UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Aко не намалат Мота и Рабио со изгубениве топки на средина, ке го јадат.

Добро бе шо се случува со Хазард?.. Мене искрено ми делува како намерно да не дава 100% од своите можности... Не е ножно толку да е мизерен, онде Вилијам се бори како лав, а овај нигде го нема.. не постои

Добро бе шо се случува со Хазард?.. Мене искрено ми делува како намерно да не дава 100% од своите можности... Не е ножно толку да е мизерен, онде Вилијам се бори како лав, а овај нигде го нема.. не постои
талентиран е Хазард ама од увек му фалело она што го нарекуваат work ethic, на многупати е дискутирано тоа и по медиуми... :)

Сакаат да ја затворат утакмицава,знаат дека се бољи али може да им се удри од глава...Фали Верати,Рабиот е добар али изгуби топка неколку пати у многу опасни ситуации.

Лесно прави ПСЖ шанси али мора малце да смират темпо,иако мислам дека ќе пробаат со уште еден гол да го запечатат четвртфиналето.

Челзи едноставно чека на грешки и пробува да искористи и преку Коста им успеа.
:pos:

Истото би го рекол и за Фабрегас и Педро, само дека Хазард претходно ептен ратураше, па делува ко да е најслаб, а кога ќе видиш, сите играат на ист левел..

ПСЖ оваа сезона има големи шанси да освои ЛШ.Посебно ако им падне Волзбург или Бенфика во 1/4 финале.

Ди Мариа страшен денеска,страшен!

Ибра лидер,максимално тимски денеска и му се врати тоа.

Најаматерска одбрана па да ги имасав наши шансе 5 ќе ни дадесва

Овие ПСЖ навивачи имале бе! И нив да не ги купиле?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom