Australian Open 2016 (18.01 - 31.01.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро еве кажи ми, се спомна аферата местење Новак прв на листата BBC иначе верните мудодржачи на Енди, веднаш Новак го споменуваат, тука пробуваат да го дестабилизираат.
Еве намести со Федерер, баш убаво го измести

Второ, на опроштајот на Хјуит, зошто Новак беше исечен од видеото, демек пропуст било, како бе може пропуст да биде најдобриот тенисер во светот да не му ја пуштите пораката?

Трето, на тој хуманитарниот евент пред АО, му го грешат името го пишуваат Novack Djokovic, како може бе петократен шампион ви е во Австралија, они името не му го знаат?
JfbYq4I.jpg

И за крај, еве со што пробуваа, демек као грешка е?

Додека пак ретко направиле некоја грешка за Роџер и Рафа...

Ги провали. Тоа е завера на масоните и илуминатите против православните. Слушни ја изјавата на Карл Билд и се ќе ти стане јасно.

Ги провали. Тоа е завера на масоните и илуминатите против православните. Слушни ја изјавата на Карл Билд и се ќе ти стане јасно.
e sea ne si fer,kolegata ti kaza nekolku slucki koi gi koristi kako fakti za negovoto mislenje , koi se bash onaka ochigledni,posebno za mestenjeto,a ti odma vrtish na tenka ironija.Ako jademe gomna da jademe do kraj . Kako samo Novak go spomnaa za mestenje na poraz,a I Fed I Nadal imaa duplo povekje takvi chudni porazi.Santoro izjavi deka pet dena prethodno go tepal Rodik shto beshe podobro plasiran od Djovak pa nikoj ne go spomna za mestenka[DOUBLEPOST=1453983304][/DOUBLEPOST]
Има документарни филмови кои"докажуваат" дека земјата е рамна. И тие се точни?
nema takvi dokumentarni,inaku Milenko na Kanal 5 ke gi pushtashe do sega :) . Probaj be druze ,daj mu shansa, saat I pol ebago.

Смешно е, смешно најискрено, на секој турнир он игра и против публика и против Богови и против судии и против се, орден треба да му се закачи.

Еве и нас на првенствово гледам многу не мразеа судиите пошо сме Балканци, па затоа и со нула победи се вративме. Е ради вакви срања ми станува одбивен Новак на моменти, ради неговите навивачи.

@ColdSky
На Надал му извадија афера дека се допингува, цел свет е против него?

e sea ne si fer,kolegata ti kaza nekolku slucki koi gi koristi kako fakti za negovoto mislenje , koi se bash onaka ochigledni,posebno za mestenjeto,a ti odma vrtish na tenka ironija.Ako jademe gomna da jademe do kraj . Kako samo Novak go spomnaa za mestenje na poraz,a I Fed I Nadal imaa duplo povekje takvi chudni porazi.Santoro izjavi deka pet dena prethodno go tepal Rodik shto beshe podobro plasiran od Djovak pa nikoj ne go spomna za mestenka[DOUBLEPOST=1453983304][/DOUBLEPOST]
nema takvi dokumentarni,inaku Milenko na Kanal 5 ke gi pushtashe do sega :) . Probaj be druze ,daj mu shansa, saat I pol ebago.

Има има, кога ќе имам слободно време ќе ти пуштам да видиш. :) Затрупан сум со работа последнава недела-две немам време да гледам за теории на заговор против СФРЈ. :)

Смешно е, смешно најискрено, на секој турнир он игра и против публика и против Богови и против судии и против се, орден треба да му се закачи.

Еве и нас на првенствово гледам многу не мразеа судиите пошо сме Балканци, па затоа и со нула победи се вративме. Е ради вакви срања ми станува одбивен Новак на моменти, ради неговите навивачи.

@ColdSky
На Надал му извадија афера дека се допингува, цел свет е против него?
Искрено, не сум навивач на Новак, само го кажувам тоа што е очигледно, затоа е и форум и е на неистомисленици. :)

se izgubivme vo prevodot.A muabetot pochna dali zatoa shto e od Balkanite I komshija nash nie negovite fanovi imame dopolnitelna prichina da mu se voshituvame na uspesite I kjotekot shto im go servira na drugite,ili e dovolno za voshit samo kjotekot shto im go mava.Kako I da e ,gi gazi milenicite na civiliriziranite,a na undercover mu e toplo okolu srceto ,dali sum del od kolektivna maloumnost ,who cares, undercover uziva I kulira :).
Edinstveno,iskreno im zaviduvam na likovi kako The kop I Shtef,shto ne se zamaraat dali vistinata ima dve lica.Sakam taka lobotomiziracki pristap da imam prema neshtata,deshavkite,da veruvam vo dedo Mraz I sevishniot, ama ne biva be ,mame mu ebam ,intelektot me dupi

Јас не зборам само за Ноле, него општо за сите српски тимови и спортисти, секогаш се они угнетувани и ги мрази светот, секогаш они играат против судии, Бога, време, зли противници, душмани и слично. Како може останатите да си ја гледаат својата работа и да не се замараат со вакви глупости? И ние сме исти курац, све нешто ни смета.

Иначе околу мечов денес, страшно ниво на Новак, баш брутален. Секоја чест и за Федерер што одби да изгуби така лесно, после оние два фуриозни први сета на Ноле. Во финалето сеедно е кој ќе биде, мислам дека исходот ќе е ист.

Јас не зборам само за Ноле, него општо за сите српски тимови и спортисти, секогаш се они угнетувани и ги мрази светот, секогаш они играат против судии, Бога, време, зли противници, душмани и слично. Како може останатите да си ја гледаат својата работа и да не се замараат со вакви глупости? И ние сме исти курац, све нешто ни смета.

Иначе околу мечов денес, страшно ниво на Новак, баш брутален. Секоја чест и за Федерер што одби да изгуби така лесно, после оние два фуриозни први сета на Ноле. Во финалето сеедно е кој ќе биде, мислам дека исходот ќе е ист.
abe I tebe da te bombardiraat I da ti ja zemat zapadna ramkovna ke ti e se zivo I divo krivo,oni mislam deka I ushte dobro se odnesuvaat

Нека си освои Новак уште 8 парчиња и после нека свират кој колку сака и каде сака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom