Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Можеа барем нерешено да извадат, ама неспособност до крај.

2/9- мизерија.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Колку шанси им се укажаа на Арсенал сезонава да избијат осамени на врвот и конечно да ја освојат лигата, сите ги пропуштија, ќе испаднат огромни лузери... :cautious:
ко да ќе е првпат :sick:
се дур е склеротичнион на клупа ТЕОРИЈА нема да земиме титула. Кога ли ќе дојде денот да не го гледам веќе на клупа суратот исушен да му ебам :mad:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Одлично таткички спроведена утакмица ана Челси, друга работа за чудо Оскар и Ивановиќ оваа сезона одиграа како што треба утакмица и трета работа уште се чудам што му беше замислата на чичо Венгер со вадењето на Жиру...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
0-1 na nivni stadion. dupiii siii giii pacientite redovni....

Same old Arsenal, always shitty... :oleee: :ojeaa: :uzi::lolzz:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Тотенхем да ги добиеше Лестер пред 3 кола на Вајт Харт сега ќе беа лидери на табелата, и то после милјарда години. Бедна бедна бедна Премиер Лига.

Јас да сум, оваа година не давам титула во ПЛ.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Како излегоа челзијашиве наеднаш од дупка, 5 месеци никаде ги немаше. :)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Мертесакер сам да се трка второ место ке земе па до толку да си спор ццц не ми се верува бе фудбалер си ало , кој курац тренираш 12321312 години фудбал нема никаква брзина штопер ке играл муле просто!! И оваа Фламини кој бос играч ауу поголем анти талент немам видено од него , нема никаков придонес за екипата како шо гледам јас трче само како мува без глава ..:facepalm:

H

HoT IcE

Гостин
Тотенхем да ги добиеше Лестер пред 3 кола на Вајт Харт сега ќе беа лидери на табелата, и то после милјарда години. Бедна бедна бедна Премиер Лига.

Јас да сум, оваа година не давам титула во ПЛ.
Ти да си, фудбал ќе биде небитна категорија у спорт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom