The Walking Dead

Ја ќе бидам у тие 1 проценти од типот на Рик.
Дај не изигравај Мајка Тереза, овој лик ти е направен да ти скока на нерви, антипатичен до немај каде е, плус невидена пичка од машко. Дали си сигурен дека си таков?
Ќе дознаеме да се деси :D

Нешто што сакав да го искоментирам одамна и страшно ме иритира... Екстремната леснотија на убивањето зомбиња. Им ги бушат главите како да се од гума. Значи станува збор за череп, коска, нема шанси да го пробиеш така лесно, особено на сцената со Глен кога преживува, како млитаво им ги издупчи главите.

Нешто што сакав да го искоментирам одамна и страшно ме иритира... Екстремната леснотија на убивањето зомбиња. Им ги бушат главите како да се од гума. Значи станува збор за череп, коска, нема шанси да го пробиеш така лесно, особено на сцената со Глен кога преживува, како млитаво им ги издупчи главите.
Мислам имаше објаснување за ова во првата сезона кај тој докторот.

ами и обратно, со која леснотија парчосувааt луѓе, го допира и му ја вади утробата..:D

Мислам имаше објаснување за ова во првата сезона кај тој докторот.

Дека се распаѓа черепот? :)

ами и обратно, со која леснотија парчосувааt луѓе, го допира и му ја вади утробата..:D

Да. Знам дека станува збор за фикција, ама сепак можеле малку пореално да ги направат работите.

Како минува времето, зомбињата стануваат се послаби и послаби, и се распаѓаат по малце, особено ако немаат храна. На долг рок, поголем дел од зомбињата ќе изумрат (пак) и природата сама по себе ќе ја среди зомби-апокалипската.

Јас прочитав многу заебани коментари на инстаграм и фб... ако пола од тоа е вистина нека се е*ат

едно мало мое предвидување
црвот што не се симнуваше доле ја убива џудит

Интересно. Што те наведе да мислиш на ова?
Последнава епизода каде што му се вртеа некои филмови на малиот/имаше чудна музика/се му се слушаше како ехо додека беше Рик во негова близина и на крајот од сцената се слушна плачот на Џудит. Far-fetched е ама онака, за секој случај. :D

Последнава епизода каде што му се вртеа некои филмови на малиот/имаше чудна музика/се му се слушаше како ехо додека беше Рик во негова близина и на крајот од сцената се слушна плачот на Џудит. Far-fetched е ама онака, за секој случај. :D

На таа сцена и јас помислив дека ја масакрира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom