Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

S

silmarillion

Гостин
Не е низок тимот, ама не е ниту висок. Зошто примаме доста голови од прекини, или голови со глава. Виде против Дерби како го примивме голот? .
Е тоа ќе си го прашаш тренерот :) Како убаво си се насанка :)

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Као демек имаше некој што се понадева на Пеп дека ќе заврши кај нас. Тоа со Пеп и Сити си беше договорено поодамна, и врапците да ги прашаш ќе ти потврдат. Него, одлукава за кој ќе биде новиот е доста комлицирана. Ако и сега донесат погрешна одлука нема да може клубов со деценија да се извади од парализа. Ќе станеме како екипа од рангот на Њукасл.

Дебуши мислам дека е добра одлука, ако го собњрат, ни фали играч бек, доста експерментираа со таа позиција. Како играч добар е стабилен само што повредите го убија. Нема што да се изгуби со него и да не му тргне знаеш на позајмица е.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
3.560
Дебуши у најлоша форма е Гери Невил за моменталниов Дармијан..

Инаку Пеп отиде.Остана уште надежта за Мурињо да не спаси од срањава или ке пропаднеме бетер од Ливерпул..

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
За тоа што ниеден трансфер не направија јас го гледам објаснувањето у тоа дека ке се носи нов тренер на лето.
Мурињо ке го лапнеле некои пред нас, кои? секаде веќе и он прошета, топ клуб веќе и да нема шо би го земал. Мислам дека е у преговори со нашиве а и неверувам дека он сеа би преземал некој клуб да води.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
И јас мислам дека се спрема од налето. Едино можеше сега во Јануари за да направи некоја селекција и да ја спаси сезоната, а не верувам дека би ризикувал со овој краток ростер да се стави во уште поголем притисок. А вака од Јуни би имал одврзани раце да го скоцка тимот по негова мерка.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.861
Поени од реакции
67.393
Жалната ствар е што не се ни обиделе да го ангажираат. Ми стана јасно дека тренсферот ке иде публик деновиве по сликите на жена му на Пеп од вчера, каде ја шетаат по школите во Манчестер.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Жалната ствар е што не се ни обиделе да го ангажираат. Ми стана јасно дека тренсферот ке иде публик деновиве по сликите на жена му на Пеп од вчера, каде ја шетаат по школите во Манчестер.
Не се вклопува во философијата на Јунајтед...шта чеш

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не знам што се палите и што се разочарувате. Ни на крај памет не ми беше дека Пеп ќе дојде во Манчестер, ниту пак сакав да дојде. Гвардиола со неговата филозофија за посед на топката не знам како ќе поминеше во Манчестер. Тоа дека ќе донесел не знам какви фудбалери, тоа е сето претерано. Играчите идат по парите, и по можноста да играат на голема сцена, не идат по тренерите.

Па драмата дека ако не дојде Мурињо нема иднина за Манчестер, што да ти кажувам. Играчи треба да се купуваат, играчи. Слаба е екипата, просечна. Ако во секоја линија треба да се има по еден екстра фудбалер за да биде врвен тимот, Манчестер само голман има. И Смолинг, кој блесна оваа сезона, но се уште треба да се докажува.

Кога стопер ти е Дени Блинд, десно крило Мата или Лингард, бекови оној со рачињата и Варела, што можеш да очекуваш? Титула? Па игра Манчестер со Стоук, ги читаш составите и сфаќаш дека Стоук ПО ИМИЊА има подобра екипа од Манчестер, да не зборуваме за играта и формата.
Тренер ќе се најде на лето, Покетино е мојот личен фаворит.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Кој Гвардиола, нема шанси да успее во ПЛ, гарантирам, секогаш така кога сум мислел некој играч кога доаѓал или тренер нешто ќе направат , не успеале, нема ни Гвардиола толку лесно да успее, гледајќи ја лигата овие 2-3 сезона, каша-попара, има да киксаат и тие, не е Баерн ова или Барселона, каде е битно да покажеш заби на 10тина натпревари во сезоната. Туку не ми е тема да праам муабет за други тимови, нејќам да се праам Еден е Манчестер Јунајтед, никој не донесоа легендите наши ЛВГ и Еди Вудвард, си мислам како ќе се борат за топ 4 кога тимот ни е крпеници, бар одбраната полека да ја средеше, среден ред крпиме, и напаѓач очајно ни треба, имаше можности не го стори тоа, со добра сума секој ќе дојдеше, за Фелаини џитна 30 м не може да најде квалитетен наоаѓач за 30-40 пфф..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Не знам што се палите и што се разочарувате. Ни на крај памет не ми беше дека Пеп ќе дојде во Манчестер, ниту пак сакав да дојде. Гвардиола со неговата филозофија за посед на топката не знам како ќе поминеше во Манчестер. Тоа дека ќе донесел не знам какви фудбалери, тоа е сето претерано. Играчите идат по парите, и по можноста да играат на голема сцена, не идат по тренерите.

Па драмата дека ако не дојде Мурињо нема иднина за Манчестер, што да ти кажувам. Играчи треба да се купуваат, играчи. Слаба е екипата, просечна. Ако во секоја линија треба да се има по еден екстра фудбалер за да биде врвен тимот, Манчестер само голман има. И Смолинг, кој блесна оваа сезона, но се уште треба да се докажува.

Кога стопер ти е Дени Блинд, десно крило Мата или Лингард, бекови оној со рачињата и Варела, што можеш да очекуваш? Титула? Па игра Манчестер со Стоук, ги читаш составите и сфаќаш дека Стоук ПО ИМИЊА има подобра екипа од Манчестер, да не зборуваме за играта и формата.
Тренер ќе се најде на лето, Покетино е мојот личен фаворит.
Дели Блинд бе човек, Дени е татко му. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom