Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Она не се појавува никаде затоа што е малолетник, затоа и нејзината изјава после судската одлука ја читаше друг. (не ми текнува што функција имаше таа жената). Во вакви случаи и јавноста мислам е исклучена (т.е. бар кај нас).А слика од малава има ли?![]()

Со кој ќе го споредуваш Ибра? У кој ешалон е?Како може Ибрата да го заборавите во споредбава, КАКО?
Зошто мислиш дека е преценет?Со кој ќе го споредуваш Ибра? У кој ешалон е?
По преценет играч не постои.
Ептен претенциозно е да се спомне Ибра со Меси и Роналдо во иста реченица. Еден од најнеконсистентните играчи шо ги имам гледано досеа, не знае да изигра и да сврзе неколку утакмици на високо ниво, не пак да има game by game импакт како Меси и Роналдо за клубот у кој шо игра.Зошто мислиш дека е прецент?
А по кој основ па Роналдињо е споредуван со Меси и Роналдо, играч кои играше на врвно ниво 3-4 сезони и после си ја уништи кариерата со пороци. Роналдињо го нема на фудбалската мапа едно добри 7 години, а со Златан се иста возраст.
Имале секс, призна Џонсон.Па незнам ни баш колку ја легнал "Think we better go in the back next time" и "Just wanted to get your jeans off" за еден BJ изгледа во затвор ќе оди
Таман си е законот, на 15 години дете не размислува правилно и лесно може да биде заведено од некој 28 годишен коњ како Џонсон.

Зошто мислиш дека е преценет?
А по кој основ па Роналдињо е споредуван со Меси и Роналдо, играч кои играше на врвно ниво 3-4 сезони и после си ја уништи кариерата со пороци. Роналдињо го нема на фудбалската мапа едно добри 7 години, а со Златан се иста возраст.