Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Не ја гледам потребата да го бута на сила :D Има некој што го сака Мурињо од фан клубов или единствен сум(зборам за прва опција, не ако не дојде некој па мурињо нека дојде).

Член од
24 март 2010
Мислења
15.332
Поени од реакции
26.285
Не ја гледам потребата да го бута на сила :D Има некој што го сака Мурињо од фан клубов или единствен сум(зборам за прва опција, не ако не дојде некој па мурињо нека дојде).
Веќе има. Додека беше и Анчелоти во игра, изгледа сам беше. :D

DoYouEvenPitchBro

How you doin'?
Член од
10 август 2015
Мислења
444
Поени од реакции
273
И јас сум за Мурињо друг не признавам:D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Веќе има. Додека беше и Анчелоти во игра, изгледа сам беше. :D

Јас сакам Мурињо да си го најде домот во Јунајтед.Мислам дека му е доста од екскурзии и курташлаци, а и реално ја нема истата репутација како по освојувањето на тројна со Интер.Исто така од секогаш сум го гледал како наследник на Фергусон зошто човекот во секое можно интервју кога ќе го прашаат за Фергусон зборува со многу голема почит и восхит и нема да биде чудо ако се префрли и на тој тип на игра.Ќе видиме , се надевам само дека ќе го гледаме од догодина.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.332
Поени од реакции
26.285
Јас сакам Мурињо да си го најде домот во Јунајтед.Мислам дека му е доста од екскурзии и курташлаци, а и реално ја нема истата репутација како по освојувањето на тројна со Интер.Исто така од секогаш сум го гледал како наследник на Фергусон зошто човекот во секое можно интервју кога ќе го прашаат за Фергусон зборува со многу голема почит и восхит и нема да биде чудо ако се префрли и на тој тип на игра.Ќе видиме , се надевам само дека ќе го гледаме од догодина.
Мурињо си има слабости, не дека е совршен. Ама мене лично повеќе ми смета тоа што го исцрпува тимот и воопшто не ротира, отколку контроверзниот стил или деструктивниот фудбал.

И не знам дали би го сменил тоа. Сепак, Мурињо е еден од ретките менаџери кој редовно му помага во зголемување на годишниот обрт на сопствениот агент. И досега сите (сем Реал, и Челзи летово) му го толерираа тоа. Во моментот кога ќе го спречат, тимот тоне.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Мурињо си има слабости, не дека е совршен. Ама мене лично повеќе ми смета тоа што го исцрпува тимот и воопшто не ротира, отколку контроверзниот стил или деструктивниот фудбал.

И не знам дали би го сменил тоа. Сепак, Мурињо е еден од ретките менаџери кој редовно му помага во зголемување на годишниот обрт на сопствениот агент. И досега сите (сем Реал, и Челзи летово) му го толерираа тоа. Во моментот кога ќе го спречат, тимот тоне.

Ако си ти во право и не го смени стилот на прегорување на играчите тогаш одисејата во Јунајтед може исто така кратко да му трае.А ако е по мое тогаш ќе видиме еден друг Јунајтед за многу брзо време.Фросе ќе и се крене коса кога ќе прочита ама Јунајтед може да биде успешен само ако игра како под Фергусон.Цврста средина и силни крила и бекови.4-3-3 , 4-4-2 со Шо/Депај лево и ново крило по таа десна страна комбинирано со било кој бек ќе бидеме страв и трепет ако се уходаат плус Руни и Марсијал во напад.Штета голема е што оваа сезона не се скрпевме на централен за летово да остане само на напаѓач и крило али тоа е.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.893
Поени од реакции
67.545
По стил на игра со високиот пресинг, по давање шанса на младичиве, по напредокот кој го има, и желба за докажување, ја сум со Ставро, за Покетино како прва опција. Сега, нема искуство во Европа, ама во Англија и повеќе од докажан е. И ако гледаме по она што е Јунајтед, тогаш, овој е поприроден фит.

Може да ме правите луд, али Мурињо е поголем ризик од Покетино моментално, колку и да бил добар претходно. Начинот на менаџирање, контроверзиите, стилот на играта, неротирањето, ама баш никако не се уклопува со традицијата на клубот.
Меч со 2 острици. Не ми свиѓа ова како заврши со Челси. Прегорува играчи, а кога овие не му враќаат со перформанси, крив му е Педро.
Добрите страни со Мурињо се што знае да наметне психолошка предност, ке може едни од најдобрите играчи да донесеме во Јунајтед ради неговата врска со Мендеш, и знае како во дерби мечевите да игра. Не верувам дека Мурињо ке се смени, Јунајтед не е клуб кој би можел да си дозволи прес екскурзии како што правеше Мурињо во Челси. Мурињо ке сака целосна слобода во клубот, пошто у секое документарче кекна за целосната слобода што ја имаше Ферги како една од детерминатите за успешно менаџирање.

Иначе, мислам дека не за џабе искачаат шпекулацииве, Ед има состанок неделава, дали со извршниот одбор, дали со инвеститорите, па ваљда ке ја официјализираат оваа одлука.

И за крај, страшно добар артикл за Видара.

E

Epsilon

Гостин
Јас мислам ова со ротирањево и Манчини е измислен за кај нас. Се нешто му истекнува на секој натпревар. ^^

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.531
Поени од реакции
3.574
Немој на крајот со Пелегрини да завршиме :D[DOUBLEPOST=1454624456][/DOUBLEPOST]Немој на крајот со Пелегрини да завршиме :D

Kajgana Shop

На врв Bottom