- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Изгледа дефинитивно е договорена работата со Мурињо. Не знам дали да се радувам.Сите шпански весници пренесуваат за Мурињо...
01.07.2016.
Изгледа дефинитивно е договорена работата со Мурињо. Не знам дали да се радувам.Сите шпански весници пренесуваат за Мурињо...
01.07.2016.
Прво Мата ке лета од МУ , тоа е сигурно . Ако направи 10 ка од Ерера , Коперфилд треба да го викаат . Колку што јас памтам местата 8 и 10 секогаш биле креатори , разигрувачи . Ако дојде наследникот на нарцисоидниот лудак , веднаш треба да се купуваат 2 класни такви играчи . А баш не гледам нешто многу слободни такви .Што и да направи , нема да биде од голема полза. Една , максимум 2 години ќе биде ука-бука после уште 2 ќе го бркаме од клупа и тако то , да не биде досадно !4-2-3-1 формација, и би рекол дека Ерера би играл на 10ка.
Ќе си земе 1-2 задни везни и тоа е тоа, со опоравен Шо, комплетиран му е составот.
За Мата нема да има место, а реално не му се поклопува профилот на Мата со побарувањата на Мурињо.
Дибек тој, дибек и Нани... Колку лошо и глупо постапи во целата ситуација, уште не ми се верува.Уште не можам да го преболам туркот и црвениот картон.Каков дибек од судија бреј
Дибек тој, дибек и Нани... Колку лошо и глупо постапи во целата ситуација, уште не ми се верува.
Не за ударот, туку начинот на кој реагира по фаулот... Го "молеше" на Чакир да му дај црвен со преправањето дека и тој добил удар или што и да му значеше тоа лежење и тркалање на тревата...Нани тотално не го примети Арбелоа и идеше на топка.Ако имаше осет судијата ќе покажеше жолт,а реално стартот како старт е црвен картон по учебниците.
Не се сеќавам до толку али мислам дека лежеше зошто знаеше што му следува.Како и да е мислам дека тоа не чинеше пролазак даље.Не за ударот, туку начинот на кој реагира по фаулот... Го "молеше" на Чакир да му дај црвен со преправањето дека и тој добил удар или што и да му значеше тоа лежење и тркалање на тревата...