Mногу си вицкаст . Се смееше на тоа што го напиша членот погоре дека ПСЖ имаат самодоверба и знаат дека се подобар противник а еве сега и го потврдија тоа .не сеа чекам анализи од вакви "i told you so" ликови како тебе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mногу си вицкаст . Се смееше на тоа што го напиша членот погоре дека ПСЖ имаат самодоверба и знаат дека се подобар противник а еве сега и го потврдија тоа .не сеа чекам анализи од вакви "i told you so" ликови како тебе
и ти сметаш дека е трет играч после Меси и Роналдо?Викед, ај кажи ми колку преценет е Ибра.![]()
![]()

Ќе останам воздржан по тоа прашање оти не беше таа теза ти што ја бранеше. Ти викаше дека е чекач, дремач во шеснаесетник кој што не пружи ништо за тимот туку само чека топки. Да не ги вртиме работите, може?и ти сметаш дека е трет играч после Меси и Роналдо?![]()

Ироничен или сериозен си ?Овие ПСЖ навивачи имале бе! И нив да не ги купиле?![]()

незнм кај те учеле вака да си бладашЌе останам воздржан по тоа прашање оти не беше таа теза ти што ја бранеше. Ти викаше дека е чекач, дремач во шеснаесетник кој што не пружи ништо за тимот туку само чека топки. Да не ги вртиме работите, може?![]()

Ептен претенциозно е да се спомне Ибра со Меси и Роналдо во иста реченица. Еден од најнеконсистентните играчи шо ги имам гледано досеа, не знае да изигра и да сврзе неколку утакмици на високо ниво, не пак да има game by game импакт како Меси и Роналдо за клубот у кој шо игра.
Озбилен сум бе, го видов кадарот после голот кај што славеа ко ултраси па си викам од кај вакви навивачи на ПСЖ. Таква "шутка" радост не е својствена за нив барем јас колку што сум приметил до сега. Обично биле позери и туристи.Ироничен или сериозен си ?![]()
Јас знам дека имаат добра екипа навивачи и ако несум грешка у расистички филм се , а пола тим им се црнциОзбилен сум бе, го видов кадарот после голот кај што славеа ко ултраси па си викам од кај вакви навивачи на ПСЖ. Таква "шутка" радост не е својствена за нив барем јас колку што сум приметил до сега. Обично биле позери и туристи.
Psg odsekad imale edni od najzaebani navijaciОзбилен сум бе, го видов кадарот после голот кај што славеа ко ултраси па си викам од кај вакви навивачи на ПСЖ. Таква "шутка" радост не е својствена за нив барем јас колку што сум приметил до сега. Обично биле позери и туристи.
Изгледа кај што те учеле тебе да ги избираш само постовите што ти одговараат...незнм кај те учеле вака да си бладаш![]()

Навистина немал импакт чоекот, докажа утакмицава како и многу претходно.Знам, copy/paste му е мајката, па ваљда точно е.
Не само што е далеку од Роналдо и Меси, него е и зад Суарез, Нејмар, Бејл, Нојер, Робен, Иниеста, Агуеро итн... game by game импакт како овие, нема.
Ибра на местото на Суарез 2013та немаше да ги напраи Ливерпул кандидати за титула. Иди сеа терај статистики..

Ајде со добар пласман во лигата на европа Лацио може уште на крајот од сезоната италјаните да имат 4 преставника во лигата на шампиони за сезоната 2017/2018 на сметка на англичаните
ПСЖ има една од најдобрите ултрас групи во Западна Европа , а тоа се Kop Of Boulogne.Но тие се во војна со раководството на клубот , поради тоа што се екстремна-десница, се нацисти, и мразат евреи и арапи, и се една од ретките чисти француски ултрас групи.Имат уште една група која е составена од црни, арапи, французи, разен микс.KOB се чисти бели, Французи , но има и доста Срби.Пред да воведат забрана на KOB, ПСЖ имаше убедливо најжестоки фанови во Франција.Озбилен сум бе, го видов кадарот после голот кај што славеа ко ултраси па си викам од кај вакви навивачи на ПСЖ. Таква "шутка" радост не е својствена за нив барем јас колку што сум приметил до сега. Обично биле позери и туристи.
Како да не знаеш што значи зборот преценет, башка што конотацијата ми беше спрема Меси и Роналдо. Исто и ова го пишав, ама и ова не ти одговара а?Изгледа кај што те учеле тебе да ги избираш само постовите што ти одговараат...
Навистина немал импакт чоекот, докажа утакмицава како и многу претходно.![]()