Australian Open 2016 (18.01 - 31.01.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Raonich servira as,aut,odma bara chalenge,dobra topka,pomaranjestiot mrmka I prigovara.Zaradi vakvi gestovi ne go podnesuvam,shto mu e filmot koj go znae,ebati retardot[DOUBLEPOST=1454060204][/DOUBLEPOST]eve go povtorno,pa majku ti portokalovu prethodniot poen tri sekundi ti trebaa da pobarash chalenge be,Milosh zbor ne kaza, stoko prvokatorska

Последно уредено:
Очекувам Енди да почне да се преправа како не може да оди, дека го боли рака и што не...а онда во петиот сет да лети како зајак на теренет, глумец глуп.

Raonich servira as,aut,odma bara chalenge,dobra topka,pomaranjestiot mrmka I prigovara.Zaradi vakvi gestovi ne go podnesuvam,shto mu e filmot koj go znae,ebati retardot[DOUBLEPOST=1454060204][/DOUBLEPOST]eve go povtorno,pa majku ti portokalovu prethodniot poen tri sekundi ti trebaa da pobarash chalenge be,Milosh zbor ne kaza, stoko prvokatorska
Да не грешам душа ама мене Милош ми е многу чуден лик, на педер ми личи според понашањето и гестикулациите.

Инаку мечов е кандидат за најлошо 1/2 финале во историјата.

Да не грешам душа ама мене Милош ми е многу чуден лик, на педер ми личи според понашањето и гестикулациите.

more kakvo kukle dupi , I ako e peder alal da mu e :).
Za najlosho polufinale, tuka nekade e so Djovak-Kei na USO

more kakvo kukle dupi , I ako e peder alal da mu e :).
Za najlosho polufinale, tuka nekade e so Djovak-Kei na USO
Не зезај, барем Кеи играше тогаш, прштеа бекенд винери. Овие замараат до коска, Мареј никаков, мртов, овој исто, да му се присере на човек.

Новак ја освои титулата со победата над Симон, дефинитивно.

glup Marej,igraj mu na behend be,otvaraj go poleka,behendot mu e ahil.Mnogu neintiligenten igrach e, nebare saka da se mrcvari so defanziva.
E mme,na zort na sila da navivam za Marej,da moze Djovak zadutre da mu ebe se po spisok , da mu objasni kako se igra tenis ,ebati umreniot tenis shto go igra

Jaс да не грешам душа али Моресмо ми изгледа на машко или тако звано трансексуалец

Mi se cini cela vecnost trae polufinalevo.
I dvajcata ne gi mozam.

Последно уредено:
Невообичаено е да го гледаме Раонич до полуфинале на еден грен слем, оттука и предрасудите за него. На свој сервис е недопирлив во овој меч, успеа да го победи и Вавринка, ако слави и против Мареј значи дефинитивно заслужил и финале каде јас со сигурност тврдам дека ќе зема барем сет.
Фактот дека има само еден неофицијален пораз годинава, значи многу, а ја освои и титулата во Бризбејн без изгубен сет победувајќи го Федерер во финалето.
Сепак, се уште е далеку од тоа финале, но прво да видиме што ќе се случи во следната половина од сетот или евентуално и во петтиот, па ќе анализираме, Ноле ќе биде фаворит и во двата случаи со преку 85% шанси за победа, тука нема сомневање...

ии најважното... јас му давам многу поголеми шанси на Раонич отколку на Мареј во финалето.... како што си знае овај малиов да е психопат, не би се надевал на него да го победи Новак :)

EDIT : Распао се Раонич ипак, то е то, реприза на финалето од 2015,2013 и 2011. До сега имаат одиграно 5 грен слем финални натпревари, 3-2 за Ѓоковиќ и сите 3 победи тука во Мелбурн во претходно споменатите години... Мареј поуспешен на 2012 US Open и 2013 Wimbledon. Ама ајде ко шо сум малер џабе цел муабет да ми е, може Раонич и да се врати од мртвите.....

Последно уредено:
Постои голема веројатност неделното финале да е прво Грен Слем финале што ќе го пропуштам во последните 4 години. Нема смисла ова, Мареј е пресмешен играч, Новак ќе го акне од земја.

Колку и да не може да се носи последниве 10 меча Мареј со Новак, како може да му давате на Раонич поголеми шанси стварно не ми е јасно. Прво ќе го убие со размени на бекхенд, второ меѓусебни е 5-0(само 1 сет има земено Раонич), трето сервисов на Раонич ќе го неутрализира после 3,4 гема..Не знам кај ги гледате шансите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom