Оди на Soccer Manager и види десно во аголот под името на лигата кој е кодот, ако ти е ист како со насловот тука немаш гајле таа е ако не приклучи сеУејт само една лига постои така? Оваа кај што влегов ваљда е правилната сеа глеам што сте збореле уназад у темава..![]()
На апликацијата оди во Клуб таму ти е инбоксот и сите одговори за пратените поуди ќе ги добиеш таму.Јас сум како изгубен Германец, влегов во лигата во 3-та дивизија како почетник со Гладбах нормално, направив три обида за трансфери, али не можам никако да се снајдам. Направив стартен тим, менталитет капитен тие глупости, али сега никако да се снајдам пак да идам во тимот нити пак ми ги покажува некаде обидите за трансфери.
На тел ја симнав Soccer Manager Worlds.
A на кој начин ни пресмета ``според искуството од играта`` и ``присутноста на форумот`` кој за која лига е спремен ?Не, не. Ќе има на крај листа кој во која лига игра. Ти ќе бидеш втора или трета.[DOUBLEPOST=1457209610][/DOUBLEPOST]Ждребот само што не почнал, секој натперварувач на Кајгана Европа Лигата ќе го добие својот тим во наредните 5 минути.
Договорот беше предноста да се даде на оние што ја формираа лигава прв ранк стар член на форум + играч во World, втор ранк се даваше предност на оние што играа во World а се помлади на форумов од оние во прв ранк, и ресто местата за останатите. Брзо ке се игра ова нема да е како World таму кога ке заврши првата сезона ние може ке сме на пола на втората тука ..A на кој начин ни пресмета ``според искуството од играта`` и ``присутноста на форумот`` кој за која лига е спремен ?
Не дека ми се мрсат муда зашто сум 3та лига , него ме интересира како не рангираше![]()
Тоа никој не кажа, мислам дека може во секој случај има 24 часа време додека да се прифати/одбие понудата од тимот така да ке имаат време и другите. Плус беше нагласено дека сабота навечер ке се прави извлекувањетоКако е договорот? Смеат да се прават трасфери или треба да почекаме до утре вечер? Ги пукнав соте сто милиона, па да знам дали да ги повлекувам или не.
Tи па постабилен си ке видеш кое место ке бидам и каква екипа[DOUBLEPOST=1457248503][/DOUBLEPOST]@DaniBMW прифани ме со лестер ако си уклученЛестер го има најнестабилниот менаџер.
Лигата требаше да е составена само од екипи кои ги нема во онаа другата Вака некои се повторуваат.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Паласио го имам на трансфер листа 90 рејтинг му е мислам .Дајте некој добар напаѓач да купам.
Се чека ден или два за да дојде играчот кај тебе... Не може одма ако си го биднал одма да дојде..Јас сум како изгубен Германец, влегов во лигата во 3-та дивизија како почетник со Гладбах нормално, направив три обида за трансфери, али не можам никако да се снајдам. Направив стартен тим, менталитет капитен тие глупости, али сега никако да се снајдам пак да идам во тимот нити пак ми ги покажува некаде обидите за трансфери.
На тел ја симнав Soccer Manager Worlds.
Не ме издавај воле..Сладоледот понудил 50 мил за Верати. Пола буџет за еден играч.![]()