The Walking Dead

Ќе видиме што е со тој Неган (не се знае дали е човек или некоја група).
Иначе досега најбоље момент у цела серија ми е Дерил како ги среди. Прав мадафакер. :D :D

И Јуџин се охрабри конечно еј. :D

Negan e covek, negativec, ke go glumi Jeffrey Dean Morgan. :vozbud:

Eugine ne veruvam da go skinat, ne biva site bad ass likovi.

Daryl konecno go vrakaat u prvoto svetlo u koe go zasakavme. Ic ne dobivase minutaza...

Сега прочитав за ова со Неган, јас па си реков да не е тој што им се закануваше моторџијата дека ќе ги убие. Треба да биде интересно со овај.

Него и свештеников Габриел се охрабри, маафака. :uzi:

Чиста десетка.

Арно се куртуливме од цела фамилија на тој докторот пијаницата, и децата баш на него се метнале, цели никакви. Може требаше плавушата уште некоја сцена да видиме ама ај, ќе се најде и друга.

тоа е ви реков дека ке зезне малиот на плавушата али не очекував за карл вака да настрада исто глен по 2 пат се спаси докторката требаше и таа да умре за дерил не ме изненадува секогаш можам да очекувам разни работи од него убиството на моторџиите али премногу аматерски беше направено едниот мотор не беше чепнат а е на пола метар од другите мотори се на се доста јака беше епизодава

Сеуште се чудам зошто не беше епизодава полуфиналето, одличен крај на полусезона или сезона би било ова :)

Инаку перфектна беше епизодава, една од подобрите сезонава и општо во серијава.
Почетокот со моторџиите беше одличен, интересен беше тој мислев десна рака на Неган ќе му биде, ама го скина Дерл во првите 5 минути :cool:

А јас не можам уште да разберам како така наеднаш ги каснуваат зомбињава. Као, еј види бе, ме касна! А од друга страна 5 души ебаваат маме на цела хорда. Очајна беше сцената со милфицата и 2те деца.

Дерил човече :zver: си...

нез да ли е до мене ама очекував повеќе да заѓинат...

штета за милфицава, ама колку ми е мерак копилињата нејзини што изгинаа, тоа чудо е

next on the list: ЈУЏИН!!
Стварно, милфица?
Колку години имаш, 7?

2 сати ја гледав дур враќав некои моменти назад. Сум кажал и претходно ама мора да се повторам кој мадафака е Рик како карактер. Тешко оној што ќе ја "скине" Џудит ;)

Holy fucking shit. Јебеш све друго, најјака е серијава. Најбоља епизода од све досеа!

Како епизода со акција нема збор имаше доста акција.

Ама гледано како епизода со глупости и нелогичности оваа мислам дека сигурно е една од најнелогичните.
Значи се што можеа да направат уште дента го направија дури вечерта. Рик и остали се движеа меѓу зомбињата толку време мислиш Александрија е некој голем град ама всушност цело време биле тука негде.
Мораа да се десат глупости за чисто онака на Рик да му текне да искочи и у афект да почне да убива зомбиња и туку така наеднаш поради него на сите да им текне дека треба заедно да се борат и едноставно ги испоубија зомбињата. Во други епизоди такво чистење на толкава група на зомбиња беше проблем и ако го правеа мораше да биде организиран план, но не и овојпат едноставно искочија сите и у афект само маваа на сите страни.

А да и зобињата коа се надвор се движат по пат и некој правец, ама коа ќе влезат у градче сите се движат неодредено и ја покриваат цела површина.
Мислам океј си беше серијава коа почна и држеше некое темпо и поента, али се ова навака се тотално глупости репетитивни со приличен број на нелогичности и неконзистентни работи.
Пошо очигледно нема некоја одредена поента натака најверојатно кога ќе падне популарноста ќе заврши и серијава а крајот ќе биде сигурно нешто у стилот, ќе се деси некоја голема глупост Рик ќе полуди, покрај десетици зомбија ќе ги убие и остантите ликови во серијата (а до тогаш ќе останат мал број), потоа ќе каже нешто како „Не можеме да направиме нов свет“ и ќе си свирне куршум.
Серијава се врти во круг.

Како ги сјеба ова малото... за сите пари :D
Се молев дебелата да ја скинат, по патетично глумење не сум видел во серијава, цело време се труди да не рикне од смеа, само ја мрда таа муцката. Ајде има фора, уште 7 епизоди.

А Александра што ја скинаа ќе им ебам мамицата у пичка.. кај баш неа најдоа

:place::place::place::place::place::place:

Alexandra-Breckenridge-4.jpg

Епизодиште.
Многу малку коментари бе?
Симнувам капа на продукцијата за епизодава. :cuc:
Ептен ми се напраи мерак на моментов и џинџерот кога ќе го спаси Глен.
giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom