4.501мНе го давам Паласио подоле од 4.5мзлатен играч е
![]()
Лелеее... Ок...Тргни ја понудата за Касиљас, треба тренерот на Порто да дојде, не е фер да им ги купиме играчите.
Исто и кој е со Зенит, нека ја повлече понудата за Умити. - @Сладоледџија
Околу 24 часа.За колку време клубовите шо не ни се во лигите одговараат на понудите за трансфери и позајмици ?
Добар си ти бе. Ја имам 2 полунапаѓача па не се жалам.Да ми позајми некој што има фазла напаѓач? Ебате тимот овие Зенит, 3 напаѓачи имаат само...[DOUBLEPOST=1457272780][/DOUBLEPOST]
Лелеее... Ок...
Сите понуди ги откажа.Ебате ПСВ-то.. Место да си го наместам Волфсбург, да си ги зеам Меси и Левандовски и да ве согазам, јас се правам јак... мрш бе глупак еден.
Чикарито ти е светска класа, понуди ја прифатата.Менаџерот на Лестер се појави на тренингот и ке се обиде да донесе засилувања од светска класа
Maка ми е само поради дескрипшнот што го ставив на таа што не успеа..Од 3 до 6 место плеј-оф ќе има за кој да влезе во прва лига ? Табелава така им е поделенаНего што ќе прави @ManUtdChampions сега, не е више админ, нема да летаат црвени, офсајди
![]()
Average age:23Ебате ПСВ-то.. Место да си го наместам Волфсбург, да си ги зеам Меси и Левандовски и да ве согазам, јас се правам јак... мрш бе глупак еден.