- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.875
- Поени од реакции
- 116.163
А виде ли како изреагира Жиру на сето тоа? Што знам, мене не ми личеше дека баш тоа е причината, веројатно некоја замисла на Венгер беше.Препоставувам дека тоа е причината.
А виде ли како изреагира Жиру на сето тоа? Што знам, мене не ми личеше дека баш тоа е причината, веројатно некоја замисла на Венгер беше.Препоставувам дека тоа е причината.
Фабрегас игра така затоа што нема среден ред кај противникот кој што може да го затвори, он и Вилиан се шетаат по теренот како на тренинг.Многу лошо стоеше Клатенбург, зад Мертесакер беше. И ја не видов некоја снимка да го покаже контактот, иако, од сите агли ја дадоа. Ма да, мислам дека имаше мал контакт ради инерцијата на Пер, што е доволен за црвен кога си последен играч.
Иначе, најде и Фабрегас кога да ја игра најдобрата партија на сезоната.
Така речеMy fault?
Гледам што контри изиграа. Челзи нема потреба да напаѓа со сите сили за да овие ги штекаат на контри. Бодови не им се толку неопходни. А и послем примениот гол сета таа игра на контри падна во вода, Челзи сега ќе си игра рутинирано како што им одговара, а овие ќе трчкаат само. Требаше некој од Фламини или Кембел да летне и да си продолжат со иста игра, едино само што Вилиан и Фабрегас ќе имаа повеќе простор. Боље беше да ризикува така него со ова што не личи на ништо.Како бе можете да се чудите зашто го извади Жиру при црвен картон.
Па зарем да го извади Волкот најбрзиот играч и да го остаи дремлето Жиру, споро као трамвај... Со Жиру ќе праи контри а
Челзи не е тим кој што ќе напаѓа при позитивен резултат. Знаејќи го тоа очигледно беше (а се гледа и по поседов на игра) дека Челзи ќе игра на контри а не Арсенал. Тоа значи дека ќе треба физичка присутност кај Арсенал ако сакаат да изградат некој позиционен напад или да нафрлат во шеснаестерец.Како бе можете да се чудите зашто го извади Жиру при црвен картон.
Па зарем да го извади Волкот најбрзиот играч и да го остаи дремлето Жиру, споро као трамвај... Со Жиру ќе праи контри а
На црвен мислев де, смањи доживјај.Зa кoј пенaл збoриш кoa oвa се случувaше нa некoи 20-25 метрa oд гoл ?!
Sent from my LG-D620 using Tapatalk