DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Страшно ме потсеќа на АДП во играта, движењата ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшно ме потсеќа на АДП во играта, движењата ..
И во прославата на голот ме потсети на него, затоа и ја постирав тука.Страшно ме потсеќа на АДП во играта, движењата ..
Па не те потсеќа дека е левак иначе исти се ако размислиш подлабокоКолку не потсеќа на Дел Пиеро али ајде.![]()
Он не размислува уопште, не па подлабоко.Па не те потсеќа дека е левак иначе исти се ако размислиш подлабоко![]()
Едно дека е левак, друго сосема различни ми се, ми немаат никаква допирна точка. Овој е многу жилав, пробивен, такво брзо копиле, а Дел Пиеро беше елегантен, тотална спротивност.Па не те потсеќа дека е левак иначе исти се ако размислиш подлабоко![]()
Јас па не мислам дека е брз, подобар е во шестнаесетник од Дел Пиеро, додека Дел Пиеро беше далеку по креативен и имаше подобар пас.Едно дека е левак, друго сосема различни ми се, ми немаат никаква допирна точка. Овој е многу жилав, пробивен, такво брзо копиле, а Дел Пиеро беше елегантен, тотална спротивност.
Како бе не е брз, кој си бе ти ??Јас па не мислам дека е брз, подобар е во шестнаесетник од Дел Пиеро, додека Дел Пиеро беше далеку по креативен и имаше подобар пас.
Али не знам многу ме потсеќа можи грешам...
И да Ilnuovomessi уште таков hastag ставамќе го биде малиов.
Па не е брз Роналдо брз или Куадрадо брз или Барзаљи брз (.!. ќе се пронајди тука некој). Едноставно кога ќе се речи брз играч ме потсеќа на овие speed merchant буквално. Пак ќе речам можи грешамКако бе не е брз, кој бе ти ??
Брат не бладај Дибала ако не е брз не знам кој е.Па не е брз Роналдо брз или Куадрадо брз или Барзаљи брз (.!. ќе се пронајди тука некој). Едноставно кога ќе се речи брз играч ме потсеќа на овие speed merchant буквално. Пак ќе речам можи грешам
Не ме потценвај јас сум ракета![]()
Ти кажав јас шо подразбирам под брз зато реков не мислам дека е брзБрат не бладај Дибала ако не е брз не знам кој е.![]()
Така можи, кога велам АДП ме потсеќа на онај АДП пред повредата на коленото 98. Таков беше, жилав, експлозивен дриблаше повеќе. После тоа знаемеИма подобар дриблинг и поексплозивен е (мислам на таква брзина мислеше Стефан) и веднаш кога ќе видиш овие две карактеристи го праат поразличен од АДП. За креативноста шо знам и Дибала ми делува како супер креативен играч (добро, можеби не од рангот на Иниеста, Силва, Озил) за негови години и одлично ја чита/прати играта.