимот туку само чека топки. Да не ги вртиме работите, може? :)

Одма би го избркал овој Хазард. Лингур класичен.
Никад нема да го достигне нивото на Меси и Роналдо, мртво копиле. 1 година нема дадено гол.
Чист феил од играч.

Ќе останам воздржан по тоа прашање оти не беше таа теза ти што ја бранеше. Ти викаше дека е чекач, дремач во шеснаесетник кој што не пружи ништо за тимот туку само чека топки. Да не ги вртиме работите, може? :)
незнм кај те учеле вака да си бладаш :(

Ептен претенциозно е да се спомне Ибра со Меси и Роналдо во иста реченица. Еден од најнеконсистентните играчи шо ги имам гледано досеа, не знае да изигра и да сврзе неколку утакмици на високо ниво, не пак да има game by game импакт како Меси и Роналдо за клубот у кој шо игра.

Зборам дека е преценет кога го ставаат у друштво со Роналдо и Меси. - разложи го ова

преценет

Ироничен или сериозен си ? :)
Озбилен сум бе, го видов кадарот после голот кај што славеа ко ултраси па си викам од кај вакви навивачи на ПСЖ. Таква "шутка" радост не е својствена за нив барем јас колку што сум приметил до сега. Обично биле позери и туристи.

Озбилен сум бе, го видов кадарот после голот кај што славеа ко ултраси па си викам од кај вакви навивачи на ПСЖ. Таква "шутка" радост не е својствена за нив барем јас колку што сум приметил до сега. Обично биле позери и туристи.
Јас знам дека имаат добра екипа навивачи и ако несум грешка у расистички филм се , а пола тим им се црнци

Psg odsekad imale edni od najzaebani navijaci

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

незнм кај те учеле вака да си бладаш :(
Изгледа кај што те учеле тебе да ги избираш само постовите што ти одговараат... :(
Знам, copy/paste му е мајката, па ваљда точно е.
Не само што е далеку од Роналдо и Меси, него е и зад Суарез, Нејмар, Бејл, Нојер, Робен, Иниеста, Агуеро итн... game by game импакт како овие, нема.

Ибра на местото на Суарез 2013та немаше да ги напраи Ливерпул кандидати за титула. Иди сеа терај статистики..
Навистина немал импакт чоекот, докажа утакмицава како и многу претходно.:toe:

Ајде со добар пласман во лигата на европа Лацио може уште на крајот од сезоната италјаните да имат 4 преставника во лигата на шампиони за сезоната 2017/2018 на сметка на англичаните

Нема да имаат. Не знам точно какви се математиките, ама многу, многу тешко дека без претставник во 1/4 финале во ЛШ (под претпоставка дека Јуве ќе испадни од Баерн) ќе му го земат третото место.

ПСЖ има една од најдобрите ултрас групи во Западна Европа , а тоа се Kop Of Boulogne.Но тие се во војна со раководството на клубот , поради тоа што се екстремна-десница, се нацисти, и мразат евреи и арапи, и се една од ретките чисти француски ултрас групи.Имат уште една група која е составена од црни, арапи, французи, разен микс.KOB се чисти бели, Французи , но има и доста Срби.Пред да воведат забрана на KOB, ПСЖ имаше убедливо најжестоки фанови во Франција.
11002634_10152628232606570_7978082930245472186_n.jpg

1545876_10152580532706570_8143829895911667571_n.jpg

Изгледа кај што те учеле тебе да ги избираш само постовите што ти одговараат... :(

Навистина немал импакт чоекот, докажа утакмицава како и многу претходно.:toe:
Како да не знаеш што значи зборот преценет, башка што конотацијата ми беше спрема Меси и Роналдо. Исто и ова го пишав, ама и ова не ти одговара а?:icon_lol:

Мора да читаш подобро, на дифолт коа си наместен да напаѓаш нечиј став не е добро, не се запазува доволно. Џабе се истрча..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom