Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа се чека некој да измрси за тоа колку The Martian бил на толку многу начини подобар од Interstellar и како тој присилен хумор бил нештото што му фалело на InterstellarИам признание вака срамно да си го кажам, ако ме примате.
Јак филм бил Интерстелар сепак![]()
Пробаj со коментарите на летербоксфактот дека ја утнуваат поентата на рецензијата, и плус што прават кардинални грешки и не го разбираат концептот на филмовите што ги гледаат, кенкаат за некој безвезни детаљи во филмот и после го оценуваат со кец, претерано користење на horrible,awfull ,dont watch итн. покажува на фактот дека пишуваат/хејтаат колклу да се пиши нешто. благе везе немаат. или кец или десетка ќе видиш во рецензиите.
Aj пушти ми торент у порака, не можев да го најдам.Final Cut: Ladies and Gentlemen (2012)
Измислен за филмомани! Генијална идеја, генијална монтажа.
A simple yet timeless love story between a man and a woman, told using scenes edited together from hundreds of other films.
Што се налути што те нема?[DOUBLEPOST=1456303940][/DOUBLEPOST]Последно потсетување: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewformМи кажаа да сум пишал нешто у темава...
Не го глејте 5th Wave ептен е лош. Да.Знам дека изгледа интересно. Да, Анон знам дека Клои е срцка. И у филмов е срцка. Знам дека плотот изгледа како ок сај-фај прича.
Филмов е како некој да седнал да пишува сај-фај срвајвл нешто приказна.......и на пола се откажал и и рекол на ќерка му тинејџерка да допише до крај.
Скраја да е да сум се налутилШто се налути што те нема?[DOUBLEPOST=1456303940][/DOUBLEPOST]Последно потсетување: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewform
До утре може да номинирате, официјално номинациите се објавуваат во петок.![]()
Благодарам за предупредувањето.Ми кажаа да сум пишал нешто у темава...
Не го глејте 5th Wave ептен е лош. Да.Знам дека изгледа интересно. Да, Анон знам дека Клои е срцка. И у филмов е срцка. Знам дека плотот изгледа како ок сај-фај прича.
Филмов е како некој да седнал да пишува сај-фај срвајвл нешто приказна.......и на пола се откажал и и рекол на ќерка му тинејџерка да допише до крај.
За такви работи никој не спорел дека Мајкл Беј е добар.Некој викаше Мајкл Беј не бил добар?
13 hrs - доста добра пуцаљка. Можда малце долго трае за адреналинец, али добра е.
Ко Call of Duty во живо да гледав.![]()