Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ееееј ДИнамо Киев бе..по тапа екипа не можеше :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
Јас сум како изгубен Германец, влегов во лигата во 3-та дивизија како почетник со Гладбах нормално, направив три обида за трансфери, али не можам никако да се снајдам. Направив стартен тим, менталитет капитен тие глупости, али сега никако да се снајдам пак да идам во тимот нити пак ми ги покажува некаде обидите за трансфери.

На тел ја симнав Soccer Manager Worlds.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Уејт само една лига постои така? Оваа кај што влегов ваљда е правилната сеа глеам што сте збореле уназад у темава.. :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
Уејт само една лига постои така? Оваа кај што влегов ваљда е правилната сеа глеам што сте збореле уназад у темава.. :D
Оди на Soccer Manager и види десно во аголот под името на лигата кој е кодот, ако ти е ист како со насловот тука немаш гајле таа е ако не приклучи се :D

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
701
Поени од реакции
2.476
Дајте некој добар напаѓач да купам.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Јас сум како изгубен Германец, влегов во лигата во 3-та дивизија како почетник со Гладбах нормално, направив три обида за трансфери, али не можам никако да се снајдам. Направив стартен тим, менталитет капитен тие глупости, али сега никако да се снајдам пак да идам во тимот нити пак ми ги покажува некаде обидите за трансфери.

На апликацијата оди во Клуб таму ти е инбоксот и сите одговори за пратените поуди ќе ги добиеш таму.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.506
Поени од реакции
28.969
Не, не. Ќе има на крај листа кој во која лига игра. Ти ќе бидеш втора или трета. :D[DOUBLEPOST=1457209610][/DOUBLEPOST]Ждребот само што не почнал, секој натперварувач на Кајгана Европа Лигата ќе го добие својот тим во наредните 5 минути.

A на кој начин ни пресмета ``според искуството од играта`` и ``присутноста на форумот`` кој за која лига е спремен ?
Не дека ми се мрсат муда зашто сум 3та лига , него ме интересира како не рангираше :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
A на кој начин ни пресмета ``според искуството од играта`` и ``присутноста на форумот`` кој за која лига е спремен ?
Не дека ми се мрсат муда зашто сум 3та лига , него ме интересира како не рангираше :)
Договорот беше предноста да се даде на оние што ја формираа лигава прв ранк стар член на форум + играч во World, втор ранк се даваше предност на оние што играа во World а се помлади на форумов од оние во прв ранк, и ресто местата за останатите. Брзо ке се игра ова нема да е како World таму кога ке заврши првата сезона ние може ке сме на пола на втората тука ..

Последно уредено:
Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Како е договорот? Смеат да се прават трасфери или треба да почекаме до утре вечер? Ги пукнав соте сто милиона, па да знам дали да ги повлекувам или не.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
Како е договорот? Смеат да се прават трасфери или треба да почекаме до утре вечер? Ги пукнав соте сто милиона, па да знам дали да ги повлекувам или не.
Тоа никој не кажа, мислам дека може во секој случај има 24 часа време додека да се прифати/одбие понудата од тимот така да ке имаат време и другите. Плус беше нагласено дека сабота навечер ке се прави извлекувањето :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
P.S Му ја ебавме мамата на форумов вечерва 130+ поста рекордери хахаххах

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Член од
21 април 2014
Мислења
72
Поени од реакции
23
Лестер го има најнестабилниот менаџер.
Лигата требаше да е составена само од екипи кои ги нема во онаа другата Вака некои се повторуваат.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Tи па постабилен си ке видеш кое место ке бидам и каква екипа[DOUBLEPOST=1457248503][/DOUBLEPOST]@DaniBMW прифани ме со лестер ако си уклучен

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Сладоледот понудил 50 мил за Верати. Пола буџет за еден играч. :ROFLMAO:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

Се чека ден или два за да дојде играчот кај тебе... Не може одма ако си го биднал одма да дојде.. :)[DOUBLEPOST=1457256028][/DOUBLEPOST]
Сладоледот понудил 50 мил за Верати. Пола буџет за еден играч. :ROFLMAO:
Не ме издавај воле.. :boksix:

Kajgana Shop

На врв Bottom